Parlamentul rusinii !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Imi place ca cei care striga rusine, mafie, oligarhi, nu au adus niciun argument, sa-si justifice optiunea!

De ce oare?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by sirimie

A fost suspendat:
Sincer, nu ma asteptam.
Sa vedem acum ... ce se mai intimpla...

1. Sincer, nici eu nu ma asteptam.
2. Da, acum se va vedea in ce masura sintem o democratie, in ce masura sintem dispusi sa functionam dupa niste legi.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Imi place ca cei care striga rusine, mafie, oligarhi, nu au adus niciun argument, sa-si justifice optiunea!

De ce oare?

Alina

argumente sunt multe .trebuie numai sa deschizi ochii si sa vezi ce se intampla in tara. Iti spun ca in ultima perioada am fost foarte des in tara si am vazut ce se intampla. tu esti aici in germania si esti departe de tara. dar iti spun eu care datorita jobului meu ma duc odata la doua luni in tara.
dar tu ai argumente pt ce sustii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cred ca tu ar trebui sa incepi prima cu argumentele si apoi sa ceri altora, daca tot ai atatea
Deci, dupa tine, restul

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Acum mi-ar place sa vina psd tare de tot...cu guvern cu tot...si sa-i caute la oua bine de tot pe liberali. ...asta as vrea yo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Copiloi, nu inteleg de ce trebuie sa iti explicam tie opiniile noastre. Este vorba despre niste comentarii politice si avem dreptul la ele. Nu esti curtea constitutionala, nu?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu avem de unde sa stim, poate e vreo acoperitre a PSD sau PNL, interese economice, potitice
guestus, nu ar fii o idee rea, dar pe PSD,cine ii cauta la oua

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Copiloi, nu inteleg de ce trebuie sa iti explicam tie opiniile noastre. Este vorba despre niste comentarii politice si avem dreptul la ele. Nu esti curtea constitutionala, nu?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Copiloi, io nu-nteleg, l-ai votat da' nu-l sustii.
Cum vine asta?
Poate ti-a placut de Iliescu si de mineriadele lui, ca altfel zau ca nu pricep.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Am eu vaga impresie ca inca de la inceput moliceanu avea o intelegere cu psd-ul . doar stie patriciu ce face. cred ca inca de la inceputul aliantei cand a pierdut psd-ul alegerile s-a planificat asta. psd-ul trebuia sa ajunga din nou la putere. patriciu este membru pnl si sustinator psd. asa ca o sa vedeti tara in urmatoarele trei luni din nou cu psd la putere.
mie mila de tarisoara noastra.
acum moliceanu face ttarantele la tvr.
imi vine sa urlu de cea su intampla in tarisoara mea.
imi vine si mie sa spun ca imi pare rau ca sunt romanca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

De ce oare?

Alina

Ptr ca se stiu si para stiu deja "legalitatile" facute de iubitii nostrii parlamentari ..numai ca romanul a dormit( sau ii place sa ii cada din cer o schimbare) si abia acu a realizat ce inseamna votul uninominal ...Basescu a fost ales ( dupa mine ) ptr omul politic care a demonstrat ca este ..si poate este unul din singurii politicieni care au demonstrat ca pot lupta si ptr buzunarul lui si pentru popor ( eu asa il vad)..
Cine sunt alesii nostrii???? Pe cine am votat??? Ma refer la OAMENI nu la partide??? Habar nu avem ..toti am votat ca berbecii partidele ...io habar nu am pe cine ca persoane ...Voi stiti ???

despre mafioti ...parvenit ..oligarhi ...
Eu stiu un parlamentar ( PSD) ajuns in PR doar ptr ca a fost sustinut cu bani grei de catre o firma de mezeluri condusa de un arab care a sponsorizat psdr-ul cu superrrrr bani ...la inspectia veterinara le-a inchis sandramaua ...in 2 zile le-a deschis la loc ....ca si-a bagat nasu nenea deputatu ...
si ei striga "uite Hotu"
Tocmai Geoana cu Nastase care au alungat milioane de romani din tara cu masurile lor anti-coruptie si anti saracie si care nu au mai stiut cand sa se opreasca din furaciuni??? Vadim Rudotel?? sau poate Razboinicul Luminii care si-a facut superrr averi furand statul ( eu asa consider ca e celebru schimb de terenuri din pipiera) ??? mai continui???
Cred ca suspendarea lui Base a fost picatura care a umplut paharul

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput