Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
karligutza spune:
Happy Birthday ALINA (Anya20)!!!
HAPPY BIRTHDAY ALINAAAA!!!
HAPPY BIRTHDAY ALIIINAAAAAAAAAA!!!
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUU!!! uuuuu!!!
eh? am talent sau nu? cum s-a auzit 'cantiselu' la urechiuse? ca un fel de buna-dimineata somnoros sau mai repede ca un tril de privighetoare?
Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii de la cele 2 bombonele de la inimioara! Sa fii vesela si infloritoare si in continuare iar sotului spune-i ca este un norocos in caz ca nu stia deja! Sa va bucurati impreuna de tot ce e mai frumos pe lumea asta!
karligutza, sapt.29 si printesa din burtica
otim spune:
ALINA
Buna dimineata si de la noi , mai ce matinale sunteti si ce multe .....
mai este nu de alta dar as avea nevoie si in plus am si mult de citit din urma tuturor
Otiliainceput 24+Laurentiu
aylin_tarcan spune:
lia, pai 3 zilisoare la rand sa iesi? cam multicel!!!
ieri la eco, maine la gine...cred ca e suficient!
unde jos? cat de jos? eu cateodata simt niste batai din picioare parca ar dansa step ...nici nu stiu sa explic unde.....undeva sub dunga chilotasilor....jos jos...dar in acelasi timp o simt ca ea e sus...deci banuiesc ca sta cu capul la buric si cu piciorusele jos si o apuca nabadaile cand incepe stepul....eu o simt si mai jos, si mai sus....
pe unde e centrul de transfuzii? poate ca e pe langa una dintre noi!
Aylin, 22+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
otim uite ca am pastrat eu mai multa pentru fetili somnoroase si dormicioase!!! inca e fierbinte! asa ca grabiti-va, harnicutelor!
dar tu esti harnicea, asa ca prinzi din transa de harnicioase!
Aylin, 22+
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Aylin, Centrul meu de Transfuzii e la Suceava , fiindca eu aici stau! Cu siguranta nu e nimanui la indemana un drum pana aici! Cat despre bebelina, e cam pe acolo pe unde povestesti si tu. Atata doar ca eu am impreia ca ea coboara cu totul sub linia chiloteilor, iar cand suteaza, nimereste numai colul, de am impresia ca loveste in vagin pe undeva! Sigur nu-i nimic, dar nu strica sa ma cumintesc un pic.
Lia S25 Miruna Demetra
karligutza spune:
Da, cam matinale... eu m-am trezit sa-i cant ceva anyei iar bebelina mea sa danseze cat timp eu cant si sa nu va inchipuiti ca mai stau acum cu ochii-n forum ca va inselati... asa de cald e sub plapumioara.. eheeee.. mai trag un puisor de somn si revin mai incolo! poate nimeresc cand se imparte tortul!
aylin multumim de complimente! lasa ca data viitoare e destul de curand! asa ca te asteptam si pe tine sa iti etalezi burtica!
lia am incheiat procedura de suspendare a dezmatului pe la ora 21.00 - 21.30 cand ne-am imprastiat fiecare pe la casili noastri! eu am intrat in casa la 22.00 si-un pic! iata ce nevasta sunt eu pentru al meu sot! sotul stia ce fac si ma iubeste in continuare , insa socrii au facut ochii mari la mine cand am intrat pe usa aseara! ce-or fi zis in mintea lor (ei nu stiau unde sunt si de ce si etc...): "ia uite ce nebuna e femeia asta! umbla gravida singura la ora asta... hal de nevasta! il lasa pe barbat'su' singur in casa si ea umbla lelea".... da, zau daca m-au miscat privirile lor sau daca ma simteam vinovata cu ceva, ba din contra, eu ziceam: nananananana!!! sic sic!
deci cum spuneam: voi puteti sa va faceti de cap, sa beti cafea, ceai, laptic, insa eu mai fac putin nani
karligutza, sapt.29 si printesa din burtica
aylin_tarcan spune:
otim
nici nu m-am gandit!!!! uooooffff
voi cand ziceti ca va doare colul, sau ca da in col, vreti sa ziceti ca simtiti la vagin, nu? io o data cand am fost la eco mi-a zis iosup ca donsoara da in col...dar eu nu simteam nimic. dar era si mai mititica atuncilea!
da' ca tot vorbim de senzatii/dureri...am si eu unaaaaa!!!!!
si anume, ma doare rau de tot jos de tot, in partea din fata a labiilor, dar nu ele in sine (pentru ca daca le apas nu simt nimic) ci osul de dedesubt. la fiecare miscare ma doare!!!! dar cred ca nimeni nu are asa ceva. numai eu nu sunt normala!!!!! se vede treaba ca nici la cap nici la...."cap"
Aylin, 22+
pozici
atat de mari suntem
otim spune:
Fetele care va pricepeti in tainele tensiunii spuneti-mi si mie 130/70 ( asta in cazul in care e bine scris ) ce nu e in regula . Aceasta tensiune am avut-o si saptamana trecuta si ieri , drept " rasplata " mi s-a zis de medicul de familie fara sare asta in conditiile in care eu sunt genul de om care uita sa puna sare in mancare .
Andra am incercat citesc acolo unde ai zis tu , dar imi spune tot ca nu gaseste pagina ( si pe calculatorul de acasa si la serviciu )
Otiliainceput 24+Laurentiu
aylin_tarcan spune:
otim. 13/7 nu e o tensiune de speriat. tensiunea normala la varsta noastra e vreo 12/7. 13/7 e ok. insa nu e mica. nu e nici mare. dar trebuie avut grija sa nu creasca. atata tot. cred ca totusi fetele care au probleme cu tensiunea iti pot zice mai exact. probabil ca doctorul tau a strambat din nas in ideea ca nu mai trebuie sa creasca.
Aylin, 22+
pozici
atat de mari suntem
housepocket480 spune:
Buna gravidutele
Vroiam sa va spun ca intalnirea de aseara a fost foarte frumoasa (desi am ajuns eu cam tarziu), si ar fi tare bine daca ne-am mai intalni odata pana la nastere.
Multumesc kaligutzei pentru cadou!
Va pup si multa sanatate.
24+