Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
Am revenit de la doctor, parca ma simt mai bine psihic. Desi pe drum la dus am avut aventuri, unul a facut accident la o masina in fata mea, a prins sub el o motocicleta. Motociclistul a zburat in sant cu sange si convulsii, la 2 m de masina mea. Cat pe ce sa lesin, noroc cu aerul conditionat dat la maxim.
La Badiu a fost ok, a zis ca Fish e super ok si nu am de ce sa imi fac griji pana la cariotip final de luni sau marti. Totul pare ok, a vazut si eco si a zis sa nu mai fac morfologia acum, ca tot am facut eco aia la Viena. Mai bine sa fac la 23-24 sapt sa vedem inimioara atunci.
Am intrebat de ce poate fi Hcg mare, dc BB e sanatos, si dc mai poate arata vreo afectiune a lui BB. A zis ca nu. Ca poate fi semn de diabet gestational sau preeclampsie, dar ca nu e cazul meu, ca nu am asa ceva si nici nu prea mai am cum sa fac dc nu am avut la prima sarcina.
In rest am primit tratament de hemoroizi, abia astept sa vad si eu o imbunatatire. Si am voie si Vibrocil numai la nevoie, maxim o data pe zi.
Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
myral spune:
Roxana nu te mai gandi la accident gandeste-te la bebe ca e bine sanatos si frumos. Si ce tratament ai primit pt hemoroizi ca si pe mine ma chinuie si parca era nerecomandat tratamentul obisnuit.Myral20+
Roxana_G spune:
Myral, a zis dr sa evit constipatia, sa iau Dulcolax dc nu am scaun mai mult de 24 de ore si sa am grija sa nu fie prea tare in general. Tratamentul consta intr-o crema pe care sa o prepar eu din: 1 tub proctoglivenil, 1 tub nidoflor, 1/2 tub lasonil. Led amestec intr-o cutie si folosesc dupa necesitati. In rest trebuie sa stea la frigider.
Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
alinus_25 spune:
Carpatina, alehiam la 19 saptamani, la urmatorul control din 19 mai vreau sa fac si eu TT.
Doctora mea cea “isteata” mi-a zis ca nu are sens sa arunc banii degeabape TT. Dar din experienta voastra ma conving tot mai mult ca nu ar trebui sa lasam nimic in voia sortii
Liana30 spune:
Roxana ma bucur ca e totul bine..
Sabinaaaa mii dor de tine,,
picoo te vazui
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
myral spune:
Roxanamercic mult am notat acum sper sa ma si descurc. Scaun cica la 24 de ore da sigur.Myral20+
aeperju spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! A miscat Andrei! L-a simtit si tati...tare ne-am mai bucurat....
Noapte buna fetelor!
Emma 18+
aeperju spune:
Mai merge cineva la dna doctor Grigore de la clinica Medis din Iasi? Eu la dansa sunt.Pupici! Noapte buna!Acum chiar plec la nani...
Emma
Annisia spune:
Uraaaa pentru bebe al Roxanei G!!!!!!! Se pare ca si tu ai un micut campion de adus pe lume! Foarte frumos din partea lui ca e bine-merci la cutiuta lui.
Ce se intampla cu voi fetelor? Ati terminat un capitol in doua zile si acum... nici macar o pagina? Inseamna ca aveti treaba, va distrati si va simtit bine. La ora asta s-ar putea chiar sa dormiti... Somn usor si weekend super cool sa aveti burtici!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 saptamani, in marsupiu la mami
Gabriela77 spune:
Danielle, chiar a crescut burtica ta! Serios, nu te mai framanta cu chestia asta!
Carpatina, weekend placut!
Vai, Roxana, ce groaznic ca ai fost martora unui accident! Brrrrrrrr!!! Ma bucur din suflet ca e bine bebe Andrei!
Eu sint bine. Iar bebe tare activ. Toata ziua misca in burtica! Pup! Noapte buna!
Gabriela, 18 +