Timisoara, impreuna! (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Doris, ce fain e partea de inceput! Am recitit prima parte si m-a cam luat cu emotii!
Angy, sunt aici, va citesc numa ca nu prea am timp sa raspund.
Ana, cund ziceai ca pleci in excursie?

Noutati nu prea am, curand o sa pun cateva poze cu Paul prin parc.

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara!!
Sorry ca dau buzna la voi!!
As avea o intrebare, poate ma puteti ajuta. Noi peste o luna venim acasa. Eu as vrea sa fac curatenie prin jucariile copiilor si le-as aduce sa le dau in romania. Stiti cumva familii sarace sau m-as bucura daca le-as da la o casa de copii. _sunt mai mult jucarii de copii mici, animale de plus,si de la baiatul meu masinute.....pur si simplu sunt prea multe.

Va multumesc, o seara placuta!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Doris -e mai mult decat bine la pagina principala :)

nu ma incurci,din contra, ma ajuti...stiu ca ai si multe alte treburi...si iti multumesc din suflet pentru bunatatea ta !

contribuim cu mancare pentru cine ii ia, macar primele saptamani cumva...imi pare rau ca aparatul meu foto m-a lasat tocmai acuma si nu pot pune poza cu ele ...

am trims si datele sotului meu pe PM , poate intra si el la gramada :) e mai plinutz..da' poate-i facem loc :)

deya, am o prietena buna din Resita, Cosmina, lucreaza la BCR, poate o stii; si eu stau pe-aproape ...poate bem o cafa intr-o zi.

Mira, te pot pune in legatura cu o biserica unde se strang lucruri pentru familii sarmane, oameni bolnavi, etc.

va pup cu drag,
Mariaa.

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragelor,
Vad ca sunteti harnicute si puse pe fapte mari....bravo voua!
Io-s in priza,am o groaza pe cap...treburi multe,mai am nevoie de vreo 3 creiere pentru cate am in tartacutza....Sa aveti weekend super,va pup si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Ana, ce planuri marete ai?
Ce mesteresti ?
Silva, si pe mine m-au trecut fiorii cititnd prima parte...
Mira, o sa caut diseara cateva adrese, si o sa-ti scriu.

Pup fetele, un we fain....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

neata fetele ...de fapt e ore 13:D eu acu am venit de la scoala au veit azi cu albumele nu sunt prea multumita mi se pare ca m-au deformat.in rest trag tare weekendu asta cu invatatu.va pup

Mergi la inceput

Salutare Timisoara,

Ce ciudat mi se pare ca in Romania e acum seara si aici abia acum incepe o noua zi, desi m-am obisnuit cu fusul orar. In primele zile ma lua un somn pe la ora 2 dupa masa (in Ro era ora 23) de imi venea sa dorm pe mine.
Florin da azi pentru carnet, asa ca tineti-ne pumnii.
Aaaa, am uitat sa va zic ca duminica trecuta baietii au fost la Spiderman 3, o nebunie de film. Au cam intrecut masura in efecte speciale si personaje din cele mai urate. Aici e o adevarate moda cu Spiderman, prostesc copii cu tot felul de sucuri, bomboane ... Daca mergi intr-un magazin de incaltari, e imposibil sa nu vezi sandale, slapi, pantofi cu Spiderman.

Va doresc un we linistit!

Va pupa
Silvana si Spidermanu' Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

silvana si aici cel putin cei mici sunt innebuniti dupa spiderman mi-a zis un prieten ca s-a uitat la spiderman 3 dar nu a fost prea incantat.
ce a facut florin a luat carnetu?

te pup

Mergi la inceput

Salutare Timisoara,

Deya, din pacate Florin nu a luat carnetul. A prins un chestionar cu multa legislatie si nu a stiut. O sa mai incerce zilele urmatoare.

Va pupa
Silvana si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare, salutare. Am avut o saptamana absolut nebuna, ata de mult de lucru a fost. Si colac peste pupaza ieri am sifonat un piculet Loganul ... asa ca am fost out de necaz.

Ana draga mea te pregatesti de calatorie? Nu uita de carte... Auzi e complicat atre cu casco-ul, ca trebuie sa duc golanul la reparat si habar nu am cum se procedeza....

Doris m-am uitat pe inceputul subiectului, vai, pai eu nu am recunoscut pe nimeni, ceva mai tarziu a aparut gabi, deci ea e veteranul?

Katik, e liniste pe la tine?

Deya, bine ai revenit in forta....ma gandesc la part time pt tine, dar ce domeniu ti-ar place?

Silva super tare pe la voi.... imi pare rau de neluatul carnetului, dar nu cred ca se va repeta asa ca, bafta la urmatoarea incercare.

No, va las acu ca azi e cununia civila a cumnatului meu si merem sa ne aranjam.

Ce mai vroiam sa zic, dragelor, daca imi ies toate asa cum vreau s-ar putea sa mergem la mare in Malta anul asta. Tineti pumnii stransi!

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput