Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
aylin_tarcan spune:
nma, te duci la edit/album/name and description
sa imi zici daca merge
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
nma spune:
lia asa imi apare si mie, dar la inceput nu am stiut si a ramas data. acum nu stiu sa o modific. un album era facut de anul trecut iar pozele acumm l-am pus. cred ca vor ramane asa si voi fi mai atenta pe viitor
23+
21.07.2003
poze
nma spune:
aylin nu ma descurc. unde e edit? cred ca nu te referi la cel din bara de meniu caci acolo nu apare album. poate ma scoti din ceata
23+
21.07.2003
poze
aylin_tarcan spune:
nma, mentionez ca trebuie sa intri in album mai intai ca sa ai optiunea edit alaturi de slideshow, create, share si altele
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
dupa ce dai click pe album si iti apar pozele afisate. deasupra pozelor ai slideshow, create, share, edit, prints&gifts, pe fond gri deschis, scris cu gri mai inchis
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Anto, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Sper sa scapi si tu de durerile astea...
LiaS25
Miruna Demetra
Lia, mersi frumos. Sper ca te-ai simtit bine azi.
Si mie imi place f mult numele Miruna, e frumoooos.
Anto
28 si
Victor (8 octombrie 2005)
aylin_tarcan spune:
anto, am vrut de nenumarate ori sa te strig azi, dar m-am gandit ca nu ai calculatorul deschis, si ca degeaba urlu ca lupul in padure! ![]()
ma bucur ca esti bine si ca ai avut si vizite azi! 
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
nma spune:
multumesc aylin. acum am reusit. era simplu, dar eu intram la album fara parola asa ca era logic sa nu pot.
acum merg sa pregatesc ceva mancare caci alex face scandal.
pupici la toata lumea
23+
21.07.2003
poze
jadi spune:
Intr-un final am ajuns si eu acasa si ne pregatim sa plecam spre braila sa ne vedem odorul (pana schimba sotul cauciucurile sper sa termin de spus ce am de spus).
Si mie mi-a placut intalnirea de ieri si chiar a fost relaxanta.
Ca sa o iau cu inceputul, am ajuns intr-o mare viteza (intarziasem 10 minute) si am gasit-o pe Madona (nu o cheama asa dar daca ea nu spune pe forum, de ce as spune eu
) pe numele de cod karligutza care nume vine de la carlig si nu de la karla cum imi inchipuiam eu!Am stat de vorba, i-am zis ca e grasa, ea a fost dragutza si m-a aprobat! Dupa care stand cu fata spre intrare am observat fiecare mamica venind, Andra care pare manechin doar burta e mai mare, Alina hlizita ca de obicei si pusa pe vorba, scapase de acasa deh, Andreea care e o frumoasa si care nu prea a vorbit in schimb a zambit tot timpul, cred ca s-a distrat, Raluca de care putem sa zicem ca nu prea are burta deloc, paticutz adica patricia care ne-a inveselit si caruia am sa ii dau 50 de roni, banii sunt la mine o sa fac un drum pana la snagov sa ii returnez
, Andra tensiometra, care m-a distrat copios cu nasul fetitzei (imi place ca e optimista si nu se panicheaza aiurea) si Madalina care se tot scuza ca ne mai intreba una alta!
Am oripilat chelnerii in 10 minute, nici unul nu mai indraznea sa stea la masa noastra ca noi tot vorbeam de nasteri, craceli, tushee si alte chestiuni de gravidenie, nastere si copii pana cand s-au prins sa ne trimita o chelneritza sa ne pazeasca.
Mancarea a fost ok si nota mi s-a parut infima, 266 de lei la 9 grase, pai cred ca puteam sa platim si mai mult
.
Karligutza ne-a cadorisit cu blocnotesuri, pixuri si rochite albe de vara
.
Una peste alta, a fost excelent, majoritatea eram ochelariste si unele cu lentile de contact, cred ca Raluca era singura care vedea bine
Si sa stiti ca nu am uitat ca ne invitam pe mess dar eu nu am retinut nici un nick, asa ca va rog sa ma adaugati si pe mine, am luzarul "jadranna", stiti voi de ce !
Deni &
Vlad & Tudor
brazuca25 spune:
Fetelor nu am mai rezistat azi si m-am dus iar la dr, desi ma vazuse o data saptamana asta. Nu mai puteam de durere si mi se parea ca degeaba iau pastilele. Concluzia examenului este ca am infectie urinara!
Deci trebuie sa trec pe tratament cu antibiotice!
Vestea buna este ca am vazut puiutzul si este tot printzesica frumoasa si jucausha! Nu a stat deloc cuminte la eco, a miscat non stop, si-a aratat toate cele, si mai ales, este perfecta!!!!!!
Se pare ca o sa fie o prinetesa mai "capoasa" asa ca mami, pt ca are un caputz maricel, peste varsta de eco, dar dr a spus ca este ok. 

25+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie