Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 26
brazuca25 spune:
Numai la mine nu vine Mos Ene. Cred ca nici nu mai are rost sa ma bag sa dorm daca oricum ma trezesc din 2 in 2 minute sa merg la baie!
26+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Carmena spune:
de la noi!!
Eu una nu prea mai reusesc sa tin pasul cu voi...Am avut mult de munca si am intrat doar seara, dar e imposibil sa citesti doar o data pe zi postarile...Le incurci de numa, numa.
Din ce am retinut-trebuie sa-mi injur barbatu' mai des
ca atunci cand am situatii de criza(vezi intalniri de "burtici") sa se conformeze si sa ajunga la program acasa...
Imi pare tare rau ca n-am ajuns la intalnire, macar ca il luam pe Stefi cu mine, aveati ce sa spuneti ca nu a fost asa perfecta ca ne-a sacait "rasfatatu' ala de copchil"
si mami a lui care ne-a stricat pozele, ca prea sunteti frumoase toate, ptiu sa nu va deochi!
In fine, eu una n-as vrea sa o ratez pe urmatoarea, dar ati batut in cuie data de 1 iunie??? Nu de alta dar inafara de faptul ca"pica" intr-o vineri, si ma gandesc ca mai pleaca lumea in wd, e posibil ca cele care au deja un pujut(vezi io
) sa avem obligatii "d-ale gradinitzei" Acu nu stiu sigur, dar ma gandesc ca e posibil sa se organizeze in dupa amiaza aia ceva serbare sau mai stiu io ce si e posibil sa ma scuz iar
...Si chiar n-as vrea sa ratez urmatoarea, dar daca ramane 1 iunie, vaz io cum fac...
N-am retinut prea multe din urma, am citit cam in graba...Contractii, mda la Stefi si eu aveam dar le acordam si mai multa importanta, acu recunosc ca le cam ignor, habar n-am daca acu' am...
Frica de nastere, cred ca am mai spus, sa ne rugam toate sa avem bebelusi sanatosi, ca de iesit de acolo ies ei cumva....
Brazuca sanatate multa, imi pare rau ca treci prin necazuri, dar ai sa vezi ca trec. Am inteles ca in sarcina suntem mai predispuse la infectii urinare.Sincer, nici io nu beau apa, desi ar trebui!
Vestea buna de la mine este ca de cand tin regim fara sare, parca nu mai sunt asa umflata...Si nu mi se mai pare asa complicat. Stefi s-a adaptat cel mai repede la regimul meu si spune mereu"ce mancale buna faci tu, mami..." asa ca daca si copilu' ma incurajeaza...
Va pupic si sa vedem ce reusesc sa mai retin maine!
Carmen
24+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
karligutza spune:
Lorina iata iti dau si eu un citat de pe un alt site pentru mamici... in a carui jurnal am gasit scris asa la saptamana 26:
"Din aceasta saptamana s-ar putea sa ai si contractii. In cazul in care sunt mai mult de patru intr-o ora, este cazul sa iti suni doctorul."
v-am citit, v-am urmarit, insa nici o indemanare de scris n-am avut azi la laptop! ci doar la puiul cu smantana pe care l-am gatit frumusel, nu la laptop, ci la aragaz!
bineinteles m-am ocupat si cu alte trebusoare prin casa!
nush cum se vede din scris sau din poze, dar recunosc draga alina.a ca azi cel putin am fost un pachet de energie! multumesc si de compliment!
cateodata e bine sa fii asa, dar azi am cam exagerat! nu m-am lasat decat cand a inceput sa ma doara un pic spatele de la statul in picioare. Daca e vorba de energie la chefuri, forumuri si d-astea, as vrea sa fiu mereu PRIMA! nu ma doare nimic
poate doar gura! 
sper ca maine pe zi sa iau o pauza de scris (sunt sigura ca si maine am sa am o lene mareeeee) si sa va mai spun si eu cate ceva. Mai ales ca impresiile mele despre intalnire nu mi le-am relatat inca complet (scuzati ca-co-fonia). Adica am si eu versiunea mea!
de ce sa nu o spun?!
And by the way! unde sunt pozele celelalte?
... Andutzy, Andra si parca si paticut si Raluca... va ascundeti nu?
va ascundeti!!!!
hmmmm 
va pup si eu si va doresc noapte buna! 
si nu vine numai MOSU' ENE, ci vine si SIMO! ia sa vedeti cum facem noi nani cuminti si SIMO vine de dimineata sau mai spre seara si ne serveste cafeluta! yami yamiiiiiiiiiii 
or poate se supara pe noi ca nu am asteptat-o la aeroport! cu stegulete fluturand in vant

karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica 
lorinaoo1 spune:
Neatza 
Lia deci tu esti cu cafeluta in dimineata asta 
![]()
Karligutza
fata dulce.
Anya 
Chiar nu stiu de ce sunt asa de... sfioasa in ce priveste doctorii. Dar la urmatorul "episod" promit sa las rusinea de-o parte si sa sun, ca doar vrem sa ajungem pana in iulie cu bebelina grasunica si armonios dezvoltata 
![]()
Andicu cum te-ai distrat la doua nunti? 
Am aflat ca mamile meu vrea sa-mi faca o surriza si sa vina pe la Iasi sa-mi vada burtica
Abia astept sa ne vedem, nu am mai vazut-o de cand am ramas insarcinata ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
jadi spune:
Eu ma duc azi la aeroport sa o iau pe mama care vine din Canada , daca o vad pe Simo va zic
.
Eu nu am avut cand sa scriu, cu copilul care imi cere atentie nici ca nu ma atrage... see u!
Deni &
Vlad & Tudor
liadorian spune:
Lavinia, inseamna ca o sa ai o duminica superba, cu asa musafiri! Eu n-am fost niciodata mamoasa, dimpotriva, dar de cand sunt insarcinata am o relatie foarte speciala cu mama. Parca si ea ma vede acum altfel, desi tot puiul ei am ramas. Acu sunt un pui cu pui! ![]()
jadi, multumim pentru foto! 
Lia
S25
Miruna Demetra
brazuca25 spune:
Salutare la burtici!
Raportez f multumita de antibioticele mele, care incep sa imi ia durerea cu mana! Am reusit si eu sa dorm mai bine azi noapte si cred ca o sa scap de infectia asta zilele urmatoare!

26+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
liadorian spune:
Brazuca, ma bucur ca ti-e mai bine!
Acusi vei fi ca noua! Ce fel de antibiotic iei?
Eu sunt un pic ingrijorata, am cam exagerat zilele astea cu iesitul din casa - patru zile la rand cand am fost ba la analize, ba la control si acum am impresia ca mi-e burtica incordata rau. Saptamana viitoare (incepand de azi
) ne intoarcem la repaus strict!
Lia
S25
Miruna Demetra