Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

karligutza, uuuuuuuu! PLIMBAREEE??!!? (ca in reclama la stim-noi-ce)IA-MA SI PE MINEEEEEE.....
Auz, suuuper idee asta cu diploma! Hai ca mi-ai dat de lucru sa-mi pun imagineishanu' la contributie pt. cand o face ochi bebelac. Sa-i puna mama pe perete diploma de cetatean de onoare al familiei Poenaru, sa se minuneze tot boboru! Hihi, mersi de pont! Ce nu face omu din lipsa de ocupatziune...

Apropos de "bobor", na colea o poanta misto

Jurnalul unui taliban

Luni: Ma bligdizezg.
Marti: A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu.
Miercuri: Am omorad io baiadu.
Joi: A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare.
Vineri: I-am omorad eu be dodzi.
Sambada: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad.
Duminica: Am omorad eu dod zadul.
Luni: Iar ma bligdizezg....

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Gata am terminat treaba...

INTALNIRE NO.1

din pacate eu am facut cam putine poze, deeee ...m-am emotionat cand v-am vazut.
Karligutza ramane stabilit..ne vedem pe 1 IUNIE la NO.2?

Andreea saptamana 29 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

am revenit si io. am tras chiulul

joujou ziceam si eu azi dimineata de intariturile alea. daca nu e toata burtica tare, mie nu mi se pare ca sunt contractii. daca e doar intr-un locsor. dar daca e toata burtica tare, sigur e contractie nedureroasa. la 2-3 pe zi nu trebuie sa iei niciun no-spa. sunt ok si lasa-le sa isi faca damblaua..
uite aici ce scriam io:"fetelor, experimentez ceva inedit acum!!! am un ghemotoc cat un pumn strans la burta, care e tare ca piatra, iar restul burtoiului e moale. nu sta mult acolo, pe urma se mai inmoaie, dar parca tot e mai tare decat restul. sa fie un capsor sau un fundulet? ca nu pot sa cred ca exista contractie partiala a uterului "

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

fetele, eu nu cred ca poza aia e reala. e prelucrata pe calculator. am vazut-o in foarte multe variante! dar cine stie....

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor m-am luat cu treaba si am uitat sa va zic ca am fost si eu azi la eco. Bebe este un dolofan...1.200g. Deja este cu capul spre iesire .In rest totul este ok.
Ma mai duc peste trei saptamani la control. Mi se pare ciudat ca nu mi-a zis nimic despre ecografia de la 32 de saptamani de care spuneati voi ca este importanta, iar eu bineinteles ca am uitat sa intreb.

Madabout2003 prietena mea este chair la Toulouse. Merci pentru informatii.

Sa va utati la mine in POZE ca am mai pus cate ceva.

Andreea saptamana 29 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

andreea sa iti traiasca mogaldeata

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Andreea - nu cred ca sunt publice pozele ca nu se vede (ma trimite la email)

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

orchis bine ca mai dai si tu pe la noi!!!

ia zi si mie ca si eu ma duc sa fac eco la tutu vineri. o sa am 24 de sapt. ce masoara? inteleg ca se uita la col. masoara varsta bbului? la ce se uita? si cat dureaza eco?

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Aylin am fost miercuri la dr.T si am avut (maarea) surpriza sa gasesc doar o singura fata care astepta. Deci, am intrat f.f. repede (neasteptat de repede!). Mi-a facut eco, mi-a confirmat ca e baiat (si pot lua hainute albastre), a masurat colul si IR-urile (mai mult ca l-am intrebat eu. Mi-a spus ca pot renunta la Pregnyl pt ca valorile sunt ok.
Mi-a mai dat o hartiuta cu analizele care trebuiesc facute in sapt. 28 si 36 (HLG, probe coagulare, biochimie sange, sumar urina, cultura col streptococ gr B) si m-a mai chemat peste o luna.

Lia, Lavinia, Ioana

arhdy sa fie intr-un ceas bun!!

Pupici

orchis
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc mult de urari Otim, dar nu este in week-end-ul asta, ci celalalt. Mai exact pe 28.04.
Am uitat sa soun si eu ca azi am implinit 26 de saptamani si ca de maine pasim in saptamana 27.

Diana 26+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

orchis merci pentru info. mie mi-e groaza de faptul ca o sa astept mult la el. eu acum incerc sa stau cat mai mult in pat, si ma gandesc cu groaza la stat pe scaunele alea tepene o ora juma.

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput