Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Breakfast, pe pagina 1 sunt cateva linkuri interesante despre embolizare,o sa te ajute foarte mult

Eu am facut, nu stiu sa explic exact procedura, stiu ca intreg uterul ramane blocat cateva ore, de aici si durerile mari de dupa embolizare( deci da, doare )apoi uterul isi revine si raman blocate numai fibroamele.Probabil te vei lamuri citind articolele respective, au am facut-oacum 3 ani si nu-mi mai amintesc prea multe.

Teonikol, si eu te pup

Nicoleta,chiar ma gandeam la tine, ma bucur mult ca esti bine,o sa fii un nou exemplu de mamica embolizata!

Mergi la inceput

Rog toate fetele, daca intervin schimbari majore in starea lor sa-mi atraga atentia pentru ca nu pot urmari chiar tot, de exemplu daca sunteti in tratament cu Diphereline preoperator si v-ati operat, daca ceva nu mai corespunde cu lista de la pag 1, pentru ca suntem multe si nu pot urmari cu atentie tot .

Break_fast, multumesc pentru date, o sa completez.

Va pup si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna fetelor, nu este ,a fost azi la eco si a facut si un test si a esit negativ,i-a zis ca are niste chisturi pe ovare si de asta are starile astea.Nu stiu , dar mie mi se pare o mare tampenie si nu inteleg cum sa ai toate aceste simtome si nimic + sani ff durerosi si sa nu iasa nimic.Chiar nu inteleg.Poate imi explicati-mi voi,ce se intampla,va rog.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Teonikol,Arinna,Chantal
Teonikol nu trebuie sa-ti ceri scuze, poate organismul meu a reactioant bine la embolizare dar sa stii ca incet incet aflu de fetele care au mai facut embolizare ca ajung tot la cutit. Asa cum am mai sppus si in mesajele anterioare am avut noroc.
Tare as fi dorit ca pentru toate feteles embolizarea sa fie solutia, daca as putea sa va dau si voua un "dram " din norocul meu as face-o cu cea mai mare placere.
Am auzit si foarte multe cazuri de sarcini cu fibroame care au nascut fara probleme, dar,,,exceptii
Sfatul meu este urmatorul: fiti cat mai OPTIMISTE, stiu ca este greu, si eu am plans mult,,, dar uite ca cel de sus nu m-a uitat.
Important este sa gasiti un medic bun care sa va monitorizeze de la inceput, sicer nu am cuvinte, eu chiar nu am facut totul asa cum a zis medicul, am si calcat stramb dar cred ca este sa fie al meu.
Acum ma lupt cu insomniile, daca pana acum il energizam eu cu cate o cafeluta acum ma energizeaza el pe mine, ma trezeste de la
3 dimineata. Cred ca se razbuna pe mine, fetelor cand incepe burtika sa faca valuriiiiiii sa te tii, oricat de somnoros ai fi te trezestii, mamaaaaaaaaa. Sper sa am aceste insomnii si dupa nastere cand va avea colici.

27+
poze_nunta
poze_burtika

Mergi la inceput

Azi am comunicat cu o prietena de-a mea din Belgia, e medic endocrinolog dar mi-a spus despre fibrom ca nu este cauza de infertilitate!La fel ca cei din Canada.Nu stiu ce sa mai cred.
Oricum se pare ca Belgia e una din tarile avansate bine ca sistem medical- din toate punctele de vedere- poate cineva care traieste acolo ne spune ce parere are.

Va pup, fug la treburi!

Nicoleta, ce simpatica esti cand povestestiCe bine iti sade asa...cambrata

canne-marie, poate este o dereglare hormonala sau o furtuna hormonala, ca inainte de ciclu, cand te dor sanii, ai nervi, te simti prost, ti-e greata(mie asa mi se intampla, cu greata uneori)...probabil acele chisturi produc niste modificari.I-a dat tratament sau sunt mici si le lasa sa se retraga singure ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Fetelor, m-am intors de la control, se pare ca ceva mai exista acolo, insa dr.spunea ca in stadiul asta poate fi la fel de bine restul de fibrom cat si zona ramasa dupa extirparea fibromului, care nu si-a revenit inca de tot. A ramas sa mai merg la un control dupa ce imi vine ciclul. Cum sunt pesimista de felul meu, eu tind sa cred ca e fibrom si mai e nevoie de o operatie, dar vom vedea. Oricum, important e sa fie bine la final, sa pot avea bebe. Nasol e ca dupa diphereline habar nu am cand am avut ciclu si cand a fost doar sangerare, asa ca sper sa am in sfarsit un ciclu normal cat mai curand ca sa vad ce e de facut.
Nicoleta, si eu am observat cat optimism razbate din vorbele tale. Cred ca esti indragostita de pe acum de bebe!
Pup toate fetele!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greatanca spune:

Fetelor, sunt foarte, foarte suparata!
Tocmai am aflat ca mi-a aparut un alt nodul fibromatos, in peretele anterior al uterului, de 1,7 cm. Dr. mea mi-a spus ca nu pune probleme deocamdata, dar trebuie impiedicat sa creasca. Mi-a recomandat Danazol, un medicament cam greu de gasit si care poate produce niste reactii adverse foarte urate (am vazut pe net). Daca a mai luat cineva Danazol, o rog din suflet sa-mi spuna cum este.
Dr. mea a spus ca trebuie sa raman insarcinata cat mai repede, inainte sa apara sau sa creasca alte fibroame. Am aproape 3 luni jumatate de la miomectomie si cica trebuie sa mai astept pana la 6 luni si apoi sa incerc sa raman insarcinata.
Sunt foarte trista. Ieri am bocit toata ziua. Nu mai stiu ce sa fac.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, e cineva pe aici sau stiti de cazuri cu fibrom care au nascut natural? Eu am fibrom pe peretele posterior al uterului si vroiam sa stiu daca as putea naste natural...dr mea mi-a zis ca in principiu da, dar mai vorbim pana atunci. Ce ziceti? Pupici la toate!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Hello la toate fetele.. Am 6 saptamani de la miomectomie si pot sa spun ca ma simt destul de bine. Problema este ca de o saptamana ar fi trebuit sa-mi vina a 2-a menstruatie dupa operatie si inca se lasa asteptata. Feteler, cele care ati facut miomectomie, ati patit la fel? Pe 31 ma duc la control si o sa fiu in masura sa va dau mai multe detalii despre rezultatul operatiei...

Nicoleta27, ma bucur tare mult pentru tine ca ai un bebel in burtica si ca sunteti bine. Sa dea Dumnezeu sa fiti asa pana la sfarsit si apoi s ane arati poze cu voi! :)
Iti multumesc de urari si sper ca peste ceva vreme sa pot veni si eu cu vesti de genul celor pe care le ai tu...

Greatanca, imi pare tare rau sa aud ca iar ai o dihanie. :((
Dar intr-un timp asa de scurt de la operatie a si aparut? Nu era acolo cand te-a operat?
Este trist ce spui tu, pt ca se pare ca tot calvarul peste care am trecut noi, nu este chiar atat de eficient..:((

Teonikol, nu mai fi asa pesimista... si spera la ce e mai bine! Iti doresc sa nu mai ai nevoie de inca o interventie si sa ne spui in curand ca vine bebele!!!

Va pup pe toate cu mult drag si va doresc numai sanatate!!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarcoSeb spune:

Happyface, eu am facut miomectomie laparoscop acum 2 saptamani, pe 3.05, si prima menstruatie a venit dupa 3 zile (eram la termen in ziua operatiei, adica in ziua 27), adica pe 6.05 si a fost fff abundenta, ca orice ciclu dinaintea operatiei. Acum ma simt mult mai bine, incep sa ma refac. Insa m-a speriat rau ciclul de dupa operatie. Va voi tine la curent cu urmatoarea menstruatie.

Va urez numai bine

Mergi la inceput