FIV 116
Raspunsuri - Pagina 3
KoraPop spune:
cristal 1995 scrie-mi te rog unde faci FIV si cu cine sa te pot trece pe listuta,scuza-ma daca ai mai scris si nu am retinut.Bafta!
zouzou bafta multa in continuare
cellu super productie,nu te ingrijora pt ureaplasma,daca luati antibiotic si tu si sotul cateva zile va trece pana la ET pt ca nu e rezistenta,bafta multa si nu te stresa ca nu e bine pt foliculi!
Avalon minunate vesti,sa fie cu succes aceasta incercare,tin pumnii!
Va doresc tuturor o zi minunata!
Kora
CARPE DIEM!
denisa73 spune:
Buna fetolor! Nu am mai scris demult fiindca am asteptat sa se intample minunea,minunea nu s-a intamplat si in mai fac Et.ma bucur enorm pt fiecare reusita fiv si le urez viitoarelor mamici sarcina usoara,bb(i) sanatosi si sa se pregateasca cu un sac plin de rabdare,iar la cele ce sunt in asteptare sau se pregatesc pt.FIV,ET multa,multa bafta!Va pupic si sa auzim numai si numai de teste pozitive!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
Poze noi 16-19 luni
M Oana spune:
Magda valorile numai "frumusele" nu sunt...
M-am uitat pe analizele sotului meu si am vazut ca el a primit sa faca, ,de-a lungul timpului, LH, FSH, estradiol, progesteron, testosteron (normal si liber) si prolactina, desigur.
De ce estradiol, progesteron habar nu am, dar stiu ca in afara de 2 analize care au valori de mijloc, celelalte sunt la cota maxima sau cota minima, de unde rezulta ca prolactina, "regina hormonilor", deregleaza majoritatea hormonilor.
Eu i-am facut prolactina si in timpul tratamentului cu dostinex si atunci iese in valori normale, dar cum opresc o luna cum creste de 3-4-5 ori, de la adenomul care e deja format.
El in ianuarie a avut prolactina 77, iar dupa 2 luni de dostinex si o luna de pauza, are 59, la valorile normale date de tine (acum e marita de 3,33 ori).
Sunt curioasa cum sta cu tiroida, mai ales la ce valori ai dat tu, caci din tot ce am citit in ultima vreme, se cam leaga hipofiza cu tiroida.
Ieri nu a mai dat sange, caci mancase, iar cei de la MedLife au zis ca orice analiza de sange, pentru a nu da erori, trebuie facuta pe stomacul gol, cat mai aproape de trezire.
Al tau este in tratament pentru reglarea aestor hormoni? La spermograma ce valori sunt?
Avalonica tara noua, medic nou (si roman ), sperante de primavara si rod in primavara ce urmeaza!
Cellu dar cand ai facut ureaplasma ultima oara? "Vant in pupa", sa creasca foliculasii si sa ajungeti cu bine pe taramurile gravideniei!
Eu ziua 3, pete, cat sa fie si astept cu neuronasii mei proaspeti, de April, zilele fertilitatii, care se apropie cu viteza gandului meu pofticios si pana la prima eco nu mai am decat 6 zilisoare.....
Inhibatelor si stimulatelor tot binele din lumea asta si Dumnezeu sa lase alte prioritati si sa vina sa va priveasca eforturile, ca sa va si daruiasca rasplata pentru ele.
La mine cred ca a fost cam ocupat, la cate suflete are in ograda, m-o fi lasat mai la urma, asta e, ma mai pun la coada o data si poate are timp sa ma vada.......
melutzica spune:
Buna dimineatza frumoaselor si o zi minunata va doresc la toate.
Ei,sa va spun de simptomele mele de ziua 4 dupa ET: sanii au inceput sa ma doara ingrozitor si ii simt de parca ar fi de o tona,nopatea nu pot sa dorm deloc iar daca dorm am numai cosmaruri sau vise eroice..,ma enervez fff usor(dar imi si trece la fel de usor si nu fac urat ca numar pana la 10 si ma calmez);sotul meu imi zicea azi dimineatza dupa o nopate la fel de agitata ca poate ar trebui sa meditez mai mult si sa-mi tin mai bine hormonii sub control;faza totala e ca, eu ma rastesc la el, el ma ia in bratze si ma pupa ..uf..macar daca ar trece mai repede zilele sa aflu si eu ca intradevar toate astea se datoreaza bebeilor si nu imaginatiei mele.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Adhnana spune:
kora succes la punctie! sa fie cu noroc!
aldolina, galuscuta, melu, avalon, denisa mult succes!
Adhnana 15 fix
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor
Avalon, vesti super bune , DD sa va ajute ca in toamna sa ne dai vestea cea buna si al noua luni dupa sa iti tii comoara in brate.
Zouzounaki, Galuscuta, Kora Pop pt reusita, tin pumnii strinsi
Melutzica, trebuie sa fei cu bebik, Doamne ajuta
MOana, adenom de hipofiza vrei sa zici ca are sotul tau???Ati facut RMN? Si ce zi cmedicii ce ii de facut cu acest adenom? Sotul meu ia tratament trei luni de zile, dupa ce il termina refacut analizel is super bune valorile, dar duap iar creste. Cam de doi ani asta asa continua, acu iar ii sub tratament dar duap ce isi ia doza de trei luni de dostinex las o lun pauza si duap ii mai recoltez PRL caci chiar duap trataemnt nu ii relevant. Pt tiroida ia eutyrox, si cica s-ar putea sa o ia tot restul vietii, ii foarte nasoala boal cu tiroida greu o poti tine in friu, si uite da peste cap si pe restul. Spermograma e super proasta sub 100000, iar cin am fost sa donam pt IA i-a gasit trei al numar. Cica toate astea ii din cauza prolactinei.
Voi cum stati? Sotul tau face ceva tratament? El cum sta cu spermograma?
DM
sunshine4ever spune:
MOana, valorile pe care ti le-am trimis erau da l aun laborator, dar de obicei noi o facem al Medicover unde pt barbati au alte valori normale : E2 28-156, FSH 1.5-12.4, LH 1.7-8.6, PRL 98-456, FT4 12-22, TSH 0.27-4.2
Uite de ex la mine prl este admis pina la 638
. Nici eu nu pricep de ce toate astea analize pt el , dar de n-i le-a spus ok le-am facut , si cu testosteronul si progesteronul sta bine. Problem sunt doar la prolactian si tiroida, dar incep sa cred ca tiroida le da p[este cap pt ca doctorita endocrinolog s-a tinut de cap cin d a vazut ca duap tratament de sase luni TSH-ul e apropae triplu.
DM
cellu spune:
'Neata fetelor,
KORA si MOANA multumesc de incurajari, marti pe 17.04. am facut analiza, ieri, joi am luat rezultatul. Astazi merg la eco+E2 si mi-a spus ca hotaram ce antibiotic prescrie.
Fetelor, FIV-oaselor, va urez sa-si faca DD timp si pentru noi, asa cum zicea MOANA (cred).
Cellu
madalina28 spune:
Dariela scuze ,dar nici azi nu am fost la serviciu,poate merg maine o fuga daca nu luni.Nu te-am uitat dat am o gramada de treaba pe acasa.
Aldolina sa-mi scri un PM cu ce ti-a spus dr despre alea presupun ca i le arati.Ieri am uitat sa-ti dau reteta inapoi,dar ne mai intalnim sigur si o sa ti-o inapoiez.
Kora, Cellu multa bafta in continuare sa auzim numai de II.
Denisa73, inseamna ca o sa fim "colege" de mai la ET.
Zouzounaki ieri seara am stat pana pe la 9 pe mess,oricum nu aveam ce sa-ti spun pt ca nu am vb cu dr.
Moni,Cris,Pussi,Mada,Magda,Marrinasi toate Fiv-oasele
Madalina
si maine e o zi...