Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
karligutza spune:
Fetelor va pun pozele facute pe aparatul meu si sper sa va placa.. eu astept si restul colegelor de odisee sa le uploadeze ici-sha... si apoi sa ne minunam
Am fost 9 burtici la intalnire.
Intai am strigat 'catalogul' si deci sunt toate fetele in ordinea sosirii... fiecare cu nick-ul de pe forum, iar mai departe sunt in ordinea de pe aparat... nu sunt sigura pe colega de la nr.5 adica AndreeaC, dar sper ca daca am gresit sa ma ierte colega ai revin sa corectez.
Poze de la intalnirea BURTICILOR
19 aprilie 2007
karligutza, sapt.29 si printesa din burtica
andutzy spune:
karligutza, iubita, ai uitat sa le faci publice!
Intr-adevar SUPER intalneala, am si eu cateva poze, caam miscate insa desi pe cuvant nu am consumat decat apa plata! .
oricum maine le descarc in Yahoo si le pun si eu!
LA MULTI ANI, ALINA, MAMI DE ANYA!!!!! . Sa fii mereu la fel de dulcica si plina de gingasie! Sanatoasa, fericita si sa ai parte de o nastere usoara, cu refacere rapida si p bb-lina sanatoasa si mancacioasa!
AndraSapt25 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
karligutza spune:
gata am reparat greselutza;
acum pozili sunt publice!
karligutza, sapt.29 si printesa din burtica
liadorian spune:
Buna dimineata! Ne-am linistit un pic dupa toata agitatia de ieri si drept recompensa astazi sunt consemnata strict la pat. Mama ne-a trimis prajituri, am calculatorul aproape deci n-ar trebui sa fie o problema. Am sarit si cafeluta de dimineata fiindca discutiile despre tensiune m-au pus un pic pe ganduri. Eu eram usor hipotensiva inainte de sarcina, iar in perioadele de surmenaj ajungeam si la tensiune 8. Acuma insa am constant 13/8 si gine n-a spus nimic de evolutia asta, dar nici n-a fost prea incantata. Stiti voi, a avut o privire dintr-aceea care e mai sugestiva decat 1000 de cuvinte. Asa incat incercam sa o menajam pe Miruna (Doamne, cum suna! )
Ily, Luna are dreptate! Ia totul cu calm si intra si pe topicul deschis de Andra. Sunt acolo foarte multeinformatii utile si un grup de fete tare inimoase (si la propriu, si la figurat!) tie si Andrei!
pap.elena, bine ai venit! Daca ajungi la Kidex, sa ne povestesti ce e pe acolo! Sigur fetele din Bucuresti vor vrea detalii.
Paticut, ieri a fost o zi favorabila pentru eco, am fost amandoua norocoase! Felicitari pentru baietelul sanatos!
jeni, pai se poate asa ceva?! Sa-ti faci tu atatea griji tocmai acum, cand ai atatea altele pe cap (de fapt in burtica )? Sefa ta ar trebui sa se calmeze un pic si sa traga aer in piept, fiindca probabil nu se oxigeneaza suficient. Altfel nu-mi explic atitudinea asta stupida, mai ales din partea ueni femei! Spunea cineva aici ca femeile sunt mai rele decat barbatii; o fi si din cauza sefei tale...
BBPuck, am inregistrat informatia! Data viitoare o rog si eu pe ecografista sa estimeze greutatea bebelinei mele! Eu am avut 3.300 la nastere, dar am vaga banuiala ca sotul meu a fost un dolofanel care batea spre 4 kg...
Anto, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Sper sa scapi si tu de durerile astea...
Lia S25 Miruna Demetra
liadorian spune:
Gata, am vazut si fotografiile pe indelete, de 2 ori! M-am uitat in farfuriile voastre si mi-am adus aminte ca de vreo 2 saptamani eu flamanzesc! Imi simt stomacul in gat si miiiiic, mic de tot! Cu un mar simt ca l-am umplut. Nu mancam eu portii uriase nici inainte, dar acum niciodata nu reusesc sa ma satur cu cat incape in stomacul meu.
Sa ne povestiti cum a fost, cu toate amanuntele picante!
Lia S25 Miruna Demetra
jadi spune:
La Multi Ani Alina si sa te bucuri de A-uri si spor la al treilea A!.
Eu va povestesc mai multe de intalnire de la servici, cert e ca am dormit beton azi noapte!
peseu: Karligutza nu ai gresit, e AndreeaC, mult mai frumoasa decat in poze, ptiu ptiu sa nu o deochi!
Deni & Vlad & Tudor
X-ray spune:
LA MULTI ANI ALINA! sa ai parte de tot ce-ti doresti,de multa sanatate,succes in cariera si numai bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!sa-ti traiasca fetele frumoase,sa ai parte de o nastere usoara si arina sa fie cel putin la fel ca soarele de anya! te pup dulce si sa ai o zi frumoasa!
fetele vazut pozele!tare faine sunteti,ce ma bucur pentru voi. si eu ca si lia binenteles ca m-am uitat si in farfurii,sa va fie de bine
anto ma bucur de vestile bune care le-ai scris!
alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
neata voioselele mele!
ca bine zicea lia ieri, imi cer si eu scuze ca v-am lasat "ca magarul in ceata" ierei, taman cand se discuta de elevit si no spa gratis de la luna
am avut musafirei si nu am mai apucat sa va scriu.
care va sa zica, sa o luam ca inceputul:
brazuca si lia, lasa, mama, ca ne-om intalni si noi! mai bine sa stam cunimtele acum ca sa ne facem bine! nici eu nu am avut curajul sa ma duc. dar luni trebuie sa merg la serviciu...sa vedem atunci ce o fi!
anto, bravooooo ce bine ca e totul bine! ati depasit un kil! super!!!!! uite ca deja ai 28 de sapt....si parca ieri aveai 22-23. tu de cand ai cerclajul si stai cumintica, ca nu mai stiu?
alina LA MULTI ANI, tot ce e mai bun pentru tine, sa ramai la fel de voioasa si de dulcica, sa fie bb2 macar la fel de scumpisor ca bb1....si cine stie?! poate vine si bb3
Aylin, 22+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
gataaa, am vazut si eu pozisoarele! mai fetelor!!!!! da' frumoase sunteti toate!!! zau asa!!!! e pericol sa fiti toate la un loc, ca inbolnaviti lumea de nu mai stie nimeni de capul lui! si aveti niste burtici extraordinare!!!! unde v-oti fi gasit atatea fete frumoase?
da' acu' sunt amarata tare ca nu am venit si iooooooo
Aylin, 22+
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Alina, La multi ani si de la noi! Continuam si azi bataia cu flori, dar azi te tintim pe tine!
'Neata, Aylin! Azi chiar stau cumintica de tot, ca bebelina misca asa de jos cum n-am mai simtit-o niciodata! N-o fi nimic, dar nu pre asunt eu obisnuita s-o simt prin zonele alea. Maine ma duc la control la gine si vreau sa fim in forma. Sper sa e gaseasca cineva sa mearga in locul meu la Centrul de Transfuzii sa-mi ia rezultatele la dozare ca altfel mai fac azi o plimbarica mica si n-as vrea.
Vad ca fetele care s-au intalnit ieri dorm astazi un pic in plus. La cat v-ati despartit, dragelor?!
Lia S25 Miruna Demetra