Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Mai fetelor,
tocmai ce-am primit rezultatul la TT si pe buletinul de analiza apare ,,rezultat pozitiv''
Tip risc Risc calculat Risc standard
Risc Varsta 1/782
Risc Triplu Test 1/163 1/385
Risc Tub Neural Defect 1/2532 1/1000
Risc Trisomie 18 1/1495 1/3000
Comentarii:
Rezultatul testului triplu este pozitiv. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95 %.
Valorile markerilor serici indica un risc crescut pentru trisomie 21 si trisomie 18.Nota: Testul Triplu nu are valoare de diagnostic

E grav?
Habar n-am?
Ideea e ca sunt derutata rau de tot si nu stiu ce sa cred.
Eu am facut tratament de sustinere cu Pregnyl(gonadotropina chorionica umana-HCG).Cred ca a influentat rezultatele.O sa-l sun pe Tutunaru sa vad ce zice!

Teodora 14 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Si eu am facut tratament cu Pregnyl, dar nu a influentat TT. E drept, Tutu mi-a zis sa il iau pana la 12 sapt, iar TT l-am facut la 14 sapt. Cel mai bine e sa il suni pe el si sa il intrebi.

Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, si eu merg maine dimineata la Fortis la eco. Tu la ce ora mergi?

Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Eu, desi sunt acasa, INCA mai lucrez pentru birou. Noroc ca a facut tati de mancare, ca altfel muream toti patru de inanitie.
Dupa ce termin, promit sa citesc din urma si sa pun si niste poze de la iarba verde. Sper sa nu mergeti la nanitza pana atunci.

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Seara buna celor ce inca mai bantuie pe DC sau muncesc..Ana draga sincer te compatimensc si te invidiez..sa lucrii tu la ora aceasta. Eu abia daca mai stiu cum ma cheama...

Azi mi-am achizitionat si eu bluze de burtoasa-Ripley, Gabriella-am gasit un magazinas pe Baba Novac cu bluze perfecte ptr. burtici-desi nu sunt dedicate gravidelor mie tare mi-au placut asa ca ...am trecut la cumparat. Ripley ti-e O.K. mana? Daca iesiti la cafea stigti si dupa mine, vad ca toate trei suntem cu sv-ciul in aceeasi zona. Eu pe Kogalniceanu.

Roxana, cum stai cu gradina,gazonul? Si noi ducem acest razboi da' se pare ca am reusit sa "populam" a bucata asa ca ma declar mandra posesoare a unui patrat cu gazon spre disperarea cainelui care acum sta legat...

Sabina....s-au auzit aplauze pana la Cluj, sunt convinsa ca a fost un concert reusit!

Teodora...nu ai vb. cu un medic?

Emma ce bine ca ai scapat de stresul TT-eului! numai gandindu-ma ca se apropie...vizes urat-nu ca ar fi o noutate dar mi-e teama. Parca nu l-as face da'...am sa-l fac!

Sa aveti o noapte linistita!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Uf, am terminat! Am pus si poze la burtik.

Raluca, n-ai de ce sa ma invidiezi. Crede-ma. Adevarul e ca nici eu nu prea mai stiu cum ma cheama. Functionez in virtutea inertiei. Mai spune-mi de ceva magazine de haine cu burta prin Cluj, ca pe astea din Bucuresti le-am "fumat". Sper ca saptamana viitoare sa fiu in CLuj. Asta daca reusesc sa-mi termin treaba si sa-mi iau cincediu. Ca de nu...

Ripley, imi pare rau de mana ta. Adevarul e ca asa-mi vine si mie sa sparg ceva cate-odata...

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, vazut poze. Arati foarte bine si se vede si burtica bine.

Simona si Teodora M, voi de ce ati facut test la 14 saptamani? Eu stiam ca se face la 16 saptamani.

Raluca, eu cu gradina chiar stau. A ramas ca vine o "peisagista" azi sa se uite si a uitat sa mai vina. Asa ca ...maine sun iar, daca nu, o sa apelez la o firma de care am auzit de la Pinacolada.

Pupici, ma duc la nani, ca la noi a reinceput gradi si daca nu o culc devreme pe Alex, dimineata a tragedie.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Hai ca mai citesc cate ceva.

Danielle, nu-ti mai face sange rau degeaba. Lasa rau-voitorii sa carcoteasca cat vor. Si eu cu Miru ma intrebam cand o sa imi creasca burta, si cand a inceput sa creasca nu s-a mai oprit!

Gabriela77 [/b,]multam de aprecieri. Daca ar mai fi si cuminte... Dar vreau prea mult, nu-i asa?

Roxana, apropo de colega ta binevoitoare, am avut si eu niste incontro-uri asemanatoare astazi, cu o tuta de la o firma de avocatura, buna de gura ce-i drept, dar care nu stia nici pe ce lume traieste. Noroc ca nu ma intimidez prea usor!

Mandarinutza, bafta maine la echo. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune.

[b]Annisia,
la mine Albu a vazut ditai fibromul, care cica nu exista. Asa ca, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor eu azi am stat mai in umbra dar v-am citit , m-am saturat sa ma plang de problemele mele asa sunt unele zile mai proaste (cu mai multe contractii adica) unele mai bune (chiar fara contractii) abia astept sa ajung la doctor sa fie totul in ordine.Mi-a placut ca unele aveti gradini eu stau la bloc cand deschid geamul direct in strada ma vajaie masinile parc cu verdeata nu prea am in zona asa ca ce mi-as mai dori o casuta cu gradina.Cand mai citesc si de TT pe care nu l-am facut ma tot gandesc oare mie cum mi-ar fi iesit?Prea multe probleme imi facdar sper sa treaca faza asta repede maine vine si sotiorul acasa si trebuie sa termin cu starile astea ba bune ba rele.Sper ca nu v-am sticat dispozitia eu acum plec la nanic sa treaca ziua asta mai repede.Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetele, groaznica migrena…Nu stiu ce sa mai fac. Am incercat sa dorm, dar nu trece cu nimik. Morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Se poate lua ceva in cazuri din astea disperate?

Roxana, ce nesimtita colega aia a ta…Ce oameni!!! Si nume, da, pregatite pt ambele cazuri!

Lasa, Danielle, ca in curand noua garderoba iti va fi f utila. Si atunci sa mai zica ceva sotul…Hei, nu eu m-am lovit la mana. Si inca nu am bebe mic.

Annisia, mama, cand te vad cu ditai burta, ma gandesc ca eu voi fi asa prin luna a 9-a…Frumoase poze orisicum!

Ripley, cum sa nu, cu mare drag! Numai sa treaca saptamana asta, k la mine e horror, si joi plec in delegatie pina duminica, dar dupa se linistesc apele. Mi-ar placea! Si, imi pare rau de mana ta! Exact, ce-ti lipsea!

Bravo, Flori, frumoasa burtica!

Ema, felicitari pt rezultatele bune!

Oa! Ce misto! Deci ne vedem si cu Raluca la cafea! Supeeeeer!!! Si mersi de pontul cu bluzitele! Desi eu inca incap in bluzele vechi, bien de stiut!

Pup toate fetele si poate ma ajuta si pe mine cineva cu durereea asta de cap!!!!!!!!!!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana mi-am luat haine si trebe sa le port,daca nu,aud numa comentarii.
gabriela teo no acu sa imi ziceti ca sunt beata.pe amandoua v-am comfundat. scuze se vede ca am avut nervi si azi.
slippers

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput