FIV 116
Raspunsuri - Pagina 26
Moniland spune:
Teli, eu i-as baga pe toti. Bafta multa!
Cellu, felicitari! esti mamica pt. cel putin 2 saptamani. Iti doresc sa fi pentru toata viata.
Anto, bravo! Aceeasi doza? Pana luni iti mai pot aparea, iar de crescut sigur se vor face mari .
Zouzou, cum te-ai descurcat?
Eu am ratat ziua de analize , prea ocupata la serviciu.
Monica
melutzica spune:
Buna scumpicelor si cate un pupic la fiecare
Am o mare intrebare la voi,cele care ati facut deja un FIV si anume:incet incet am toate semnele sau ma rog impresiile de gravidealacu insomnii,mers des la WC,dureri de spate,sanii super mariti,mameloane inchise la culoare si de ieri si greatza matinala,lipsa poftei de mancare.CM trebuia sa vina de 2 zile si nimic...sunt deja in ziua 11 dupa ET iar in 2 mai am cotrolul.Pana acum au mers toate bune si frumoase insa am observat ca ,incet incet nu ma mai dor sanii deloc si nu mai sunt tensionati....ma mai dor doar mameloanele(mai bine zis simt o mancarime neplacuta la nivelul lor)...ati avut si voi asa ceva? este semn bun ...sau...????
Mersic anticipat de raspunsuri
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
carry spune:
Cellu...si sotul ...felicitari...sunteti parinti, sa va ajute DD sa ramaneti ptr toata viata !
Teli...bafta multa ptr maine, grea alegere, intr-adevar !Dr-ii ce-ti recomanda ?
Antosit...bafta ptr ziua de luni sa creasca foliculii !
Melutzica...nu ma pricep la simptome, dar eu cred ca mancarimile sanilor sunt DE BINE !!!
zouzounaki spune:
vin la raport:
ENDOMETRU=5,5
OVARUL DREPT= 5,2 7,9 6,6 7,2 8,4 8,5 7,1 5,0 6,5 TOTAL=9
OVARUL STING= 9,5 11,8 7,2 8,7 6,8 10,8 8,3 9,3 9,6 5,6 TOTAL=10 TOTAL=19
ESTRADIOL=478,2
deci astea sint rezultatele...urmatoarele le voi face luni...imi este din nou frica sa nu patesc la fel...sa nu dau in hiperstimulare ca si data trecuta...deja incep sa ma apese ovarele...simt o usoara balonare...sper sa nu fie de la linte...si am niste simptome ciudate de ieri...ma dor incheieturile,dar nu tot timpul si talpile...f ciudat mai ales ca nu sint racita si nici nu stau mult in picioare...si simt o stringere in git...o jena,desi nu sint racita...nu stiu ce sa zic,mai astept sa vad cum o sa fiu pina luni...
Antosit n-am mai zis ieri nimic,pt ca am fost frinta de oboseala...am fost pe drumuri de dimineata si cind am ajuns am deschis sa vad ce ati scris si n-am avut curaj sa scriu si nici nervii de otel pina sa ma loghez...Anto,tie ti-au zis pe cind punctia?pe mine cind m-au sunat azi cei de la clinica,mi-au zis ca pe la sfirsitul saptaminii viitoare...si mai am doar 8 doze de Gonal,daca continui cu 375..sper sa ajunga...tu cum te simti?...ma duc sa ma intep si revin ...pupici
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
gata,m-am intepat
Cellu sa fie intr-un ceas bun si fie ca de azi sa fiti parinti toata viata
Kora, Madlen, Teli, Galuscuta, Melutzica, Cellu sa veniti cu rezultate super frumoase,cu bebici in burtici 9 luni frumoase
Anto, Nussy, Lara sa creasca outele mari si sanatoase
Pussi calatorie placuta,sa ai grija de puiuti si sa va intoarceti cu bine
Liana30 ma gindesc la tine,tin pumnii sa fie bine...ai grija de comorile din burtica...astept sa te intorci din spital acasa cu bine...multi pupici
Adina 1967 ce ma bucur ca am primit vesti de la tine...de abea astept sa povestim sa-mi spui cum a fost...o sa-ti las un PM sau mesaj pe mess
Carry,Aldolina,Rami,Mirela,Avalon,Moana,Andicu,Marrina,Mada,Moni,Sheri,Adhnana,Ladyxe,Magdutsa10,multumesc din suflet pt incurajari...
chiar asa,Lachi tu nu mai zici nimic?ce fac bebelinele?
ce liniste e pe forum...pe unde sinteti???
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
nusy spune:
Zouzou: multumesc Iti tin pumnii ca totul sa decurga excelent.
In legatura cu Liana...Zozela tocmai a dat vesti despre ea la subiectul FIV in Ungaria...din pacate ,rele.
Nusy
zouzounaki spune:
offfffffffff ...
Parintele Arsenie Boca
zouzounaki spune:
multumesc si eu Nussy ...stau in pat si pling...trebuie sa-i respectam Lianei dorinta...nu pot decit sa ma rog pentru ingerasii ei si pentru sufletelul ei....
Parintele Arsenie Boca
antosit spune:
Zouzoule ce sa zic, simptome nu prea am decat ceva intepaturi din cand in cand pe la ovare si o stare de somnolenta de ....letargie (am zis eu ca m-au inhibat de tot de data asta!!!;si ca sa il citez pe dr. azi la eco a zis:"ohooo...aici mai avem de lucrat, continua-ti cu acelasi tratament si ne vedem luni la eco!")Concluzia?Punctia cred ca tot spre sfarsitul saptamanii viitoare!Asa ca se pare cane tinem in continuare de manuta...sa nu fugi fara mine la ODISEE, da?!?!
Si eu am citit mesajul scris de Zorela....!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
zouzounaki spune:
Anto cum sa fuga licuriciul fara zina ei la odisee???astept sa te iau in zbor si sa presar cu sclipici drumul spre odisee
Parintele Arsenie Boca