Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by nicooleta27

m-am incurcat cu maimutoii astia, la mesajul anterior trb sa pun

31+ fetitaaaaaaaa

Multumesc pt raspuns....si al meu tot 6 cm are, dar eu as vrea natural si dr a zis ok pana una alta....nu stiu ce sa zic, de-aia va intreb si pe voi. Mersi inca o data, oricum.

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Buburutza, am inteles bine?! Atunci toate florile pentru tine sa fie ! Nicoleta, Violetan, Mada28, sper ca o sa mai scrieti aici si dupa nasterea bebeilor, pentru ca sunteti raza noastra de speranta!
Pup fetele!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Fetelor, ce de vesti bune asa marti de dimineata, Buburutza, Felicitari! O sarcina usoara si la termen! chiar daca acum treci la Odisee, sa mai dai si pe la noi din cand in cand. Voi fetelor, Buburutza, Nicooleta27, Mada28, Violetan, sinteti dovada vie ca se poate!!! Daca as fi citit eu acest forum acum cativa ani, cred ca acum imi tineam si eu in brate fetita!

Teonikol, MarcoSeb, Greatanca, Break, Happyface, urmam noi, simt eu!

Greatanca, succes la examen, inteleg ca aveam cam acelasi „background”, numai ca eu am fugit de invatamant, m-am dat cu strainii , numai ca nu se stie niciodata, poate o sa ma reintorc...

Teonikol, cum te mai simti? Au trecut inundatiile?

Break, dar tu? au inceput bufeurile? Poate tu o sa scapi...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Teonikol cu siguranta voi fi aici sa va spun totul, singurul lucru de care ma tem este acela : sa nu va fac rau, este fff greu sa stii ca altul a reusit si tu te mai gandesti dar inca o data spun NU IMPOSIBIL. luptati fetelor pana la ultima speranta!!!
Bluel cel de sus a vrut asa, daca in unele momente am putea sa decidem pentru noi tare bine ar fi. Fruntea sus si am speranta ca se va ingrosa randul gravidutelor, poate mai traziu o sa va dau sfaturi despre bebel, ce ziceti fetelor?

31+ fetitaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor, am cam lipsit un ultimul timp, nu am vesti, totul e stationar.M-am uitat insa ce mai faceti,am mai completat listutza.

Nico, felicitari,ma bucur mult ca mai ai putin...e normal sa fii ingrijorata cu privere la nastere, cine nu ar fi ?

Buburutza, nu mi-e clar, eu am inteles oarecum ca astepti sa apara un bb, sper sa ma insel si sa fie acolo deja.

Bluel,am cam disparut, am avut multe de facut, am luat testul auto pe-aici, deci incep sa misc ceva la engleza

Violetan, succes mult!Nu mai stiu, ai facut vreun tratament pentru fibrom?Cand poti sa-mi mai spui 2-3 cuvinte despre tine sa trec in lista.

GH, Maryd, Fanta, Mada28ce mai fac gravidutzele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Bluel sa ai gura aurita (mana)!
eu inca nu am bufeuri...cred...e adevarat ca e cald dar asa e ...cald afara...si apoi inca nu am facut a doua injectie...sta la frigider si asteapta!
Nikol...tu cum esti...vreo veste?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Buna fetelor, am cam lipsit un ultimul timp, nu am vesti, totul e stationar.M-am uitat insa ce mai faceti,am mai completat listutza.

Nico, felicitari,ma bucur mult ca mai ai putin...e normal sa fii ingrijorata cu privere la nastere, cine nu ar fi ?

Buburutza, nu mi-e clar, eu am inteles oarecum ca astepti sa apara un bb, sper sa ma insel si sa fie acolo deja.

Bluel,am cam disparut, am avut multe de facut, am luat testul auto pe-aici, deci incep sa misc ceva la engleza

Violetan, succes mult!Nu mai stiu, ai facut vreun tratament pentru fibrom?Cand poti sa-mi mai spui 2-3 cuvinte despre tine sa trec in lista.

GH, Maryd, Fanta, Mada28ce mai fac gravidutzele ?

N-am facut nici un tratament, dr mea l-a tratat ca pe ceva nesemnificativ, asa cum de altfel a fost si este inca; sper sa fie asa pana la sfarsit. La mine problema era o sarcina extrauterina inainte de sarcina asta, nicidecum un prapadit de fibrom!!! Oricum, era mititel cand l-am descoperit (o data cu sarcina extrauterina) iar dr a zis ca e neimportant, sa-l lasam in pace ca nu incurca. Asa mi-a zis si cand am ramas insarcinata, si acum cand cand mai am putin....va pup pe toate si succes!!!

violeta, 31

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teonikol

Buburutza, am inteles bine?! Atunci toate florile pentru tine sa fie ! Nicoleta, Violetan, Mada28, sper ca o sa mai scrieti aici si dupa nasterea bebeilor, pentru ca sunteti raza noastra de speranta!
Pup fetele!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Sigur c-o sa scriem! Daca cumva ma voi hotari sa nasc la euroclinic intru imediat pe dc si va scriu cum a fost la nastere, ca acolo am inteles ca ai conexiune internet:) Pupici si sunt sigura ca Doamne Doamne o sa va ajute sa aveti puishori curand! Si eu m-am rugat mult si ma resemnasem chiar, la un moment dat, desi n-am incercat f mult timp, dar am reusit pana la urma, chiar si cu SEU la activ, care stiti sai voi cat diminueaza sansele sa ai o noua sarcina normala....Pupici!!

violeta, 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna VIOLETAN ma bucur mult ca esti o luptatoare, vad ca avem acelasi numar de saptamani, tu baiat eu fetita, poate ne incuscrim. Sincer eu merg pe mana medicului meu deoarece m-am saturat de dureri si de pastile si sper ca tu nu ai fost nevoita sa treci prin acestea.
Ma bucur ca ai puterea sa lupti pentru o nastere normala, eu cedez, sincer imi este fffff frica de ceea ce va urma. Ma consolez cu gandul ca imi voi tine ingerasul in brate si asta ma face sa fiu optimista, dar asa cum ziceam mai sus intr-un mesaj anterior posibil sa ma ia durerile noaptea si pana sa vina medicul eu sa nasc, de asta ma tem cel mai mult. Sa de-a Dumnezeu sa nu ne chinuim mult, sunt constienta ca nimeni nu moare din asta dar MI-E FRICAAAAAAAAA!!!!!!!
Posibil sa fim norocoase, sa nastem usor si repede dar posibil sa avem si ghinion si ma mai gandesc la moasele alea care uita cateodata ca toate suntem femei si iti vorbesc ca la usa cortului, dar asta este mentalitatea romanului si nu avem ce face.
Cel mai bine a fost la embolizare, acolo chiar nu am stiut ce ma asteapta si sincer am cam vazut moartea cu ochii vre-o 2 saptamani, dar uite ca a trecut si am uitat, daca ar mai trebui sa o mai fac inca o data nu as ezita, poate asa va fi si cu nasterea.

31+ fetitaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nico, mai rau ca la embolizare nu poate fi eu zau c-as fi curioasa sa fac o comparatiedaca nu as avea alte probleme ,ca acolo te tineau "contractiile" 3 ore( cica alea ar fi dar eu cred ca a fost mai mult decat atat) pe cand la nastere te iau dar te lasa si sa rasufli.Embolizarea a fost ca si cand am fost pe front-suntem "veterane"!Nu-ti face ganduri rele, daca nasti pana sa vina medicul inseamna ca scapi repede, daca apuca sa vina faci cezariana, asa ca e ok oricum

Violeta, multumesc pentru raspuns!

Mergi la inceput