Timisoara, impreuna! (50)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,

Dana,spor la treaba asta multa care o ai si,mai ales,insanatosire grabnica Lorianei!
Doris,nush daca pot ajunge la intalneala,nici vineri si nici sambata,am multa treaba,se apropie termenul limita si nu-mi ajunge timpul...asa ca imi cer scuze si cu parere de rau va anunt ca eu nu cred ca voi putea veni...Spor la treburi!
Laura...Maia e o minune ...ce sa mai zic?!Sanatoasa sa fie!
Deya,si la tine se apropie termenul limita,asa ca bafta si spor la invatat!

Restul de fete...cum e?Ce mai faceti?

Va pup si va doresc numai bine!O zi cat mai buna si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

saru'mana de cafa!
ma inscriu pe lista..nu stiu regula...trebuie sa aduc ceva ? io stiu..o piatra-n gura ?!

mama e nasol de tot, rezultatele tot nu au venit...ieri am fost din nou la Judetean, am vb cu niste profesori acolo...in Timisoara nu e nimeni sa stie de boala asta, sa o poata trata...simt ca ma lupt cu morile de vant iar din cauza reformei din sistemul sanitar din Ungaria, rezultatele intarzie sa apara iar starea ei se deterioreaza pe zi ce trece...macar daca as stii ca nu mai e nimic de facut...e o responsabilitate enorma care e ca o piatra de moara pe umeri...

sa aveti o satamana buna.
Mariaa

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Salutare fetele!!!

Sunt in putina pauza ca ne punem si noi termopan la balcon, spargem, zidim si suntem inca in santier. Si o sa tot fim ca vrem sa si zugravim, asa ca o sa mai dureze ceva timp. Iar cu Alisa incerc sa o dezvat de pampers si cand colo cred ca avem ceva la sa trebuie dus la analiza. Azi nu am reusit pentru ca la primul de dimi am uitat (ca asa sunt eu mai uituka) si nu am luat cum trebuie. Asa ca o lasam pe maine sa culegem din mai multe parti.

Gonghy ti-am trimis pm sper sa reusesti. Am vizionat si pozele, e asa de draguta si ce de par are ca fiica-mea la 1 an si 11 luni nu are atata si ma tot chinui sa-i prind o codita si nu o pasioneaza, imediat o da jos. Are nishte ochisori albastrii si mai e si bucalata... sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

Doris daca intalnirea e vineri atunci poate ajung si eu ca noi sambata mergem la Cugir de dimi si seara ne intoarcem, dar e tarziu. Vedeti voi cum se poate. Te asteapta zile grele asa ca inainte de concediu, spor la munci.

Silva felicitari pentru sot, ce bine ca a reusit. Bafta si tie si o sa fie totul bine, mai ales daca iti "prezice" Ana cate ceva .

Danitin ce fain de tine ca l-ai vazut pe Chivu, si eu vreau, si eu vreau... si iar mergi la nunta? ce fain ca te mai dantuiesti si tu... Sanatate pentru spiridus.

Mariaa nici nu stiu ce sa-ti spun... imi pare rau ca ti se intampla asta... si cu bebe cum ramane? sau mai asteptati sa vedeti cu mama ta?

Mihi mersi, mersi. Mai dai si tu pe aici!

Na bine fetili ma duc sa mai fac un pic de curat ca Alisa e cu bunica(multumesc Doamne ca exista bunici pe lumea asta) pe la nisip, pe la o "hita" cum zice ea. O zi faina in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Fetele va multumesc pentru gandurile bune, pentru sustinere si galerie
Florin de ieri a inceput lucru, fu bine doar ca el fiind obisnuit cu ritmul alert de la Cola ii tot venea sa-i impinga pe astia de la spate ca se misca cu viteza mercului. Lucrul e foarte usor, totul e mecanizat, au pauze de cate 15 minute la fiecare 2 ore si pauza de mancare jumate de ora. Ii place ce face.
Ana, mai fa ceva matanii pentru jobul meu. Am aplicat la mai multe marketuri si inca astept un raspuns. Nasol e ca nu-mi pot da drumul la vorbit si e mai greu sa-mi gasesc un job.
Doris, felicitari pentru gastigarea concursurilor, ti-am zis ca nu trebuie sa-ti faci griji ... ai o invingatoare
Dani, sanatate multa spiridusului tau!
Kati, saru'mana pentru pumnii stransi dar interviul de care ziceam ca il voi sustine la compania aia cu patron sarb a "picat". Momentan mi-am depus cererea de angajare la marketuri. E tare greu ca Florin lucreaza intr-un oras, Paul va merge la gradi in alt oras iar noi acum stam in alt oras si aici distanta e destul de mare intre ele.

Pentru intalnire zic si eu PREZENT cu gandul si cu sufletul!

Va pupa pe toate
Silvana si Spidermanu' Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Ana, Felicitari pentru albastreala, mey... acum am vazut...
Serios, imi pare rau ca nu vii, stii tu? ce intalnire e aia fara Supercalifragelistica noastra? da na...ne-om descurca...spor la trebi, cum zici tu!

Silvana, nu mai tin minte daca ti-am spus sau nu, ca m-am intalnit cu Iuliana si i-am dat dvd-ul...
Ma bucur enorm pentru voi, ma rog si tin pumnii pentru tine, de data asta, sa-ti gasesti si tu un job...deja te vad la o casa de marcat, stand acolo cuminte, lasa ca iti dai tu drumul si la vorbit, ca esti fata desteapta!

Maria, chiar azi ma gandeam la tine, am citit aici pe forum, despre un copil muscat de capuse...chiar asa de rau pot face ganganiile astea?
Stii, eu o am pe Kity, catelusa, dar in 7 ani de cand o am, nu a fost niciodata muscata de capuse...mi-a zis veterinarul ca a aparut ceva impotriva puricilor si capuselor, o sa o duc sa-i faca...
Ce ne mai zici de bebe?
L-ai gasit?

Danitin, daca facem intalnirea vineri, ce zici ajungi la o bere in Unirii?

Pana acum, si-au anuntat prezenta:
Mariaa,
Amutza( pt vineri)
Subsemnata ( oricand)
Laura
astept continuarea....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ce sa zic...cu bb trebuie sa depunem dosarul la DPC Timis.
bb-le care l-am vazut v-a fi adoptat de alta familie; o prietena de pe forum care a adoptat m-a sfatuit ca pana nu am gata actele sa nu mai merg sa-i vad ca-mi va fi imposibil sa fac ceva pana nu am actele si e posibil sa ma leg sufleteste de un bb si apoi sa fie dat altcuiva...i-am cumparat un biberon ( de asta era nevoie ) si celorlalti niste suzete...macar ma stiu impacata ca am facut ceva chiar daca minor, pentru ei...

acum caut un arhitect/proiectant care sa ne faca planul pentru extinderea casii, daca cunoasteti accept recomandari...

da, pot face extrem de mult rau ganganiile astea...sambata avea si Oscar (Husky-ul meu) una in ureche. Am pus spirt peste de cateva ori si s-a uscat si a cazut.
Umblati cu ciorapi prin iarba sa puteti vedea capusele daca sunt...cand schimbati copilasii fiti atente pe piele sa nu fie prinse. Muscatura nu doare si de aceea e greu de sezizat momentul muscaturii.
Va doresc sa nu cunoasteti 'peripetia' asta...mai bine precautie decat groaza.

O sa iau si eu spray-ul ala.

va pup pe toate fetele,
Mariaa
(milioane de scuze ca nu raspund fiecareia pe rand...sunt epuizata)

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

am intrat doar sa va salut si sa va spun ca mi-am gasit si papuci(yo cam intru numa sa ma laud aici)abai astept bancehtul de vineri va pup si distractie la intalnire
danitin yo tot ma chinui sa imi dau seama ce lucrezi tuhuh..ce fain suna...pfuuu cred ca esti super multumita.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut scurtut ca acu am ajuns acasa si-s gata...
Lori are o candidoza de la medicamentele antirceala asa ca urmeaza badijonari..
Doris cred ca vienri ar fi ok. bere zici? ce bine sunaaa
Ana merci de incurajari...
Maria pupici si spor la munca. In leg cu boala mamei tale as vrea sa fac ceva pe directia media. Mai vb

Daya pai is redactor la Telesport Azi dadui fata in fata si cu Mutu. Bun baiat.... Da mai fain ii Chivu..

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,

Dana,insanatosire grabnica Lorianei!Uf,nu se mai termina o data cu astea:ba febra,ba tuse,ba candidoza...Sa aveti sanatate!Cat priveste VIP-urile printre care te tot invarti...ei,fato,esti de invidiat,zau asa!Spor la treburi!
Doris,imi pare tare rau ca nu pot veni,dar chiar am treaba,ca se apropie termenul limita,am de facut multe si nu numai atat,dar in 14 intru in concediu si in 12 si 13 plec in delegatie la Targu Jiu...imi mai ramane putina vreme si vineri seara vreau sa incep sa fac cate ceva,sa mai continuu sambata si duminica,ca sa nu ma aglomerez pentru joi,ca nu am timp sa le termin pe toate...asta e!Sincer as veni cu bucurie,dar nu am cum ma imparti!Multam de urarea cu stele albastre,eu nu le observasem,pe bune....noroc cu tine...zau ca-s dusa cu pluta!
Deya,sa porti sanatoasa incaltarile si sa te tina la distractie!
Mariaa,eu iti tin pumnii pentru adoptie si sa fie asa cum iti doresti.Tind sa-i dau si eu dreptate pesoanei care te-a sfatuit sa nu mai mergi acolo la copilasi pana nu-s gata actele,poate e mai bine...Bafta!
Silvana,ma bucur de vestile bune despre Florin...Doamne ajuta!Fata draga...bag io incantatii si dansul ploii aici,da' trec vrajelile mele oceanul ca sa te ajute???Glumesc...iti tin pumnii si nu uita vorba aia :"incet-ncet s-a cladit comunismul" asa ca ai rabdare si o sari el iepurele si pentru tine din vreun tufis....Cu limba engleza eu zic ca practica si exercitiul sunt principale.Incearca,cum ti-am mai scris,sa gandesti americaneste.Stiu ca suna aiurea si ca e aproape imposibil de facut asa ceva,dar asa spun cei care au studiat treaba...E un fel de cam asa:daca noi in romana spunem :"merg la magazin sa cumpar paine",americanii spun cam asa :" la magazin paine merg sa cumpar"...Cam asa!Bafta maxima!
Amalia,pai citesc ca la voi e santier,nu gluma...sa aveti spor la treaba!Ai dreptate cu bunicii,ca buni sunt la casa omului,cine ii are...Avea socra-mea o vorba:"cine nu are batrani sa-si cumpere si cine ii are sa-i ingroape,ca sa-i pastreze"...

Va pup si va doresc o zi cat mai buna!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!
poftiti la cafelutza!

ana, spor la trebi, ca vad ca "te plictisesti"
silvana, felicitari pt. d-l sotz! si tie iti tinem pumnii in continuare!
doris, cu intilneala inca nu stiu, dar daca vin, te sun si va gasesc, ok?
danitin, multa sanatate spiridusei, sa va treaca repede ca sunt tare pacatoase bubele astea si foarte dureroase.
mariaa, multa bafta in actiunea bb!si multa sanatate mamei tale!si tie multa putere ca sa poti sa le duci pe toate!
deya, pai cind e banchetul, ca acusika vine bacu'?
laura, super pozele! sa-ti traiasca printesa! iti vine s-o maninci, nu alta!
amutza, pai, construire placuta!. de unde ti-a venit ideea ca trebuie analiza la kk? suspectezi ceva?

fetelor, io mi-s fericita. am reusit ieri sa fac rezervare la mare, la costinesti, la o pensiune, la un pret super bun: din 25 iunie-30 iunie.25/pers/noapte, camera cu toate cele, plus acces nelimitat la bucatarie, deic mai pot face si cite o papica scurta la robi!
mai groaza mi-e de drumul pina acolo decit de statul acolo.

va pupez pe toate, sa aveti o zi usoara, acusika vine we!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput