Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
vikki spune:
Buna,gravidutelor,in deosebi cele care presupun ca ati fost la intalnire,cum sunte-ti? Ati facut schimb de sugestii si complimente?Stiu ca e tarziu dar daca aveti chef de a impartasi din cele petrecute eu sunt numai ochi si urechi daca vreti
vikkis24
vikki spune:
dar pot sa astept si pana maine, dar eu am timp doar sera tarziu si nu mai vb cu nimeni ,voi incerca sa apar si eu mai repede,dar nu promit
vikkis24
Antoanela23 spune:
Buna seara,
M-am intors si eu de la dr, bebelina e bine, greutatea aprox 1180gr. Cerclajul e ok, durerile pot fi de la pozitia f joasa a donsoarei, mi-a dat sa fac si o analiza de urina pt orice eventualitate.
BBpuck, felicitari pentru voinicel, sa va traiasca.
Jeni, imi pare rau ca te-ai suparat la serviciu, nu se merita. Daca vezi ca atitudinile astea bugetaro-comuniste persista ia-ti concediu medical, nu mai sta pe ganduri.
Mancacioasele noastre vad ca inca nu s-au intors.
Va pup, o seara buna,
Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
ei, ba ne-am intors si tare bine a fost...
fetele dragute,burticile frumoase care mai de care, atmosfera minunata. pacat ca n-am fost mai multe. am notat absenta carmenei care spunea ca vine si asteptam motivatia...
am mancat si pentru voi, cele care ati fost cu gandul alaturi de gravidutele pofticioase de la etiquette. o sa vedeti si poze.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
karligutza spune:
HOPA SHEA inca o data!
Tocmai ne-am intors de la intalneala! dar ma dus si eu un pic, descarc pozili si maine vorbim pe indelete. A fost misto! vin si fetele cu impresii... eu am 32 de poze pe aparatul meu, dar au mai fost 4 aparate... asa ca. Ne auzim cat de curand!
papa a fost bun, gravidutzele vesele, bebicii din burtici cuminti, insa copilasii nr.1 ai fetelor prezente au ramas acasica.
pup si revin mai incolo sha...
karligutza, sapt.29 si printesa din burtica
karligutza spune:
na ca mi-ai luat-o inainte alinutzo!!! of of mai mai!
ai ajuns repede acasa sa salvezi floricelele asa-i?
am scris in acelasi timp cred si iata parerile au fost aproape identice! ce coincidenta! deci asa a fost... corect? draguta si buna de repetat experienta asta ... dupa cum am zis cu toatele!
fugi la nani ca daca maine ai musafiri tre sa poti sa le tii piept!
Anya20 spune:
a, am uitat: multumesc frumos pentru floricelele si cadourile karligutzei (ne-a pregatit tuturor tricouri, carnetele si pixuri) si pentru bluzita de la deni.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
A fost frumos? Nu ne mai tineti in tensiune, povestiti-ne !
Deni & Vlad & Tudor
lol