Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela77 spune:
Superpoze, Annisia! Chiar ai burtica mare! Si sexy! Sper ca ramaneti la numele Yannis, e tare misto!
Gabriela, 18 +
aniast72 spune:
Annisia, daca n-ai apucat sa faci TT, spune-i dr Iosup sa fie atent la masuratori. Eu am mai zis, mi-a iesit Trisomia21 de 1:50, n-am repetat TT si n-am facut amnio. I-am spus toate astea dr Iosup iar la final mi-a spus ca bb e sanatos. Bafta multa.
Fetelor, eu am plecat in concediu. Sper sa va gasesc sanatoase si sa citesc numai de bine cand revin.
Pupici tuturor gravidutzelor
Andreea 20+ cu
ramonaiani spune:
Insomniacii de la miezul noptii ...
Stiu ca suna a "tara arde si baba se piaptana", dar .. in lipsa de alte rude/prietene prin preajma, ma destainui si eu voua...
Azi am simtit ca intr-adevar sunt fericita! Am fost la Institut - aceiasi colegi doctoranzi, stresati de conferinte, termene limita si articole stiintifice .
Si ce daca seful meu ma tot amana? Cand i-am aratat ca sunt gravida in 4 luni, mi-a zambit si mi-a raspuns: "aaa, ce-i graba? A mai fost o fata care a sustinut examenul de doctorat gravida in luna a 8-a! Deci .. mai e timp!". Ce daca i-am predat teza din ianuarie, si acum ma anunta ca el candideaza la presendentia universitatii, si inca n-a avut timp sa se apuce sa mi-o citeasca?
Ieri am fost la doctor si am vazut ca bebele meu e OK. O sa am o fetita - si asta e tot ceea ce conteaza acum. Simt seara cum imi da ghionturi, parca ma anunta "mami, eu sunt aici! Lasa-i pe ceilalti in pace, nu te mai stresa degeaba, ca nu merita!" Asa ca sunt intr-adevar o fericita!
Gabriela77 spune:
Bravo, Ramoiani! Asa simt si eu!
In ciuda tuturor lucrurilor rele care imi ajung la ureche, in ciuda grijilor si a preocuparilor, in ciuda rautatilor gratuite ale unor oameni, ma simt FERICITA! Fericita si induiosata de fiinta asta mica care creste in mine si pe care deja o iubesc din tot sufletul!
Sa-ti traiasca fetita si sa fii DOAR fericita!
Gabriela, 18 +
Morgano spune:
Neata fetele,
E fte devreme, dar m-am trezit pe la 4 si n-a fost chip sa mai adorm. Oricum am visat fte urat, tati e la pescuit si cand nu e acasa dorm mai agitat si ascult orice fosnet din curte... Acum incerc sa lucrez ceva, pt. ca sunt in urma cu actele si pe luni am promise teancuri-teancuri.
Adrenalina stresului si viselor urate imi da o stare de incordare din care nu reusesc sa ies, de-abia astept lumina zilei, sa ma simt altfel. M-a marcat cumplit faptul ca pleaca bona, cine a avut la copil bona si a fost fte multumit de ea stie cat de greu este sa o iei de la capat, sa incepi sa-ti inchizi prin casa sertarele, sa te gandesti sa nu loveasca sau repeada copilul, sa aiba grija cand iese la plimbare, sa o hraneasca cum spui tu, nu dupa capul ei... Cred ca cel mai teama imi este de modul in care o astfel de schimbare va afecta si fata care a indragit-o pe bona si diminetile arata la usa in semn de intrebare cand vine.
Am fost azi la unicele 2 agentii din Cluj... sa vedem ce vizionari vor organiza, intre timp mai incerc sa caut prin cunostinte, ma ajuta si bona cu niste bone din parc care i-au placut si care vor 8 ore in loc de 4 cum au acum, insa nimic nu ma linisteste si incalzeste. Probabil ca sunt eu si mult mai sensibila acum, insa pentru mine faptul ca Ana e bine ingrijita e perimordial ca sa functionez normal cand nu sunt acasa. Iar pe tanti asta n-o sunam s-o verific niciodata...
Scuze ca v-am frecat creierii cu povestea mea, insa pt viitor va va prinde bine in alegerea bonei sa tineti cont de varsta unei bone (desi a mea are 57, dar uite!) pt un copil de sub 2 ani, care cred ca e fix in perioada cea mai grea pt ca nu intelege inca tot, mai ales nu constientizeaza pericolele de aceea e mult mai expus....
Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
alinus_25 spune:
ramonaiani Felicitari pt fetita!!!
danielle, nu te ingrijora pt burtica, va creste
si eu imi doream burtica mai mare la 15 saptamani... eu de la 8 saptamani simteam ca am burtica si sotul meu se amuza copios, intrebandu-ma......."si daca ai unde e????"
eu ador deja burtica ta de 17s, si probabil si tu ti-o doresti pe-a anisiei de 20s
offfofof, ce sa facem daca noi suntem -dutze mai mititele?!??!? noroc cu fetele astea mai inaintate in sarcina, ca avem ce invata de la ele, din experienta lor
NanaMotoc, Gabriela77 multumesc pentru sfaturi, chiar vreau s-mi iau concediu cat am nevoie, doar ca la mine e o situatie mai speshial.... sunt nou numita in functiea de ofiter si sunt in stagiul de un an, si mai primesc si note...hihihi
15 cu Iulius
alinus_25 spune:
aeperju felicitari pt primele miscari ale lui bb!!! trebuie sarbatorit evenimentul!!!!! fara alcool
eu te intrebasem la ce dr mergi in iasi, dar din pacate sunt doctori diferiti. si eu m-am nascut in neamt, la roman, simteam ca ne leaga ceva, nu numai burtica....mi-e dor de Pneamt
ai facut TT???
amironeanu , Katrin avem ce invata de la fetele astea, chiar si numai urmarindu-le pe forum. Pupici pentru cele din umbra
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Superpoze, Annisia! Chiar ai burtica mare! Si sexy! Sper ca ramaneti la numele Yannis, e tare misto!
Daaaa, Yannis il va chema clar. Seamana cu numele mamicii. Problema era ca trebuia sa ne hotaram la al doilea prenume, iar tati e super incantat de Dante. Cand adoarme spune Yannis-Dante, cand ma suna ma intreaba ce face Dante si imi trimite mesaje sa am grija de Dante al lui, iar cand ajunge acasa il zapaceste (prin burtica mea, desigur...bine, uneori si prin interior...) pe Yannis-Dante. Nu cred ca mai pot da inapoi. Nu vreau sa il dezamagesc. E asa de fericit, ca ar insemna sa fiu prea cruda sa ma apuc eu acum sa ii spulber realizarea, marea realizare, pentru e foarte mandru de prenumele lui. Asta e, exact cum am spus, daca nu o sa ii placa lui Yannis, cand va fi mare si va intelege, sa il injure pe tatutzu... Desi nu prea cred ca am sanse, sunt convinsa ca o sa fie idolul lui tatutzu...
Aniast72, crezi ca Iosup isi poate da seama daca ceva nu e in regula? Bine, oricum i-as fi spus ca nu am facut TT. Vad ca baiatul meu a lasat-o mai moale cu analizele (TT si amnio). Sper sa uite si sa se linisteasca, pentru ca ma agita si pe mine si nu e cazul. Abia astept sa il vad pe bebelin. Ultima data am fost la doctor inainte de Paste si imi e un dooorrrrr...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 saptamani, in marsupiu la mami
Annisia spune:
quote:
Originally posted by ramonaianiIeri am fost la doctor si am vazut ca bebele meu e OK. O sa am o fetita - si asta e tot ceea ce conteaza acum.
Ahhhh, ce frumosssss! Si eu imi doream fetitza rau de tot, dar cand am avut probleme cu sarcina si am trecut prin niste faze nashpa rau, am zis ca trebuie sa am baiat, sa nu fie nevoit sa traiasca toate chestiile astea femeiesti. Al meu a fost terminat cand am aflat ca e baiat. Doua saptamani s-a purtat ca si cum nu mai sunt insarcinata. Intr-o seara jelea de mama focului ca unde e tititza lui??!! Apoi si-a revenit incet-incet. Insa m-a pus sa caut pe net pozitii si alimentatie favorabila conceperii de fete. A zis ca dupa ce il fac pe bebe 1 campion, stau un an la refacere si apoi la treaba, ca el vrea fata neaparat. Bine, noi oricum vroiam trei copii, asa ca sper sa am si o fetitza dulcica, scumpica si ochioasa. Doamne, cand vad hainutele de fetite imi vine sa le mananc de dragi ce imi sunt...
Felicitari si sarcina usoara in continuare!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 saptamani, in marsupiu la mami