Fibrom uterin (18)
Raspunsuri - Pagina 14
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, sambata am fost la echo, mi s-a confirmat sexul bebelusului, este fetita 100%, statea asa cracanataaaaaaaaaaaa, si bineanteles tacsu i-a vazut puta primul ca de,,, parca el o va naste.
Despre nastere ni s-au explicat riscul unei nasteri normale si avantajul cezarienei. Datorita fibromului copilul nu va putea sa iasa si ma voi chinui fff multe zile. A specificat ca pot naste natural pe semnatura mea dar pe el sa nu-l chem(are dreptate medicul) Dupa calculele dansului trb sa nasc cam pe 20/25 august, sufletul imi zice ca sfarsitul lui iulie inceputul lui august imi voi tine fetita in brate.
Apropo azi am vazut un caz pe "reality zone" despre o graviduta care a facut miomectomie, sper sa fi scris corect. Era in 7 luni si i-a facut obligatoriu cezariana deoarece uterul era fff subtiat de la aceasta interventie , a mai vazut cine reportajul?
Va pooooopik pe toate si va doresc sanatate multa
29+
greatanca spune:
Buna, fetelor!
Nu am mai scris de multa vreme pentru ca nu mai am noutati. Dar de urmarit sa stiti ca va urmareasc cu multa fidelitate. In prezent iau duphaston din ziua 5 pana in ziua 24 a CM si Carpicon supozitoare. Si... ma pregatesc de zor pt un examen de titularizare. Asta imi ocupa mai tot timpul astfel incat nu ma mai gandesc la fibroame si bebelusi decat foarte rar. Oricum nu prea am ce sa fac. Cum o sa vrea Dumnezeu asa va fi.
Bluel, esti foarte draguta si energica! Esti sufletul forumului asta!
Eu te sfatuiesc sa faci tot ce trebuie sa ramai insarcinata. Poate ramai fara operatie.
Nicooleta, se pare ca fetita ta va fi o leoaica! Sa stii ca persoanele din zodia Leului sint norocoase de obicei, iar fetele sunt foarte ambitioase si luptatoare!
Va pup pe toate si vreau sa aud cat mai multe vesti bune, OK?
violetan spune:
[quote]Originally posted by nicooleta27
Buna fetelor, sambata am fost la echo, mi s-a confirmat sexul bebelusului, este fetita 100%, statea asa cracanataaaaaaaaaaaa, si bineanteles tacsu i-a vazut puta primul ca de,,, parca el o va naste.
Despre nastere ni s-au explicat riscul unei nasteri normale si avantajul cezarienei. Datorita fibromului copilul nu va putea sa iasa si ma voi chinui fff multe zile. A specificat ca pot naste natural pe semnatura mea dar pe el sa nu-l chem(are dreptate medicul) Dupa calculele dansului trb sa nasc cam pe 20/25 august, sufletul imi zice ca sfarsitul lui iulie inceputul lui august imi voi tine fetita in brate.
Apropo azi am vazut un caz pe "reality zone" despre o graviduta care a facut miomectomie, sper sa fi scris corect. Era in 7 luni si i-a facut obligatoriu cezariana deoarece uterul era fff subtiat de la aceasta interventie , a mai vazut cine reportajul?
Va pooooopik pe toate si va doresc sanatate multa
Nicoleta, ce dimensiune are fibromul tau? Si unde e situat? Si eu am fibrom si as vrea tare mult sa nasc natural, dar dupa toate probabilitatile....va fi cezariana:(( Poate ma lamuresti si pe mine. Pupici!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 31
teonikol spune:
Nicoleta, ma bucur sa aud ca vestile sunt bune . Si eu sunt leoaica dar trag mai mult spre iesire, spre fecioara.
Bluel, esti o draguta cum imi urezi tu mie sa fiu gravi, iti dai seama cat imi doresc eu dar problema e ca eu am incercat fara sa stiu de fibrom si s-a oprit sarcina la 7 saptamani, nu stiu daca din cauza fibromului sau nu dar oricum m-a marcat. Asa ca acum o sa fac cum zice doctorul si la ultima intalnire mi-a spus ca daca ciclul e abundent inseamna ca fibromul lucreaza inca si va trebui operat ca sa nu incurce o sarcina. Azinoapte m-am trezit de trei ori din cauza inundatiilor, sangerez foarte tare. Acum depinde mult de fibroame, din pacate, al meu e in cavitate si in perete foarte adanc, acum banuiesc ca a ramas doar in perete, dar la o noua sarcina cand estrogenul creste, poate ma trezesc iar cu el in cavitate. Cand am pierdut sarcina fibromul era intre 5 si 8 cm si eram doar la inceputul sarcinii. Mi-e frica sa nu ma hazardez si sa trec iar prin toata tristetea aia desi pe de alta parte si operatiile presupun uter cicatriceal cu risc in sarcina, dar ce sa mai zic, asta ne e crucea, asta o ducem, Doamne ajuta sa fie bine. Cum ziceam, astept parerea medicului.
Va pup pe toate!
Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!
buburutza spune:
buna,
Ce mai faceti?
Pentru cele care nu stiu sau au uitat precizez ca am facut o miomectomie laparoscopica in noiembrie 2006. Acum astept bb si pt ca nu am noutati nu am scris in ultima vreme, desi am citit aici tot ce voi ati scris si m-am bucurat sau am suferit impreuna cu voi.
oanalu spune:
felicitari buburuza !. Ma bucur ca astepti bb asa de repede. Iti doresc ca totul sa fie ok. Multa sanatate!
nicooleta27 spune:
Felicitari BUBURUZOOOOOOOO, haideti mai fetelor vedeti ca se ingroasa randul gravidutelor, deci optimisteeeeeeeeeeeeee.
Violetan, fibromul meu are 6 cm, asa a avut si inainte de embolizare si dupa. Despre cezariana nu inteleg,,,nu am fost destul de explicita? Eu voi naste cu cezariana si bine ar fi sa te impaci si tu cu gandul iar daca vrei sa te chinui vreo 3/4 zile este decizia ta.
Fetelorrrrrrrr, mai avem putin si intram in 8 luniiiiiii,,,iupyyyyyyyyyy.Greu mai este si cand te gandesti ca mai am o luna siiiiiiiii,,,
Pupici pentru toate fetele
29+
nicooleta27 spune:
quote:
Originally posted by Bluel
Nicooleta27, ce a zis dr-ul? E posibil sa nasti natural cu fibrom de 10 cm? Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie mi se pare normal sa fac eu alegerea cum imi nasc copilul si eu una vreau cezariana si nu vreau sa ma duca dr-ul cu zaharelul pana in ultima clipa si sa nasc normal (am vazut cazuri!)
Bluel , fibromul meu are 6 cm, cezariana cu siguranta, sa stii ca si eu ma tem de problema asta cu "zaharelul". Sincer nu sunt pregatita psihic pt o nastere normala, stiam de la inceput ca va fi cezariana ,dar,,,,sper sa se tina de cuvand tetitza in burtica si sa nu iasa inainte de programarea lui pt operatie.
In general la majoritatea gravidutelor cu fibrom se face cezariana, asa ca nu te stresa de pe acum, in final vedem noi ce va fi,,,sanatosi sa fim ca nu a murit nimeni din asta.
Eu deja am uitat prin ce am trecut pana acum, deci se uita, important este ca ai un prunc in brate si nu mai conteaza cum, sanatosi sa fim cu totii si sa ne bucuram de ei.
31+ fetitaaaaaaaa
nicooleta27 spune:
m-am incurcat cu maimutoii astia, la mesajul anterior trb sa pun
31+ fetitaaaaaaaa