Pampers dubiosi????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy spune:

Fetelor, incerc si eu de ceva vreme sa trec pe Huggies. Din pacate in Ploiesti nu se gasesc. In Bucuresti in ce prez si pe unde se gasesc? Am inteles ca stau prost la capitolul pachete economice...

foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Eu folosesc numai pampers- am ajuns la numarul 4. Cand era Alex mai mic, pana pe la 3-4 luni am folosit crema de galbenele dupa fiecare scutec schimbat si nu am avut probleme cu iritatiile.
La Billa Dr. Taberei e oferta la 92buc- 600000 nr4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si noi tot Pampers nr. 4, din Metro, de obicei, dar nu am avut nici un fel de problema pina acum, nici macar o data. Fara alte unsori sau creme. Sanatate tuturor !

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Pampersii (si in mod normal cam toate scutecele) ar trebui sa miroasa a vata sterilizata, care ce-i drept, miroase foarte urit in opinia mea... Asta in combinatie cu plasticul si cu faptul ca stau inchisi atita timp e posibil sa genereze un miros la fel de urit... Si noi folosim nr. 4 si nu au nici un miros mai urit sau mai putin urit fatza de cele de pina acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

draga Iuliana,

Nu este nevoie sa mergi personal la cei de la P&G. Da-le un telefon si semnaleaza-le cazul si ei vor fi cei ce vor incerca sa rezolve problema.
Cel putin la mine au fost foarte draguti si prompti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

La prima vedere eu as zice ca problema tine nu de fabricatie , ci de transport sau de locul de depozitare ! Eu am dat-o pe Libero tocmai pt. ca si mie mi se parea ca Pampersii ( imbibati cu pipi ) miros a antibiotice. Eu am zis ca de vina o fi lotiunea aia mult-laudata ( balsam cu aloe , sau ce-o fi ) si am renuntat la ei. Iritatii sau bubite , in afara de anu' trecut in prima luna de viata , pe caldurile alea , nu a avut. Acu' si Libero incep sa se umple mai repede ( si se ciuciulesc mai usor ) da' asta e si din cauza ca Vladutz bea mai multe lichide ! Cu alta marca n-am cum sa-i mai schimb pt. ca restu' ( cele existente in Bacau , sunt mai proaste - Aro ( Metro ) , Happy Bella ( unguresti , da' parca n-am incredere ) si cam atat !
Numai bine !

Mergi la inceput