Fibrom uterin (18)
Raspunsuri - Pagina 12
Bluel spune:
Pe unde umblati fetelor?
Azi am mai iesit din butoi si mi-am propus sa nu ma mai gandesc la nimic pana nu vorbesc clar luni cu T. Oricum fetele de la Endometrioza m-au lamurit ca e normal sa se subtieze endometrul in timpul tratamentului cu Diphe....dar nenorocitele astea de fibroame de ce n-au vrut sa scada cu 2 cm?
Break, sper ca tie sa iti fie mai usor sa treci peste efectele negative ale tratamentului cu Diphe (bufeuri si starile de nervozitate, care ar putea aparea dupa o luna de la prima injectie). Pentru orice nelamuriri iti stau la dispozitie, eu sint veterana acum
Va pup pe toate
Bluel spune:
Rosasinensis, sper sa iti raspunda fetele care au facut embolizare, eu ma bag in ciorba ca vad ca avem amandoua uter fibromatos si crede-ma ca si eu m-am interesat de toate variantele posibile. Vreau sa iti spun ca nici macar un doctor (nume mari) la care am fost, NU mi-au recomandat embolizarea, mi-au spus ca se face in general la persoane "mai in varsta" , la un fibrom mare, care e bine sa fie singular (nu stiu cate ai tu), plus ca depinde si de tipul de fibrom. Nu mai vorbesc ca dupa procedura e foarte posibil sa nu se mai "alimenteze" bine ovarele si o sa fie mai greu pt. o sarcina. Astea au fost explicatiile lor pe intelesul meu , dar sigur ca nu trebuie sa te iei dupa nimeni si sa faci cum crezi tu, poate tie ti se potriveste procedura asta. Multa bafta!
nicooleta27 spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
As avea si eu o intrebare pentru cele care au facut embolizare,cat de mare trebuie sa fie fibromul pentru ca sa se faca embolizare?Eu am uter fibromatos,iar unul din fibroame are 6 cm si apasa pe vezica urinara.Pana acum medicul ginecolog nu mi-a recomandat decat Duphaston.As putea ramane insarcinata asa sau e imposibil?Medicul meu zice se poate,dar parca nu-mi vine sa-l cred.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Buna, am spus-o si o mai zic, voi ati facut atatea analize eu nu am facut nimik, doar un simplu control la ginecologie apoi am luat decizia de a face embolizare fara sa intreb vreun medic ginecolog. Am luat legatura cu DR DOROBAT BOGDAN de la SUUB si am facut embolizarea. Sfatul meu este sa vorbesti si cu dansul, nu strica cu nimik sa mai ai o parere in plus. Nu pentru toata lumea embolizarea este solutia dar poate si tu vei fi o norocoasa ca si mine.
Cu un medic bun se poate duce si o sarcina cu fibrom la capat, asta inseamna sa risti putin, nici mi-e nu mi-a garantat nimeni sarcina dar m-am inarmat cu optimism si uite-ma in 7 luni.
28+
nicooleta27 spune:
Daca ineva m-ar intreba ce sfat sa-i dau as cam da din umeri, eu am luat decizia de una singura si vad ca nu am dat gres, tot ce stiu este ca medicii ginecologi nu agreeaza aceasta interventie
29+ [fata]/[baiat]
prettysunshine spune:
Nicooleta27,ce marime avea fibromul tau?
Vad ca voi faceti tratament cu Diphereline,acest tratament preceda embolizarea?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
break_fast9 spune:
Multumesc Bluel!
-daca tot veni vorba...cred ca asistenta nu mi-a injectat tot ce era in sticluta....atunci era ca o spuma si acu cand m-am uitat...se vede inca in sticlutza o ramasitza de lichid....o fi bai mare?
-mi-au venit rusii luni si marti am facut injectia ...azi e joi...ar trebui sa mi se opreasca ciclul?
sunt parca fara vlaga si ametita...o fi unul din efecte? sau?
-eu iau in fiecare zi cate o tabletutza de "cavit"...e calciu si complex de B...cred ca nu e o problema nu? tu ce zici?
Bluel spune:
Break
- asa cum scrie si in prospect, important este sa se agite bine cele doua „ingrediente” si ideal ar fi sa se injecteze tot, dar imi amintesc si eu ca doctorita (unde le-am facut eu asistenta nu se baga) mi-a spus ca ce greu e si la ultima injectie si mie mi-a mai ramas in sticluta
- e de la caz la caz, mie personal nu mi s-a oprit imediat, ci ciclul a continuat normal inca vreo 3-4 zile, dar vreau sa iti spun ca fix la 8 zile de la injectie am avut o hemoragie mare care a tinut vreo 5 zile, m-am speriat rau, dar pe urma am citit in prospect ca e posibil sa apara in prima luna (au fost fete carora li s-a oprit a doua zi sau fete carora ciclul a continuat pe toata perioada injectarii, asta insemnand ca Diphe nu a avut nici un efect;
- dupa prima injectie eu n-am simtit mare lucru in afara hemoragiei care m-a dat gata, au inceput sa imi tremure buzele si am luat de capul meu vitamine, Mg si Ca (in plus, pe fond de imunitate scazuta m-a atacat si Herpesul Simplex pe care il am in dotare ca mostenire); adevaratele efecte adevrse o sa la simti dupa a doua injectie ( bufeuri, insomnii, nervozitate, etc)
nicooleta27 spune:
[quote]Originally posted by rosa sinensis
Nicooleta27,ce marime avea fibromul tau?
Vad ca voi faceti tratament cu Diphereline,acest tratament preceda embolizarea?
Fibromul avea 6 cm , eu nu am facut tratament cu Diphereline
29+
break_fast9 spune:
Bluel mersi again!
imi dau si eu cu parerea la endometrul tau...mie mi se pare normal sa scada...odata ce asta e efectul dipghereline ...micsorarea cantitatii de estrogen...el e cel care ingroasa endometrul!...asa....apoi nodulii tai fibromatosi nu e poate asa bai ca nu au scazut -important e sa scada vascularizarea!!!...ca sa poata dr. T sa-i extraga!...stiu ca tu sperai sa scada atat de tare incat sa nu mai fie nevoie de miomectomie dar ar fi fost prea ...prea perfect!
Eu zic sa nu fi suparata...asta e important sa nu fie vascularizati prea tare ca la miomectomie sa nu pierzi sange cu galeata!
Na ...acu io mi-am dat cu parerea ...nu stiu daca am inteles bine fenomenul !
Hai te pup
Bluel spune:
Slaba miscarea aici, unde sinteti fetelor?
Break, ai dreptate, dar ma gandeam ca scap de operatie
Nicooleta27, ma bucur ca ai ajuns in 7 luni , ai hotarat cum nasti? Dr. tau ce zice? Eu personal, cand o fi , prefer cezariana.
Pup fetele fugite