desi urmaresc forumul de mai mult timp, nu m-am exprimat prea des dar acum va rog sa ma sfatuiti unde merita sa faci un credit pentru locuinta sau nevoi personale, tinand cont ca vreau sa cumpar o casa la tara. multumesc.
Depinde de ce vrei sa faci:
1. daca te muti in ea -da merita
2. daca nu te muti - nu merita sa faci credit pt ca se darapaneaza si cand te vei hotari sa te muti trebuie sa iti faci alt credit sa o renovezi sau chiar sa iti faci alta.
Eu nu as investi intr-o casa - poate doar in pamant (ulterior sa-mi fac o casa pe gustul meu).
Sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont - daca nu presupune un credit ff mare si iti permiti este ok.
Bafta.
Elly
Pai trebuie sa mergi tu singur sa te interesezi la banci, sa iti faca ei o calculatie in functie de ce punctaj iti iese (dupa salariu, varsta, alte credite, etc...)
Pe noi ne-a avantajat un credit de nevoi personale la BCR - desi mai aveam un credit deschis la ei, ne-au oferit o suma mai mare decat Raiffeisen si BRD.
Cunosc insa persoane care sunt clienti Raiffeisen si care au obtinut de la ei o oferta mai buna decat de la BCR....
Din cate am mai vazut pe oferte, vin tare din urma bancile astea mai mici, dar eu nu as merge catre banci mici (au eu niste piticuti pe creier)