Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Si eu am cd-ul ala cu "mama"; sotul insa a zis ca daca nu vom compensa cu un cd cu "tata", copilul va deveni si mai obsedat de mine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Exact acelasi lucru il gandeam si eu, ca e nedrept oarecum pt tati, ca si el a pus acolo neste cromozomi 
Orchis felicitari pt rezultatele bune la eco si pt un bebe dolofan

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
aylin_tarcan spune:
fetelor, experimentez ceva inedit acum!!! am un ghemotoc cat un pumn strans la burta, care e tare ca piatra, iar restul burtoiului e moale. nu sta mult acolo, pe urma se mai inmoaie, dar parca tot e mai tare decat restul. sa fie un capsor sau un fundulet? ca nu pot sa cred ca exista contractie partiala a uterului 
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
karligutza spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
AMR 2 zile pana vine Simo
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 28+
pazea ca vine SIMOOOOOOO

si vom ajunge la 2 capitole pe zi! plangeam pana acum ca se scrie mult? si Simo lipsea? ei, lasa ca vedem noi! numa' cate o sa aibe de povestit! in plus ne mai pupa pe toate... etc! deci?
karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica
ily7 spune:
Lia merci! am sa intru sa citesc exact cum e cu RH-ul.
Da! sunt la prima sarcina, desi am implinit luna trecuta 39 de ani! Si culmea e ca nu am probleme cu fertilitatea ci pur si simplu m-am ferit.
Oricum si pt mine e o surpriza ca m-am hotarat sa fac copil. Ma gandeam tot timpul ca daca ma apuca vreo dorinta... mai bine infiez unul, ca-mi fac pomana cu un copil amarat si-i dau o sansa de a trai mai bine.
Am muncit foarte mult pana acum sa "fac cariera" si bani, am o viata foarte dinamica si plina si tot timpul am avut certitudinea ca maternitatea nu e o varianta pentru mine. ![]()
![]()
Se pare ca incet, incet ma obisnuiesc cu ideea si gasesc solutii sa fiu si mamica si sa-mi continui si munca (oricum nu as putea renunta la asta - am muncit enorm ani de zile)
ily
24 saptamani 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Fetelor va pun pozele facute pe aparatul meu si sper sa va placa.. eu astept si restul colegelor de odisee sa le uploadeze ici-sha... si apoi sa ne minunam
Am fost 9 burtici la intalnire.
Intai am strigat 'catalogul' si deci sunt toate fetele in ordinea sosirii... fiecare cu nick-ul de pe forum, iar mai departe sunt in ordinea de pe aparat... nu sunt sigura pe colega de la nr.5 adica AndreeaC, dar sper ca daca am gresit sa ma ierte colegaai revin sa corectez.
Poze de la intalnirea BURTICILOR
19 aprilie 2007
karligutza,sapt.29 si
printesa din burtica
Superbe pozele, toate sunteti niste frumoase. Am zis frumoase? Ptiuuuu, am vrut sa zic superbe!
Doua comentarii: Ralucapio cred ca e spioanca vere, nu i se vede burtica. O invidiez ce mai, iar Jadi este exact asa cum mi-o inchipuiam: traznita si la vorba si la port. Abia astept sa va cunosc pe toate intr-o zi.
La Multi Ani Alina, mami de Anya si Arina! Sa-ti aduca fetitele tale toata bucuria vietii si sa ai tot ce-ti doresti tu!
Luna
23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
lorinaoo1 spune:
Karligutza oi fi eu cu hormoneii ![]()
, dar mie mi-a placut ca melodiile sunt interpretate de niste copilasi. Si copiii nu canta perfect. V-am spus ca am fost si educatoare prin tineretile mele? Eu sunt nebuna dupa copii 
dar dupa 3 sapt la grupa mica-mijlocie simteam ca vreau sa dorm non-stop
Stai sa vezi ce frumos o sa ne cante bebeloii nostri ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
karligutza spune:
Buna dimineata
Luna... si eu m-am trezit de vreo ora again! eu dorm in reprize! tu banuiesc ca muncesti in reprize. Tot cauti neuronul ala de transporta informatia pe care aveai sa o discuti cu mine?
ce neuron sotios! 
Despre vaccinul antitetanos eu am vorbit cu o moasa care mi-a zis ca e indicat sa se faca in trimestrul III de sarcina pentru ca la nastere o sa avem parte mai mult sau mai putin de instrumentar METALIC! daca moasa a spus prostii astept sa ma corectati! dar nu dati prea tare
! Intrebare... care ar fi contraindicatiile pentru a nu face acest vaccin? ca sa ne lasam pe mana lor ca totul e sterilizat si nu nastem in caruta nu mi se pare suficient de SIGUR!
ralucapio iti doresc sa rupi tricoul din purtat!
numai tie sa-ti placa! indiferent ca vei incapea cu tot cu bebe in el sau il tii de pijama
asa e cu marimile universale, mai ales ca nu stiam cati cm. aveti fiecare cu si fara burtica!
Pozele de la intalnire sunt pe PRIMA PAGINA in ALBUMUL FOTO. Asteptam si restul pozelor...
karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica 
karligutza spune:
Lorina te cred, dar tot nu-mi place!

Au dreptate taticii...
nr.1. trebuia un cantecel si cu TATI-n sus si TATI-n jos, ca doar si ei au pus acolo acei cromozomi despre care spuneai, si ceva in plus n-ar fi stricat pt.ca la
nr.2. poate daca era mai grosuta, grasuta, rotunda vocea copilasilor imi placeau si mie cantecelele! deci unde erau baieteii din cor? ce-au facut taticii respectivi? doar fitite? un cor de fitite? ![]()
karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Fetelor sunteti multe tauroaice pe aici ca si eu sunt una?
MADA21+, cu
Poze de vacanta
Mada eu sunt tauroaica pe 4 mai. tu pe cat esti?
Luna
23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Samurai-lady spune:
Si eu,si eu sunt tauroaicaaaaa
Pe 1 Mai 
Samurai-lady
24 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe