Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Diana - ce acte la primarie .......

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Joujou acelea se numesc contractii! Sunt contractii normale pentru ca uterul isi face antrenament de pe la jumatatea sarcinii... ele sunt nedureroase si NU TREBUIE sa iei NO-SPA decat daca sunt prea lungi si nu te mai lasa sau daca incep sa doara! Eu una am frecvent strangeri de genul asta in burtica si ori apar ca asa vrea uterul ori apar ca se misca bebelina si mai provoaca ea micile ghemotociri.

In rest stai linistita! Esti perfect normala! Functionezi ca la carte! Sa fii zambitoare si bucura-te de toate senzatiile de fluturasi din burtica!

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Ah si am uitat sa mentionez. Contractiile fie ele si nedureroase se trec de la sine, insa ODIHNA si RELAXAREA trebuie sa te insoteasca pe tine tot timpul sarcinii, asa incat, cand simti ca ceva se contracta colo'sha, te asezi frumusel si te relaxezi! asta e recomandat ca sa eviti eventuale agravari.

Iar eu cand spuneam frecvent, ma refer la de cateva ori pe zi.. uneori mai si simt ca inteapa usor pe suprafata pielii, dar tot contractii cica ar fi... ori se intinde burtica, ori altceva...

de obicei eu simt contractiile astea pe seara, cand ma intind in pat pentru somn sau dimineata cand ma trezesc si ma intind ca o lenesa mica sa ma dezmortesc; atunci apar usoare contractii, ba chiar si carceii de la picioare.

in rest bebelina se joaca mai mereu; deci burtica mea face valuri valuri ziua! iar noaptea, cred ca doarme si ea ca doar e fata desteapta si vede ca e noapte, nu? o iubeste mama!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

MAMICI, DA' CE LINISTE S-A LASAT.....UNDE SUNTETI TOATE??? LA REVENEALA? SAU ....LENEVEALA? STIU, UNELE DINTRE NOI MAI SI MUNCESTE CAHH! DA, SCRIU CU LITERE MARI PT. CA TIIIP! PT. CA LA MINE ENTERNETU' MERGE IN SUTURI SI UITATI CE POZA AM GASIT DE M-A LASAT PAFFF SI NU MA LASA S-O UPLOADEZSI IO CALUMEA POATE UNELE DINTRE VOI ATI MAI VAZUT-O....RECUNOSC CA NU E PRIMA OARA CAND DAU DE EA PE INTERNET, DAR MA EMOTIONEZ DE FIECARE DATA CAND O PRIVESC...MIRACOLUL VIETII

KARLIGUTZA PUP EU PE EA DE BURTIKA FRUMOASA, DECI ASTEA SUNT CONTRACTII....HMMM...SI SA-L LAS IN PACE SA-SI FACA EXERCITIILE DE INCALZIRE, ZICI

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

aaaaa....si uitai sa va spun ca trimisei un pps pe mailul burtoaselor cu ceva imagini din satelit ca sa ne mai delectam ochiu' si entelectu'
Va place cum suna olteneste? Heheee!
Gurlea sunt tot io adika Poenaru, duamna Poenaru

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Joujou complimente pentru numele frumos ales... suna fain JOU JOU... asa sa faci! lasa-l pe Matei sa isi faca exercitiile si acrobatiunile... ca doar tu te ocupi de confectionat diploma pt.cand o iesi cu ochii la soare!

iar cu internetu' tipa mai tare sa auda ADMINISTRATORII... si la mine merge prost... restul paginilor mi se incarca rapid, iar FORUMUL DC e lenes rau de tot...

acum plec la o plimbare surpriza! va povestesc mai incolo!
pupici! papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Otimeste vorba de actele de cununie. Am spus mai saptamana trecuta. Facem si noi cununia si logodna la biserica pe 28 aprilie. Nunta ramane asa cum era planificata, adica in vara lui 2008. Mie oricum imi convine mai mult asa, ca atunci la nunta o sa fiu mult linistita ca nu o sa fiu decat cu jumatate de cununie la biserica si cu restaurantul.
Singurul lucru care ma incurca este ca o sa fiu acum la cununie cu burtica. Dar sper si asa sa fiu frumusica, ca mi-am luat un material super si cred ca o sa iasa si rochita frumoasa, chuiar daca este cu burtica la pachet.

Diana 26+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Joujou - e super poza , e tare ce mai .... si la mine merge internetul in reprize azi nu stiu ce are , dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Alina, La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de viata si cei din jur!!!

Lia, felicitari pentru bebelusha! la anu pe vremea asta o sa impletim coditze!

Am vazut si io pozele de la intalneala si m-am zgariat pe ochi ca n-am putut veni...dar, de cateva nopti, am iar insomnii, nu'sh daca atipesc 2-3 ore/noapte; merg la buda foarte, foarte des (si ziua, si noaptea); nu mai pot dormi pe nicio parte, doar cu fata-n sus - pozitie care mi-e total neconfortabila; intr-un cuvant, sunt zombi rau! plus ca ma misc mai mult prin tarare...

cu mancarea, zic io, stam bine, nu dam pe dinafara (nici la propriu, nici la figurat ), da nici nu m-am mai cantarit sapt. asta. bebelusha e activa rau, asta-noapte m-a zapacit si nu s-a potolit nici acu.

cand ziceati ca e kidexu la romexpo???

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">27+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Diana- draga mea , te-am gasit .... stii cate pagini am citit in urma .... multe , pentru ca stiam ca se mai adauga inca o mamica in doamnelor in acest weekend , dar nu stiam care , asa ca

CASA DE PIATRA

Mergi la inceput