De ce vrem sa fim frumoase?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Pentru ca atunci cind arat bine creste doza de incredere pe care mi-o acord , sunt mai sigura pe mine, denota respect fata de noi insine si nu in ultimul rind cred ca e scris undeva in codul genetic al femeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

din motive practice: iti deschid barbatii usa, pui mina pe job un pic mai usor, oamenii iti cauta compania, e drept ca stirnesti invidia celor mai putin dotate de natura, dar cum lumea e condusa de barbati, conteaza mai mult ca esti apreciat de sef. Pen'ca barbatii gindesc inca cu capul mic, indiferent de pozitiile importante pe care le ocupa sau de Phd-urile avute, asa ca un fizic atragator deschide multe usi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Miaule, cam asa zic si eu, dar daca esti in situatia ipotetica si absolut de nedorit descrisa mai sus, ai mai sta la epilat din 3 in 3 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by vilma

Miaule, cam asa zic si eu, dar daca esti in situatia ipotetica si absolut de nedorit descrisa mai sus, ai mai sta la epilat din 3 in 3 saptamani?

vilma, evident ca nu. asa ca teoria "ma fac frumoasa pt mine" nu tine. Sa fi singur pe o insula pustie dar sa nu iesi din casa nefardat e deja narcisism.

Mergi la inceput

Nu stiu cum ii zice, nu conteaza. Analizand un pic ce ziceti voi, inteleg ca frumusetea femeii conteaza doar daca ai pe cineva care s-o aprecieze. Pe cineva diferit de propria persoana. Nu ma fac frumoasa doar ca sa ma uit in oglinda apei de una singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

quote:
Originally posted by vilma

...inteleg ca frumusetea femeii conteaza doar daca ai pe cineva care s-o aprecieze. Pe cineva diferit de propria persoana. Nu ma fac frumoasa doar ca sa ma uit in oglinda apei de una singura.

Foarte corect...

Florentza si Alexandru 1 an si 10 luni

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu vreau doar sa fiu slaba. Foarte slaba - chestie de gust, imi plac femeile slabe in general. Si sa am sanii mici (ii am destul de mari).
In rest nu as schimba nimic desi nu sunt vreo frumusete.

Nu stiu in ce masura vreau asta pentru ceilalti, mi-am imaginat ca as fi singura pe o insula pustie si mi-am dat seama ca si atunci mi-as observa suncile si le-as uri. Deci... it's in my head!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

din motive practice: iti deschid barbatii usa, pui mina pe job un pic mai usor, oamenii iti cauta compania, e drept ca stirnesti invidia celor mai putin dotate de natura, dar cum lumea e condusa de barbati, conteaza mai mult ca esti apreciat de sef. Pen'ca barbatii gindesc inca cu capul mic, indiferent de pozitiile importante pe care le ocupa sau de Phd-urile avute, asa ca un fizic atragator deschide multe usi.

Aici ai perfecta dreptate,mi-as dori doar sa fiu mai inalta in rest ma simt ok.Si cum nu se poate sa fiu mai inalta trebuie sa ma multumesc si cu 1,68..din pacate

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by J G

Nu stiu in ce masura vreau asta pentru ceilalti, mi-am imaginat ca as fi singura pe o insula pustie si mi-am dat seama ca si atunci mi-as observa suncile si le-as uri. Deci... it's in my head!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Le-ai uri in primele 5 minute, dar dupa aceea, cat ti-ar mai pasa?

Dar daca am arata toate perfect si am fi pe o insula pustie? Asta da risipa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Daca dintr-o data ar disparea toate oglinzile din lume,am putea sa dormim cu juma de ora mai mult dimineatza :-)
Doamne, ce viatza relaxata,am mai avea noi femeile fara acest stres zilnic.
Eu ce sa zic,de cind am 2 copii,nu prea mai am timp s-o studiez prea mult...unde ieseam eu inainte din casa fara ruj pe buze ?
Acu` daca mai apuc sa ma mai pieptan
Mare noroc am ca aici, nu te arata nimeni cu degetu` daca ai picioarele nedepilate
Femeile din Germania,nu se gatesc ca pentru nunta,
cind se duc pina-n piatza

Femeile si mai ales mamele cu full time job din Romania,chiar ca sunt de invidiat,eu nu stiu cind mai gasesc timpul necesar sa fie si cochete,si gospodine,si mame si,si,si,...

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

Mergi la inceput