De ce vrem sa fim frumoase?
Raspunsuri - Pagina 3
iuliana spune:
Din rezultatele unui studiu (am vazut o emisiune la tv) se arata ca femeile se fac frumoase ca sa competitioneze (in orice domeniu
)cu alte femei si nu pentru barbati:), asa cum se crede.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
vilma spune:
Alba, stiu o femeie cu job full time si cu 2 copii acasa care arata binisor cand pleaca dimineata de acasa. Are o singura problema, nu a mai ajuns la timp la serviciu de ani de zile. Si in general punctualitatea nu mai e punctul ei forte.
Iuliana, studiul asta e pe bune? Adica intr-un birou plin de femei, toate-s super coafate si aranjate, iar daca intri intr-unul in care predomina barbatii, femeile respective sunt vai de steaua lor. Hai ca ma duc sa verific. E un motiv bun sa te aranjezi ca sa fii admirata de colegele de birou?
Alynutza spune:
Eu cred ca depinde mult si ce job ai si de atmosfera de la birou in general. Daca sefu vine in pantaloni de trening si tricou si colegii in cel mai bun caz in blugi si tricou, arati de-a dreptul 'pe dinafara' daca tu esti pusa la 4 ace, tinuta business.
april spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Eu cred ca depinde mult si ce job ai si de atmosfera de la birou in general. Daca sefu vine in pantaloni de trening si tricou si colegii in cel mai bun caz in blugi si tricou, arati de-a dreptul 'pe dinafara' daca tu esti pusa la 4 ace, tinuta business.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect

...asa e...dar pentru NOI in primul rand tb sa aratam bine....parerea mea
daca eu ma simt bine cu mine e ok, daca nu....

a venit primavara...
vilma spune:
Cand spui ca vrei sa arati bine in primul rand pentru tine insati, ti-ai definit deja niste standarde. Daca te-ai simti bine grasa? Daca, pana sa vorbeasca lumea despre celulita, nici nu stiai c-o ai?
flaviutza spune:
pentru ca sufar crunt de narcisim. imi place de mine,ma iubesc de-a dreptul.de aia nu imi iubesc celulita si mai am putin si scap de tot de ea. am avut si eu perioada mea de glorie cu parul strans coada,80 kile si nu ma mai iubeam atat de mult..fizic..aparuse o noua iubire..copilul..in fine am depasit momentu' am revenit la narcisismul meu de zi cu zi.
doi _: ce nu am mai citit pana acum, dar eu o simt, imi place sa-i satisfac lui aceasta placere de a avea o nevasta mumoasa.si cu paru' mumos,si fara celulita si atletica.si chiar fac eforturi pentru asta.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
J G spune:
Vilma, le-as ura o viata si as tine regim fara banane , crede-ma, sunt obsedata!
(zise Janina cu gura plina de un fursec...)
Flaviuta serios scapi de celulita? Cand ai chef sa-mi zici si mie cum.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
flaviutza spune:
JG cu exercitii speciale de aerobic.lasa ca deschid un topic cu aerobicul si explic ce si cum. pentru je a fost o revelatie.fara creme,fara tampenii, cu exercitiile de streching(sper ca scrisai bine) .
si un litru de apa simpla,cat de fierbinte poti,dimineata pe burta goala.bai da sti cum se duce? se duuuuce in 2 luni. si,important nu conteaza varsta(io credeam ca bleau ca numa la 16 ani scapi de sunci ,dar am vazut madame colege de suferinta la 50 cu un corp beton)
esentiala e practica. si pentru burtik 500(citisi bine) abdomene pe zi.in diverse combinatii.plus diverse exercitii pe grupe de muschi, unele pentru talie,etc.
mami si Ale
printesa_roz spune:
Flaviutza, hai povesteste-ne si noua amanunte despre secretul frumusetii tale. Sau vrei sa fii doar tu frumoasa?
Please....nu ne mai fierbe
flaviutza spune:
ei pe naiba sunt frumoasa..doar ca scapi de celulita..dar muncesti de mori incet. va zic maine dar promiteti ca faceti cu mine??
mami si Ale