Timisoara, impreuna! (50)
Raspunsuri - Pagina 21

Doris-Alina spune:
Saluti fetele...
Amutza, merci de cafa...
Despre a mica cu operatiunea Pishu, venim si noi cu una bucata amintire frumoasa, cand Ines a facut dupa usa, intr-un sertar de jos din noptiera...
Stai calma, ti-am mai zis,o sa dureze...succes va doresc!
Mihi, mama, cu intarziere si de la mine, un sincer La Multi Ani sotului tau...sa fiti fericiti, sa va iubiti mult si sanatosi la maxim si voi si copiii!
Danitin, si eu am dat jos cateva kg, tot fara regim, dar nu mananc deloc paine, paste, cartofi, din astea...
Dimineata iaurt, fructe, cereale, la pranza, carne si salte, si seara cand ajung de la job, fructe, salate.
Acus acus plecam la mare...si iti dai seama...
Mariaa, ia si tu partea buna a lucrurilor!
Nu stii cum se zice?
Ca cioburile aduc noroc???
Silvana, mami, ma bucur ca se rezolva problemele cele mai importante, adica seviciul si casa...
Am sunat-o pe Iuliana, sper maine sa ajung sa-i duc dvd-ul, ca pana azi nu am avut timp nici sa respir...
Katik, Doamne ajuta ca e mai bine Robi, nu vreau sa ajungeti la spital, chiar imi faceam griji ieri cand am citit!
Ana, mult succes boboacei Luana, la serbare...
Vroiam sa te intreb daca stii cumva cat ai platit un bilet la cuseta Timisoara- Constanta?
Mai stii?
Oricum in 2-3 zile merg sa le platesc, am rezolvat deja, ca e nebunie, doar 2 vagoane cuseta, stii tu, pile, pilutze...
Le luam dus-intors...
Buni a primit acordul medicului cardiolog, am insusit indicatiile lui,asa ca merge si ea cu noi, ca saraca nu a mai fost la mare de 30 de ani...
Urmeaza sa vina Muscoi, sa ne dea toate indicatiile pentru Ines, retete, ca nu plec fara tot ce trebuie la noi...
Si noi am inceput deja sa cumparam una alta pt mare, adica haine, la toti, colac la Ines, slapi, palarii de soare pentru fiecare, Nivea dupa sortimente si categorii, pt toata lumea...geanta frigorifica...si mai avem destule de luat...
Na, fetele, trebuie sa ne vedem ...neaparat...
Va pup pe toate!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mariaa spune:
Doris, saru'mana de incurajare...
ti-am dat un PM, poti sa-mi zici ceva...?
Mariaa
rabdarea este cheia fericirii !

Doris-Alina spune:
Da Maria, am citit, o sun diseara pe nasa si maine dimineata iti dau un raspuns, nu am uitat!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mihi spune:
Saluti dragelemele...(nu separ cuvintele ca sa vedetzi cat imi suntetzi de dragi)..
Multzumim de felicitari...desi nu prea merit ca dau pe aici din an in paste...dar voi ma iubitzi oricum se pare...si invers e valabil...
Io stau acasa de ieri cu mucosii si tusicosii mei...Lori bronsita...Arpi ceva puroi la amigdale...
Am de lucru de numa da ce sa fac...numa bine ma mai relaxez si io...adica printrew mancare si curatzenie ma mai uit la desene si poate aztipesc si io la amiaza langa ei...
Noi suntem bine...am fost pe drumuri in ultimele 2 sapt...la miercurea ciuc la o inmormantare la o matusa,..la Szeged sambata cu diana68 la gradina zooo, cu ei mergem si in Croatzia la mare...asa ca se pare ca ne-am lipit...pacat ca nu avem nici care fete ca ne incuscream...in rest bunicul lui Octa, fratele mamei...e pe ultima suta de metri are cancer...asta-i viata venim plecam...cand ne este scrisa nasterea sigur ne e scrisa si plecarea de pe taramurile astea...important e ca sufletul sa fie pe fagasul bun...
La gradi la serbare e sceneta alba ca varul...si ai mei impreuna cu Robert ai lui Diana sunt piticotzi asa ca sa vad ce improvizez ca nu mai am chef sa dau bani pe costume...
Va pup pe toate...nu va iau la rand dar va doresc la toate o inima plina de ubire...adica de D-zeu...caci D-zeu e iubire nu?...asa sigur toate cele rele palesc...si cele bune sporesc...ex rabdarea...ca sa putem trece peste toate...no ca iar filosofesc...da stitzi ca ma mai loveste cate odata...si cred ca si pe voi...super mami ce suntem nu?...
Va iubesc...si Mariaa pt tine special
mihi

Ana68 spune:
Doris,in 2004 cand am fost noi cu cuseta a costat pentru toti 4 2 milioane de lei.Banuiesc ca acum e mult mai scump...Spor la treburi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mariaa spune:
http://www.4shared.com/file/16934542/9de46d5d/Babyklapper_la_RRI_2_3005.html
Alessia a reusit sa inregistreze asa ca va prezentezzzz articolul despre
DC si Ador Copiii si Petitia online !!! apasati download si ascultati :)
Mihi, nu te-am vazut de un secol...
se ajuge greu la zoo in Szeged ? ati mers cu masina? suna foarte interesant, poate ne arati si niste poze?!
Ana -nuu, nu a facut encefalograma - medicul la care incercam sa ajungem e in concediu medical si vine abia sapt. viitoare...
Mariaa

katik spune:
buna dimineata la toata lumea!
poftiti la cafelutza fierbinte sau intravenos cum vreti, eu am ales calea a doua ca sunt zombie. am avut nenumarate pauze azi-noapte, am pierdut sirul lor...
mariaa, ascultat inregistrarea. unde putem semna (pe hirtie)?este super ceea ce faceti!!!!felicitari!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Ana68 spune:
Buna dimineata ,
Kati,multam' de cafeluta...buna si la timp!
Mariaa,sper sa rezolvi in timp util problema cu encefalograma...Din pacate eu nu pot asculta inregistrarea,dar aveti toata admiratia mea pentru felul in care va dedicati acestei probleme!
Fetelor,azi am serbare,tineti pumnii ca eu am niste emotii sore cu moartea!
Pupici si o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

katik spune:
ana, tinem pumnii strinsi tare-tare!bafta multa!!!
si noi miine avem dar nu chiar serbare. grupele mari au ceva serbare , au balet lacul lebedelor si astia mici din grupa fii-mi sunt lebedele. m-am astupat cind am auzit! acu' dau din colt in colt sa caut rochita alba. bash din asta nu avem, in rest toate culorile curcubeului
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mariaa spune:
se poate o cafea si mai tarziu ??
mmmmm, ce buna-i.....
Katik, daca-mi dai pe PM adresa de mail pot pune in attachment formatul listei si apoi o poti lista si daca mai sunt doritori de semnat, sa ai lista la tine, apoi ne vedem noi si mi-o dai - nu avem un termen limita 1-2 saptamani...
poate ne intalnim totusi in curand :)
maine mergem la maternitate la Odobescu, abia astept sa-l vad pe bebele ala, o sa-i iau ceva.
distractie faina de ziua puiutilor !
va pup si ne auzim...
Mariaa