tematica serbarii de 1 iunie!
Baiatul meu mai mare, Matei, este in grupa mica si incepe pregatirile pentru serbarea de sfarsit de an. Educatoarele vor sa faca serbarea pe data de 1 iunie in asa fel incat sa coincida si cu Ziua Copilului. Dar, inca nu au gasit tematica pentru serbare. As vrea sa le ajut cu idei pentru tematica serbarii. Va rog sa imi povestiti din experienta primei serbari de vara a copilului si sa imi spuneti si ce tematici au avut serbarile copiilor vostri! Va multumesc in speranta ca voi putea sa le ajut pe educatoare datorita raspunsurilor voastre!

Raspunsuri
violeta69 spune:
la una dintre serbarile fiului meu,si cea care mi-a placut f mult copii erau tot felul de animalute...mai ales baietii,fetitele erau floricele,aveau pe cap floricele...unele erau albinute si aveau aripioare...si cel mai frumos e cum o fetita a fost primavara (care s-a dus)si apoi venea vara ....
ambele fetite aveau rochite care reprezentau primavara si vara...
cam asa...
un copil era greierasul si avea o chitara...a recitat poiezia aceea cu greierele si furnica...
ma mai gandesc,ca ma bate fi-meu la cap ca vrea Ben 10 ![]()
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
romana_74 spune:
Da, cam asa m-am gandit si eu... ceva care sa semnifice vara... floricele, albinute, greierasi si de asemenea vacanta. Multumesc!
violeta69 spune:
uf,de cand cu Basescu asta...am uitat de serbare!!!
intr-un an a fost ceva cu piticii si alba ca zapada!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
angy11 spune:
Nu-mi vine nimic acum,dar am vazut o carte(la Diverta,cred),cu tematici de serbari....cine stie,poate ajuta
Succes!
april spune:
Gradina cu legume. Si uite asa, fiecare e o leguma
....sau livada cu fructe
a venit primavara...
zana spune:
Carnavalul din poveste - ei sunt asa mititei si mai incurca replicile, dar pot prezenta cu succes un costum.
Un dans pe acolo si distractie maxima.
La noi educatoarea avea colectie de masti, peruci si cateva costume, primul rol al copilului meu a fost de zina
.
romana_74 spune:
Super idei! va multumesc la toate! Va pup si am sa le spun educatoarelor ideile voastre!