Cerclaj -un sfat !

Cerclaj -un sfat ! | Autor: bebeko

Link direct la acest mesaj

Stiu ca au fost multe subiecte pe aceasta tema ,eu ma rezum doar sa dau un sfat si sa cer unul !In urma cu 4 ani am nascut prematur o fetita,prea mica sa poata supravietui...si asta pentru ca mi s-a deschis colul si nimeni(doctorul) nu s-a gindit sa verifice,am stat cu el deschis o luna...am facut cerclaj in luna 6 ,dar a fost prea tirziu...Dumnezeu si-a intors apoi fata catre mine si anul trecut am adus pe lume un baietel cu parul de aur ,minunea vietii mele.La sarcina cu el ,am facur cerclaj(preventiv )in luna 3 si totul a decurs bine,am nascut normal la 38 saptamini.Acum am in burtica un micut de 12 saptamini si vreau sa fac tot posibilul ca sarcina sa decurga bine,sa -l vad de mina cu fratiorul lui.Asa ca ,voi face din nou cerclaj, chiar daca colul este inca inchis.Va rog mult, cele care ati facut cerclaj curind, spuneti-mi ce preturi mai sunt pentru astfel de interventii.Il voi face saptamina viitoare si nu mai stiu preturile din spitale.
Am scris deja prea mult,va multumesc anticipat pentru raspunsuri si nu uitati:cele care veti face sau ati facut cerclaj, stati cu inima deschisa si nu va speriati ,chiar daca o sa aveti mici interdictii.Merita din plin, la sfirsitul drumului de sarcina veti fi cea mai fericita mamica!Si veti scrie poate pe acest site,dind sfaturi,cu ochii la un ingeras micut care va va spune...asa cum aud eu toata ziua: mama mea !Nimic nu se compara cu momentele astea!!!Nico

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Eu am facut anul trecut, prin iunie, si am dat un milion la doctor. La anestezist nu am dat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu am facut anul trecut, inainte de Craciun. Am dat 100 ron la dr. si aveam de gand sa dau 50 ron anestezistei. Dar a plecat pana a venit al meu sot Am mai dat 10 ron asistentei anestezistei si asitentei unde am stat dupa cerclaj (post-operator, reanimare... habar n-am ce era).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Si eu am facut anul trecut inainte de Craciun. Am dat 200 ron la dr, 50 ron la anestezist, 10 ron unei asistente din sala de operatii. La Municipal.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 35+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu am facut acum 3 luni la Municipal si am dat 2 mil la dr. si 500.000 la o asistenta care a fost f dragutza si m-a ajutat in zilele de spitalizare.La anestezist nu am dat nimic.

Voua in ce sapt v-a desfacut firele?In functie de ce factori stabileste dr. cand sa ti le scoata?

Inca o intrebare: ati nascut imediat sau a mai durat?Eu as vrea sa tin sarcina pna pe la 38 de sapt chiar 39.

Ile 28 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeko spune:

Ilenutza,o perioada relativa este saptamina 37,moment optim...daca bebele se grabeste este OK,suficient de mare sa se nasca.Dar poate sa stea si pina la 40 saptamini ,chiar fara cerclaj.Doctorul nu poate risca sa depaseasca saptamina 37,pentru a nu se declansa natural nasterea ,existind riscul sa se rupa colul ,daca nu se intervine imediat pentru scoaterea firului.Mie mi l-a scos la 37 saptamini si la 38 bebe s-a gandit ca a stat destul.Programasem cezariana vineri (saptamina 38+) si el a preferat marti,fix 38 saptamini,nastere normala.Nu exista o regula:in momentul scoaterii firului se poate declansa nasterea ,daca colul se deschide sau nu...dar de cele mai multe ori nu se intimpla imediat ci in zilele sau saptaminile urmatoare.
Fetelor ,va multumesc pentru raspunsuri.O sa fac si eu cerclaj ,marti.Nico

Mergi la inceput