The best of aug-sept-oct 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 29
LiliaToma spune:
Lorena, haios mai e flacaul tau. Ce logica are.
Mada, bine ati revenit si ma bucur ca v-ati distrat bine. La plaja noua ne era usor cu WC-ul ca era unul nu departe. Cu plata, dar macar asa cat de cat decent.
Noi nu stateam mai mult de 10 jumatate la plaja, ca deja ardea soarele de nu il suportam. Veneam la vila unde am stat si mai stateam la foisor, in curte, tot la aer, dar la racoare.
Cristina, cum se mai simte Alex cu buba ei.
Eliana, te admir pentru optimismul tau. Sa o tii tot asa. hihi, ce am zambit cum povesteai despre " de ce"-urile Elenei.
Si amelia are faze din astea. Si uneori cand ajung si eu la " pai de unde sa stiu eu, ca tu tr sa imi spui de ce" ea vine cu concluzia" ei, ca asa am vrut eu"...
Raluca, am fost la Costinesti, la Obelisc. Exact unde isi face Marutza emisiunea acuma. Si eu mai sa bocesc cand am aflat
, ca noi am plecat joi si el urmatoarea luni a venit acolo. Mi-ar fi placut sa il vad. M-a amuzat inchipuindu-mi-o pe Ioana indignata ![]()
Si Amelia a fost ieri indignata. Era la bunici si pentru ca nu asculta, i-a zis ca ne suna sa mergem sa o luam. In timpul asta bunicul facea peste la cuptor, iar Amelia i-a zis indignata bunicii " pai nu mai lasi sa mananc si eu peste? ma trimiti acasa sa nu mananc si eu peste?"
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Naty spune:
Mi-am adus aminte o faza de sambata. Ioana "gatea" in nisip, eu pe langa ea. La un moment dat striga catre noi "oameni, hai la masa ca am facut supa" (daca sunt mai multi adulti langa ea li se adreseaza cu "oameni").
Eu, nefiind ocupata ma arat dornica sa mananc nisipul cu apa si pietricele (astea erau carnea), dar Octavian si ai mei - nimic.
Mai striga ea de cateva ori dupa ei si dupa aia zice imbufnata "pai eu degeaba stau aici aplecata sa fac supa ca nimeni nu mananca. Of,Doamne, ce greu e!" ![]()
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Poze
din weekend de la Targu Jiu
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
Merci fetelor pentru cuvinte si felicitari puiutilor vostri pentru reusite!
Naty, sunt super pozicile voastre, atat cele cu Parisul, cat si cele cu d-ra Nanusha frumoasa foc.Te plangeai candva ca papusa ta nu ar fi frumusica
, dar e o scumpa si jumatate. Pupici
Eliana, poate totusi reusesti sa iei pe cineva la mare cu voi. Poate pe sora ta sau pe ceva prieteni buni? Imi inchipui doar cat de greu poate fi. Ai mei mergeau doar ei doi cu noi 3, copilasii, si imi amintesc si acum cat alerga mama dupa noi. E drept ca eram putintel mai marisori, nu eram nici unul bebelus.
Lilia, e o dulce Amelia mica, iar tu arati tare bine. Nu inteleg de ce te plangi de silueta
. Si eu ma tot lupt cu ea, silueta mea, am acuma si un lifestyle coach la servici, fac si inot o data pe sapt, circul mult pe jos si in curand imi doresc sa ajung si la fitness. Dar taaare greu mai reusesc sa dau jos cateva grame. Ma incurajez insa singura spunandu-mi ca asta nu e sfarsitul lumii si ca mai important e sa fiu sanatoasa.
A propos de sanatate, Alma are inca bubite destule de la varicela, ba i s-a mai iritat si barbia nevoie mare, asa ca o ungem cu alifii la greu. A avut cateva zile de febra 39-40, am avut parte de cateva nopti mai mult nedormite, dar ce a fost mai greu a trecut. Acum glumestea ea insasi despre aspectul ei: "mama, sunt o ciuperca mare cu buline rosii"![]()
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
Buna!
Fetelor, sunt moarta de nervi si total debusolata.
Am sunat-o pe bona, care e in concediu, ca s-o intreb cand vine, sa fiu sigura ca atunci cand o aduc pe Ioana in Buc e aici. Si mi-a trantit nonsalanta ca ea nu mai vine de loc
dupa care mai ca mi-a inchis telefonul in nas "bine, raluca, merci de telefon, la revedere".
Asta dupa ce ne-a frecat doua luni cu pretentiile ei ca vrea sa vina la noi acasa, nu la ai mei, ca vrea un anumit program si muuulti bani; n-am dormit nu stiu cate nopti ca sa iau o decizie si pana la urma i-am acceptat toate conditiile.
Si acum ... Nici macar n-a avut bunul simt sa ma sune sa-mi zica.
Ioana mai sta o saptamana la Targu Jiu si dupa aceea vine si n-am cu cine s-o las 

.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
andora spune:
Raluca, of mare e nesimtirea pe lumea asta, eu nu stiu pe nimeni ca sa te ajut dar tin pumnii sa se rezolve in cateva zile problema... pupic pentru printesuca!
Salutare mai intai, mai dau si eu pe aici din cand in cand, azi asa m-am emotionat uitandu-ma la pozele cu copilasii deja mari si vorbareti si razand de replicile si pataniile lor...
Noi suntem bine, am fost la mare 3 zile, am lasat-o pe Gogo alte 3 cu bunicii, ea la plaja noi la serv.
Ca sa rezum ultimele saptamani: inscris la gradinita, scapat de pampersi de tot de cand am parat-o la voi mai demult (ca cica asa fac printesele la wc sau olita), de biberon de cand avem "canita mea peferata" cu nas si care rade, suzeta nu e cazul, de dormit doarme oriunde daca e obosita, ii place marea la nebunie (nu ca anul trecut cand daca o atingea valul urla). Cam atat. Cica suntem in grafic.
Tare mult m-am bucurat sa aud de voi si sa vad copilasi mari, am vazut si bebica din burtica al Lorenei
si tare mi-e dor si mie... mai asteptam insa putintel poate o sa putem avea si o camera in plus candva.. chiar, va mai mintiti ca la un moment dat eram un grup al mamicilor de 2008, adica asa speram noi hehe...
Danyce felicitari pe plan profesional si sa va treaca buinutele de pe ciupercuta! Am vazut=o si pe Ale dansatoarea si pe Didiutza si pe cretulina de Nanusha si pe Amelia care seamana leit cu mami si toti sunt niste dulci si niste destepti si numi vine sa cred ce pitici erau odata... Aniela ce mai face? Elyanne bafta sa ajungeti la mare si pup frumosii!!! Nici nu stiu pe cine sa mai pup, asa ca va iau la rand in grup organizat 

... si pe vizi si pe blondutii lui Pufy si pe toti fara exceptie..
Cu muuulta melancolie in suflet va las cu bine si raman in umbra pana la noi vesti... 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
anielas spune:
Saluty!!!!
Hihi..Andora..va urmaresc din umbra
..ca nu mai am deloc timp de scris. Ma bucur ca ati reusit sa va inscrieti la gradi..noi nu
..si felicitari pt toate succesele
Naty-imi pare tare rau de situatia asta...sper din tot sufletul sa reusesti sa gasesti o varianta buna.
Am vazut absolut toate pozele ..sunt minunati sufletzeii nostri..si eu raman la pareera mea..ca au crscut prea repede.
Noi suntem cu acelasi program..cand la Valcea, cand la socri cand in Bucuresti si intre timp asteptam cu interes concediul.
Tocmai am vb cu Ina care de dorul nostru (e la Valcea acum) le-a propus alor mei sa-i strige: "Mami Baby si Tati Gigica"...dar tot ea m-a linistit la tel "Mami..imi e doi de tine..dar mai e un pic si vi a mine..da?"- am ramas masca si imi venea sa-mi iau zborul la ea...ufff
Va pupic dulceeeee de tot
si sper sa revin in curand cu poze.
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

herra spune:
Raluca, e tare greu cu bonele; mai ales cu cele care cred ca pentru ca sa le platesti pe ele muncesti, nu ai alt scop in viata...![]()
andora spune:
Ania hai ma nu ati putut sa intrati la o gradi? Offff..... Draga de Inutza, numai cine sta departe de copil intelege cum e ![]()
Herra ce mai face Vladut cu papatul?
Eu mor de dorul fiica-mii, am vb cu ea la tel cica s-a balacit o groaza, s-a dat in trasuricile alea cu muzica si in calut... trai neneaca.
Hai ca va pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
aissa spune:
Eu sunt asa bucuroasa ca buba lui Ale se vindeca nemaipomenit de frumos, aproape nu se mai vede, e doar fff putina diferenta de culoare unde s-a cojit si putin in relief (cat un punct) unde a fost coaja, in rest nici nu se cunoaste, o sa fie super ok. Cred ca a ajutat-o mult apa de mare si faptul ca nu am pansat-o, cred ca daca statea acoperita dura mai mult vindecarea. Doamne ajuta!
Bulgaria, 2007