Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

feyticele, am intrat si eu sa va pup rapid. mi-a plecat barbatu' dupa niste dibluri si pac la calculator (saracu' a zis ca sunt dusa...ca o drogata dupa drog). azi dimineata am facut si eu drumuri prin oras cu una alta de trebi....nu ma simt rau, dar no-spa am luat preventiv inainte sa plec. aseara iar mi se intarea burtica des....asa ca nu stiu ce sa mai cred.

lavinia, tu cand zici scobutil te referi la scopantil? sau exista pastile de scobutil? ca eu ma refer la scopantil, care se absoarbe rapid de organism si drept urmare si efectul de rapid. daca nu te refereai la scopantil, incearca. daca te refereai la el si nu a trecut.....inseamna ca trebuie ceva mai taricel, ce sa zic.

anto, lia, buna intrebare....voi cu ce va petreceti timpul toata ziulica? ca eu cat am stat in pat v-am innebunit pe voi. si inca m-am mai ridicat pe ici pe colo...eu inca nu stiu daca sa imi iau si saptamana viitoare CM. cred ca merg luni la serviciu si vad.

voi ziceti ca daca iau no-spa 2/zi de la sapt 20 la sapt 40 nu are nimic?

despre pozele de la intalnire, o sa ma uit cand mai deschid calcularetul, dar se pare ca v-ati distrat pe cinste si .....vreau si iooo

ma uitam eu azi in bricostore la gravide (ca erau nu gluma). domnle, toate au burta din lateral in lateral. cum e normal. la mine e doar in fata, ramanand in laterale cativa cm care nu sunt umflati. ma intreb, acum e ok, dar mai incolo, cand oi fi si eu in luna mare, unde o sa se duca burta aia? la 1 m in fata? pe o latime de 20cm?????

pfiu, am uitat ce mai era de zis....

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lavinia, pai tu ai 28 de saptamani...daca ai avut de-a lungul sarcinii contractii, ca mine de ex, sau ca lia...pe masura ce sarcina inainteaza, ele cresc in intensitate...vezi daca nu cumva zice doftorul sa iei gynipral cateva sapt..

eu ma gandesc cu groaza la ele mai incolo, ca eu tot am de cand ma stiu...adica de pe la 17 sapt, sa zicem. dar la mine nu trec cu statul in pat. adica tot am vreo 5/zi. numai ca eu nu le simt decat daca stau intinsa si atenta la burtoi. in rest, cate am si nu simt, Dumnezeu cu mila!

fetele mele dragi, asa imi vine sa va puuuuup [pup ca tare imi sunteti scumpe!!!!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Anya20 La multi ani! Sper ca acest an sa iti aduca multe realizari pe toate planurile si sa iti implineasca toate visele.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

25+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

uite ca citesc de o ora!deci habar nu mai am ce am vrut sa scriu
jadi draga mea esti criminala dea dreptul!am ras de m-am prapadit cu descrierea ta!
karligutza tu esti un pachet de energie!
andicu distractie placuta la cele 2 nunti,acum ai dreptul sa mananci pt doi ca vei fi si la doua mese
alina mamica de a-uri ma bucur ca te-ai distrat de ziua ta,ca esti bine,si ai o burtica "babeste" de baiat de baiat
diana casa de piatra!sa sti ca abia asteptam poze cu noua "duamna" de pe forum!
nma ma bucur ca te-am si "vazut"
eu am avut 2 zile de vino-incoace...ieri mi-am montat gratarul in curte sau "uzina de facut gratare" cum ii zic eu.voi pune poze in curand.azi a venit neanea "putzarul" si ne-a forat un putz de 13 m si am apa si in spate la gradina,nu de baut dar pt udat si chestii de genu'
si ca sa inchei aseara pregateam hainele sa mergem la botezul care il credea ca se infaptuie azi si am aflat ca e defapt maine.si acum ma amuz cum era sa ne fi trezit azi la restaurant si surpriza numai noi...sau alt botez.asa ca maine merg la botez...
si va doresc la toate un weekand placut!

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

3 intrebari un singur raspuns
- de ce ramane femeia gravida?
- de ce ramane ursu fara coada?
- de ce se arde painea ?
Rasp:k n-o scoti la timp

- Ce are 2 ochi si 150 de dinti ?
- Un crocodil.

- Dar ce are 2 dinti si 150 de ochi ?
- Un autobuz cu pensionari !

- Care este diferenta dintre vina si pacat ?
- E vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia!

De ce barbatii alearga dupa femei cu care nu au de gand sa se insoare?
Din acelasi motiv pentru care cainii fug dupa masini pe care nu au de
gand sa le conduca!

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

am trimis ceva "tare" pe emailul comun. ceva ce sper sa nu patim noi niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikki spune:

Buna,mamicute,seara trecuta incepusem si eu sa citesc ce sa mai intamplat pe la voi,reusisem sa sa vad pozele de la intalnire si nu am mai reusit sa va scriu,am adormit.In fine sunteti adorabile,cred si eu ca-ti atras toate privirile si daca n-ati epuizat toate subiectele va rugam sa nu ne evitati.acum incerc sa prind din urma ce n-am reusit sa citesc
vikkis24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin eu chiar si acu cateva minute am luat scobutil-pastile, dar de pe vremea cand ma chinuiam cu infectiile urinare, stiam ca scobutilul sau scopantilul sunt tot "o apa si-un pamant" Asta aveam in casa, dar am sa incerc si scopantil. Poate sunt eu mai sensibiloasa, dar eu simt toate contractiile astea dintr-un motiv ciudat - cred ca uterul contractat apasa pe vezica sau ceva, ca imi vine sa merg la baie la fiecare contractie. Si se creeaza un disconfort care trage semnalul de alarma Sa vedem cum ma voi simti si maine si daca se repeta episodul contractiilor la interval mic de timp, o sun pe dr sa-mi spuna cat timp pot lua gynipral. Stiu ca se ia la 6 ore, ca antibioticele.

Alina.a esti o leoaica fericita cu gratarelul in spatele casei Pai tii si dieta corespunzatoare (de speriat kg-le ) si ai parte si de ceva timp de calitate Sa pui neaparat niste poze, ca sa salivam si noi ... just joking

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

lavinia, contractiile din principiu nu sunt bune pt fat, daca depasesc o anumita limita. pot afecta cresterea lui, pe langa scurtarea colului si riscul de nastere prematura. de aceea trebuie sa discuti cu medicul care te urmareste, daca no-spa nu are efect. medicatia dupa ureche nu e prea buna in astfel de cazuri, desi am mai vazut gravidute care o practica.poate ca dr tau decide sa iti dea gynipral sau alt relaxant specific pt musculatura uterina.
repet, nu-ti face probleme decat daca ccc contractiile sunt frecvente, dureaza ceva timp si devin dureroase.

si mie imi pare rau ca n-ati fost alaturi de noi si voi cele din provincie sau din afara.

oanaa, cum sa ma supar, draga mea? chiar deloc, dimpotriva. ma laud si eu cu burta, deh, ca orice gravida.
apropo de peridurala, nu mai stiu exact , tu ai nascut natural prima data?
pentru puiutul tau racit mi-e cam greu sa-ti spun ce sa-i dai, pentru ca nu l-am vazut. daca are doar muci, fara febra, cu stare generala buna, mananca si e vesel, eu nu i-as da nimic, nici macar paracetamol. eventual vreo 3 zile de oscilococcinum. desi asta nu are f mare efect daca raceala deja s-a declansat. este f bun preventiv. insa nu ii face rau si macar poate sa stopeze evolutia.

anto, si eu ii spun mereu ralucai ca o sa se sature de burta mareeee. tu cum te mai simti? ma bucur ca bebelina ta este in grafic.

scobutilul si no-spa nu actioneaza specific pe musculatura uterina, ci relaxeaza musculatura neteda in general. pot fi f utile uneori, dar sunt momente cand e nevoie de un medicament care actioneaza si prin alt mecanism asupra uterului.

andraZ, si eu te . nu stiu daca le-am povestit fetelor, dar parca Jadi a facut-o. am fost foarte impresionata de optimismul si de atitudinea ta fata de sarcina, fie ea si o sarcina nu tocmai roz. esti un exemplu pentru noi toate. bravo tie!
si apropo de tensiomatre, asta este si parerea mea. deocamdata am mai mare incredere in cele clasice.

aylin, si eu am o burta extinsa doar in fata. din spate nu se vede nimic. dar din profil pare ca e mare-mare. am mai spus eu pe aici ca se jura lumea ca am baietel

cristina26, alina

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anya mersic pt raspuns. Deci trebuie musai sa discut mai serios cu dr mea.

Fetili, ne vedem maine, ma duc sa fac nanica ca pic de somn, m-am trezit la 6 dim cu o foame Cine zicea ca trim 3 a inceput cu foamea? Ma inscriu si eu

la toata lumea pe gene ca vine Mos Ene

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput