Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
adela2006 spune:
fica-mia rade la stelutele verzi de pe tavan ( am lipite stelute verzi ce lumineaza noaptea )
astept musafiri socrela cu sora-sa sa-mi vada copilu
ce ma seaca genul asta de vizite 

![]()
( cred ca am fost destul de clara
)
sucul de morcovi il fac la razatoare din lene sa spal ditamai storcatoru
revin dupa vizita
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
cora felicitari draga
lilica oana vin si eu cu voi
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
marybell spune:
dragele mele,
haideti ca am reusit si eu sa citesc din urma...si iata raspunsurile mele, fie ca le cititi sa nu...![]()
marinar eu fac sucul de morcov la robot, si imi iese la fel, dintr-un morcov mare doar vreo 3-4 lingurite de suc.
cleo ai venit de la vaccin? cum se simte Daria?
laura multumiri pentru pm. o sa-i cumpar si eu sa-i dau. rau nu ii face. ![]()
gio pai acum spui si tu? dragutza ca nu tre sa stea bebe in fund?
dupa ce al meu s-a invatat? deci daca il las mult pe spate zici ca are tepi sub funduletz asa il arunca in sus nervos, si tipa. se linisteste doar dupa ce il ridic si il pun in fund in brate la mine si in fata televizorului. ![]()
mady mie mi-a venit prima data "problema" dupa operatie pe data de 8 martie. a fost normal, totul ok, insa acum in aprilie cu toate ca a venit la timp pe 9 april m-am trezit cu o hemoragie groaznica, incat pe 11 apr am auns la urgenta unde mi-au facut hemostatic si nu mai stiu ce...acum sa vedem ce va fi luna urmatoare...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
rali spune:
Hop si eu in clubul celor care s-au chinuit cu suzi
...acum e o tragedie daca plec de acasa fara ea
Pai daca va inscrieti atatea la plecat in Noua Zeelanda cine mai ramane aici 
Am si eu o intrebare pentru fetele care au botezat bebicii: ce se face cu crasma si fasa? (dupa botez)
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
marybell spune:
mai fetelor deocamdata nu mai visati la Vadim, Becali sau mai stiu eu cine, v-am zis ca interimar va fi Vacaroiu
huaaaa! sper sa nu fie p'acilea vreo "iubitoare" de-a lui Vacaroiu, ca sa ma trezesc cu vreo rosie in cap...
in alta ordine de idei, eu m-am tot plans pe forum de 3 luni aproape, ca ma chinui cu Erik sa accepte suzeta, si nu o vrea sub nici o forma. am cumparat pana acum 7 mii de feluri de suzete, rotunde, plate, ortodentice, s.a.m.d, si...nimic. poate imi spuneti totusi si mie cum ati reusit, ca nu o fi al meu cel mai incapatanat bebelush din lume
pana la urma tot trebuie sa se imprieteneasca cu Suzi. nu?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
laura ionescu spune:
Mai fetelor (din Buc)! Numai eu stau in casa de la ora 14,00 de frica vantului care trebuia sa bata cu 60 km/h dupa-amiaza?!?!?!?!?!
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
ylilimic spune:
mary, mai poti incerca si dupa ce ii dai un sirop dulce gen Debridat, sab symplex, gripe water...atunci i-ar place sa suga dulceata chiar si dupoa ce ai retras seringa/lingurita...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
rali spune:
Marybell- incearca cu o suzi mai mare... noi am tinut-o prima data pe cea de 6 luni... acum le tinem si pe cele de varsta noastra
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
marinar spune:
laura noi am iesit la plimbare de la 12 pana la 3.30
rali nu stiu. eu le-am pus in patut la emmi sub lenjerie.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)