Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Danielle, stai linistita, ca o sa iti vina si hainele. N-ai tu idee cat de repede! Si eu mi-am luat haine cu burta pe care nu pot sa le port inca. Dar o sa le vina randul. Si nu iti mai face sange rau degeaba. Important este ca bb sa fie bine, nu cat de mare e burta. Uite, mama imi spunea ca cu mine abia prin luna a sasea s-a vazut ca e insarcinata si am iesit ditai guguloiu. Cu sora-mea in schimb, avea o burta cat toate zilele, de zici ca avea trei, si sor-mea a fost o matza de 2800.

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multam frumos fetelor! Si noi suntem tare bucurosi. De acum...il asteptam pe Andrei sa ne arate fetisoara lui scumpa...Noapte buna! Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi!

Emma 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by myral

Fetelor eu azi am stat mai in umbra dar v-am citit , m-am saturat sa ma plang de problemele mele asa sunt unele zile mai proaste (cu mai multe contractii adica) unele mai bune (chiar fara contractii) abia astept sa ajung la doctor sa fie totul in ordine.
Mi-a placut ca unele aveti gradini eu stau la bloc cand deschid geamul direct in strada ma vajaie masinile parc cu verdeata nu prea am in zona asa ca ce mi-as mai dori o casuta cu gradina.
Cand mai citesc si de TT pe care nu l-am facut ma tot gandesc oare mie cum mi-ar fi iesit?

Myral, si eu ma confrunt cu aceleasi probleme. TT nu facui si cand aud de atatea grozavii, parca imi pare rau... Contractii peste cntractii, de nu mai stiu ce sa mai fac. M-am anchilozat stand in pat si tot am burta pietroi. Daca ies si eu cateva ore, alkte contractii. Orice fac, am burta tare. Auzi, tu bei acidulat? Eu am avut pofta saptamanile astea numai de Fanta. Acum am fostb la cumparaturi si mi-am luat siropuri naturale si apa plata. Eu beau extrem de multe lichide si ma gandesc ca si gazele alea de la sucurile acidulate imi intareau burtica. Sper sa mai scap, pentru ca am inceut sa fiu obsedata de chestia asta. Ma pipai mereu. Ma trezesc din somn sa imi testez burtica, sa vad cat e de tare...
Am noroc ca il simt iar pe bebe extrem de activ si asta ma mai linisteste. Altfel cred ca ma duceam zilnic peste medicul meu la cabinet si il zapaceam, de isi lua ala concediu sa scape de mine...
Poate iti activezi PM-ul sau imi poti scrie pe messenger. ID-ul meu este ~rannisia~. Asta ca sa nu le mai deranjam pe fete cu problemele noastre comune. Te pup si iti doresc un somn linistit, fara contractii si ganduri negre!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, TT se face intre 14 si 16 saptamani. Tutunaru trimite la eco si TT la 14 saptamani. De aceea am facut amandoua la 14 sapt.

Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxana_G, din toate mancacioasele amintite de tine, numai pizza ma imbie. Si cand te gandesti ca vineri ajung in Constanta, la Scoica... Mmmmm... Orgasme multiple... Ai mancat pizza de la Scoica? Este cea mai buna din toata lumea. Orice mancare de a Scoica e excelenta. Cand ajungi prin Constanta, da o tura pe acolo si ai sa ma pomenesti.
Noapte buna gravidute motzate! Bebe Yannis-Dante vrea un film la DVD, un tinut de tati in brate si un somn bun. Vorbim tocmai maine dimineata...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pfiuuuu, a trecut si asta:)

ma duc sa va citesc din urma, a fost neasteptat de bine (acuma, eu nu sunt niciodata multumita, asa ca...

ah.Roxana, de ce n-ai zis mama cavrei peisagist?
cumnatu meu sculptorul se ocupa si cu asta printre altele. Site-ul lui este www.alldeco.ro , nu stiu daca are si gradini acolo, da afacut zeci la viata lui.Plus face si vase de gradina, tot, tot.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

slippers nu imi mai fac acum griji ca am burta mica.am vazut ca mai sunt fete cu burtici mici
sa ne fie bebeii sanatosi,altceva nu conteaza

si eu va pup de noapte buna.bebelusul meu nu a miscat deloc azi,dar noaptea trecuta l-am simtit binisor poate imi pregateste o surpriza ptr seara asta

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

sabina, se aud inca aplauze, felicitari!!!! si pt bb Gheorghe

LoredanaG, imi povestesti cum s-a intamplat? De ce s-a ajuns la cerclaj?

Fetelor, eu tare NU SUNT LAMURITA CU INTARITURILE ASTEA...... ma ajuta cineva sa-mi explice? E normal sa se ZBATA burtica????

emma, Felicitari pt rezultate bune la TT.
unde ai facut TT??? Tb sa-l fac si eu!!!
pt nemteanca ce ai devenit!

ripley ca sa-ti treaca manutza. Sticla era prea subtire...... eu odata am spart unul cu capul, doar ca sticla se afla dupa o perdea si nu stiam ca intre timp cineva a inchis usa.
cum reuseti sa mai scrii??

anissia, ana, danielle frumoase burtici!!!

15 cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata dragi mamici!
Sunt la birou si imi beau capucinno-ul. Va doresc o zi minunata!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare tuturor

mama ce burtici faine aveti.
ei bine ma laudam degeaba saptamana trecuta ca nu m-am ingrasat cine stie ce.
iieri dimineata m-am speriat.Aveam in plus 2.700 kg.mama mama trebe sa am grija altfel am pus-o.
adevarul e ca am cam batut recordul duminica cand am fost la o nunta.
durerile de spate m-au chinuit ingrozitor si nu mi-au permis a iesi la dans.asa ca am stat la masa si stiti ce am facut am baut fanta dupa fanta.la sfarsit imi spune sotul mai ho lesinato ai baut deja 4.5 litri in cateva ore.
deci va dati seama ce era in burtica mea.
poate si sucul mi-a marit greutatea habar nu am.sincer mi-e groaza sa ma urc din nou pe cantar.

asa imi pare rau de ceea ce a patit si nature.de ce atata necaz la odiseea noastra.sa dea Bunul Dumnezeu sa nu mai fie necaz la noi.

sunt tare infricosata, am niste emotii nebune.la 6 in seara asta mergem la medic la 3d.
oare va fi bine?
Doamne ajuta sa ne zica ca bebe e bine sanatos si altceva nu mai vreau nimic.
nu am avut pana acum nici macar o probleme cu sarcina.il simt seara de seara si dimineata de dimineata cand are chef mai da un sut si ziua si tare fericita o face pe mami si pe tati care se bucura de activitatea bebelusului lui.
ma rog Bunului Dumnezeu sa ne ajute si sa fie bine.
Poate aflam si sexul bebelusului astazi dar sincer ceea ce vreau sa stiu intai e sa aflu ca e bine si nu are probleme.

Tomasa zicea ca e fetita.S-au potrivit predictiile ei la voi?
Tomasa daca e fata iti jur ca zilnic te voi stresa cu pupici pt predictia ta.daca nu asta e sanatos sa fie.doar o sa fiu soacra mare.
si ce mandra voi fi atunci mama mama.

cred ca v-am inebunit rau.stresul vine de la patania cumnatei mele si cazul Ioanei Ginghina care la 5 luni jumate a aflat ca bebe avea o malformatie la manute.asta a dus la pierderea sarcinii.Doamne fereste.
Sa va rugati pt noi si diseara o sa va anuntam cum a fost.
E groaznica asteptarea.parca asa greu trece ziua.ofofofof.

AM UITAT SA VA SPUN CA AZI AM IMPLINIT 21 DE SAPTAMANI.

hai ca va pupam,

AFIBEBE 21+

Mergi la inceput