Parlamentul rusinii !
Raspunsuri - Pagina 17
cl spune:
Nu stiu daca ati urmarit aseara discursul lui Tariceanu. La un moment dat a spus: "...oamenii ar face bine sa se intoarca la ale lor, sa-si vada de copiii lor si de scoala copiilor...si sa ne lase pe noi sa...". Nu am retinut cuvant cu cuvant, dar la faza cu sa ne lase pe noi , am zis ca nu aud bine. Adica voi sunteti niste prosti, duceti-va la treburile voastre, ca nu-i treaba voastra ce facem noi, noi suntem aia luminati si facem ce vrem!!!!! Este inadmisibil! S-a purat urat cu sinistratii, cu profesorii, iar acum jigneste o natie intreaga! Suntem o natie de prosti! Tupeu, nu gluma! Bravo domnule Tariceanu, continuati!
copiloi spune:
quote:
Originally posted by cl
Nu am retinut cuvant cu cuvant,
Eu zic sa te interesezi intai exact ce a zis si apoi sa vii sa faci comentarii.......Daca ne dam cu parerea doar la ce am auzit c-o ureche sau la ce ni s-a parut, pai atunci .....
Denii mic,
Alina
cl spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Originally posted by cl
Nu am retinut cuvant cu cuvant,
Eu zic sa te interesezi intai exact ce a zis si apoi sa vii sa faci comentarii.......Daca ne dam cu parerea doar la ce am auzit c-o ureche sau la ce ni s-a parut, pai atunci .....
Denii mic,
Alina
Alina, poate nu m-am exprimat bine, sa reformulez: nu pot reda discursul lui CUVANT CU CUVANT. Dar discursul lui, stai linistita, l-am auzit bine de tot! Si nu numai cu o ureche, ci cu amandoua!!! Acum ai inteles? Apropos, tu ai urmarit discursul lui de aseara? Ca sa stiu daca avem ce discuta, ca daca nu...
gonghy spune:
Copiloi tu defapt cu cine tii cu noi "natia de prosti" cum a spus Andrei Gheorghe,pt ca,c-am asa ne trateaza guvernul tarii noastre sau cu "intelectualii " de la putere??????
Am auzit si eu aseara ce a spus Tariceanu si asa cum spunea mai inainte Cl asa am auzit si eu.Sa ii lasam pe ei ce si cum sa faca si noi sa ne vedem de ale noastre.
Ti se pare normal ca poporul sa mearga sa tricoteze/croseteze si astia sa faca ce vor din tarisoara noastra???
Toti,da toti sunt niste LINGE BLIDE indiferent cine a fost la putere astia au lins care mai de care mai mult,sa nu care cumva sa ramana pe dinafara si sa ramana cratita goala!!!!!
De ce spui ca trebuie sa se intereseze EXACT cand toata tara a vazut totul la tv?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya
iepumic spune:
Denii mic:
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
mamaruta spune:
Copiloi Patriciu iti multumeste in mod deosebit si se obliga in continuare sa te dezinformeze prin media de unde tu sorbi fiecare cuvant
akella spune:
Parerea mea este urmatoarea: Basescu, bun sau rau, a fost ales cu buna stiinta de populatie; parlamentarii, in schimb, si-au cumparat cu bani grei locul pe listele electorale si lipsesc, sau dorm, sau se scobesc in nas, sau mananca seminte in timpul sedintelor... La vreun eveniment la care vine sa vorbeasca un invitat strain, ei sunt cazuti din luna, habar n-au despre ce e vorba... Insa sunt foarte tari la afaceri: invart petrolul, energia electrica etc.... Eu cred ca l-au dat jos pe Basescu pentru ca are gura mare, nu pentru nu stiu ce abuzuri, pentru ca "Motocicleanu" si "Motanul Felix" (exemplul carcotasilor ) sunt experti in abuzuri, invarteli si manipulari (si corb la corb nu scoate ochii )...
Denii mic spune:
Mamaruta... ai un nick-name asa de dragut... dar pacat ca esti asa acida... in special la adresa lui Copiloi... Paca Regulamentul interzice catalogarea persoanelor... Nu inteleg de ce e tonu asta cambativ, ca pana la urma cu toti ne exprimam niste opinii si indiferent daca suntem sau nu de acord cu ele trebuie sa le respectam. De ce crezi ca Copiloi e dezinformata mai mult ca tine, de exemplu? Eu nu spun ca esti dezimformata... doar am rugamintea de a analiza tonul discutiei...
Asa cum am spus si la prima postare pe acest topic politica genereaza controverse... depinde de noi daca raman la nivelul unei discutii de principii sau de persoane! De altefel... Codul Bunelor Maniere ne indeamna sa nu discutam in societate politica pentru a evita astfel de situatii... delicate...
Va doresc o zi buna!
mamaruta spune:
Deni mic, sa ma si vezi, ca-s tare draguta:))
In legatura cu catalogarea, chiar nu vad unde am catalogat pe cineva, eu am fost doar un mesager virtual.
Legat de informare si dezinformare, eu traiesc un pic aici
cl spune:
quote:
Originally posted by Denii mic
Mamaruta... ai un nick-name asa de dragut... dar pacat ca esti asa acida... in special la adresa lui Copiloi... Paca Regulamentul interzice catalogarea persoanelor...
...
Denii mic
Unde vezi tu ca atacat-o pe Copiloi????? Si apropos de catalogari, vezi ca te contrazici singura, ai facut-o pe Mamaruta acida, asta ce este? Cred ca datorezi niste scuze Mamarutei.