Pampers dubiosi????

Pampers dubiosi???? | Autor: iuliana_2002

Link direct la acest mesaj

Buna!

Am cumparat de mai multe ori Pampers in prezentarea Jumbo Pack dar ultima data miros parca a benzina, la un atent miros, sau ceva avopsea nu-mi dau seama. Noi punem la funduletul lui Claudiu f.putin ulei de masline fiert la bain marine cu galbenele, dupa toaleta de rigoare, insa acum nu stim ce sa facem sa-i reclamam la P&G Pampersii sau sa luam altii?
Ce ne sfatuiti? Ati mai patit careva asa ceva?
Sunt cumparati din Segros Pantelimon.
Multumim,

Iuliana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Si noi cumparam tot din Selgros, dar nu miros de loc a benzina. Mai bine du-te la ei, cu factura, poate ti schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Ar fi bine sa-i reclami:
Protectia Consumatorului
0800.080.999 - Telefon cu apelare gratuita la dispozitia consumatorilor.
http://www.anpc.ro/reclamatii.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi cumparam tot Pampers la pachete mari Jumbo, dar niciodata n-am avut astfel de probleme. Ar fi bine sa verifici unde sunt fabricati. A avut bebe vreo iritatie sau alergie de la scutecele astea dubioase? Daca esti convinsa ca scutecul miroase asa (si nu ambalajul) poti sa faci o reclamatie la P&G sau/si OPC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi cumparam tot Pampers la pachete mari Jumbo, dar niciodata n-am avut astfel de probleme. Ar fi bine sa verifici unde sunt fabricati. A avut bebe vreo iritatie sau alergie de la scutecele astea dubioase? Daca esti convinsa ca scutecul miroase asa (si nu ambalajul) poti sa faci o reclamatie la P&G sau/si OPC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Draga mea,

Eu am zis ca-s eu nebuna...caci, de cand am trecut la pampers nr "4" (la jumbo pack) mi s-a nazarit ca miroase urina lu' bb a antibiotice.
Sa stii ca i-am luat de la Billa Postavaru' (ca fapt divers) si, pt. o proba am udat un scutec nou-nout cu apa (chioara) si tot miroseau a antibiotice. Iti dai seama in combinatie cu urina in ce hal miroseau. De am ajunsesem sa dau in dambla - am facut la analize de urina de n-am mai stiut pe noi (care pe unde sa le mai facem - iar bb era Ok).
De saptamana trecuta am trecut la scutece Huggies (si de data asta, scutecele miros numai a urina!!!).- din pacate sunt un pic mai scumpute.

Oricum mergem cu Huggies cel putin pt. o perioada - caci, de la Pampers "4" cred ca ne-a aparut si o iritatie urata pe fese (de vreo cateva saptamani - nu mai stiam cu ce sa-i dam..) - care s-a vindecat de la al 2-lea scutec Huggies.

Concluzia - nu ma mira nimic - de altfel a mai fost o discutie de curand pe tema calitatii Pampersilor din Europa de est!

Pupici mici,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Si mie mi s-a intamplat sa miroase ciudat scutecul dupa ce a fost udat cu pipi, dar nu mi-am pus niciodata problema ca bb e bolnav. In schimb de la pampersul din ro a facut iritatie urata la fundulet, asa ca atentie mare la ce cumparati.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi65 spune:

Noi folosim Pampers nr 2 pe care-i cumparam de la Billa Postavarul. Si astia miros a ceva, parca tot a antibiotice, dar nici tare si nici urit. Eu am crezut ca asta-i mirosul lor, ca doar trebuie sa miroasa si ei a ceva, sau nu?? Cind se mai irita o ungem cu Panderm si-i trece.

Adi tatal Anei-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Jumbo Pack, marimea 4 am cumparat si noi... si s-a iritat ... o fi doar coincidenta cu caldurile de afara?

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

si noi Jumbo nr. 4- nu am observat nici o diferenta.
Mi-as dori sa trec pe Huggies, imi place mie marca asta, dar stau rau la distributie in Romania si nu prea au pachete economice.

bubi

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Buna!
Factura nu o mai am, iar la P&g sau OPC nu pot sa merg pe caldura asta.
Cred ca voi renunta la Pampers si voi cumpara altceva.
Mirosul nu e o inchipuire a mea, am semnale de la alte companii internationale ca se umbla la calitatea produselor ca sa se vanda in RO.

Iuliana si Clauditu 10 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput