Fetele din Canada, am nevoie de o informatie

Fetele din Canada, am nevoie de o informatie | Autor: MRL

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o intrebare. Eu am inceput sa caut progesteron injectabil pt o noua runda FIV. La noi nu se gaseste si se pare ca este destul de bun pt implantarea embrionilor dupa embriotransfer. Dupa mai multe esuari la FIv deja incepi sa cauti medicatia care se foloseste in strainatate. Din cate am inteles in USA se gaseste.
Intrebarea mea este daca se gaseste si in Canada pt ca as ruga o cunostinta sa imi faca rost de ele. Am intrebat si fetele din Germania, acolo as putea sa ajung eu sa mi le iau dar inca nu am un raspuns. Deja am inceput sa dau sfoara in lume dupa ele.
Sper sa nu se supere moderatorii ca am deschis un nou subiect, dar am nevoie de aceste informatii.
Va pup dulce si multumesc din suflet pt ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu stiu daca se gaseste, insa din ce stiu eu e aproape impoisibil sa poti sa le obtii fara reteta de la un medic canadian. Care daca nu te are de pacient nu cred ca se va hazarda sa-ti dea. Sa vedem ce mai spun alte fete.

P.S. bineinteels, eu vorbesc de caile legale.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

MRL, ti-am raspuns si la Sezatoarea Canadiana. Eu l-am luat de la clinica unde am mers. Nu stiu daca se gaseste in farmacii, dar dupa cum a zis si Donia, sansele sa-l cumperi de la farmacie fara reteta sunt minime, daca nu inexistente.
Succes cu IVF-ul.

"To rise out of mediocrity you must not be afraid to fail"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri. Reteata de la noi din Romania am, dar nu cred ca se poate folosi in Canada. La voi se gaseste numai in clinicile specializate pentru FIV sau se poate incerca si la farmacii? Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Maine o sa dau si eu un telefon la cineva care e asistent de farmacie, sa vad ce stie.

Oare nu poti sa le comanzi printr-o firma cu sediul in Romania care are licenta de import pentru asa ceva?

Mergi la inceput

Donia, multumesc mult. Daca poti sa te interesezi la o farmacie ar fi excelenta informatia. Ca sa fac o comanda printr-o firma, ar trebui sa gasesc una care face import de medicamente. Din pacate eu nu am legaturi cu asa ceva, cunosc farmaciste dar nu se baga sa faca comenzi din strainatate. Deci tot varianta cu farmaciile din Canada este buna pt mine.
Multumesc mult si

Mergi la inceput

Nu am nici o veste inca, persoana nu stia prea bine ca nu a inceput munca de prea mult timp, dar a spus ca saptamana viitoare poate sa intrebe pe cineva mai experimentat de la farmacia unde lucreaza. Sper sa aflu mai multe si o sa-ti trimit un mesaj privat cand o sa stiu.
Imi pare rau, mai multe nu stiu de unde as putea sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

Am intrebat la o farmacie din zona unde locuiesc si mi-au spus ca nu au. Trebuie reteta de la doctor ('canadian') si apoi ei fac comanda. Dar si in conditiile astea, farmacistul a zis ca nu garanteaza ca o sa-l procure.

Mult succes.

"To rise out of mediocrity you must not be afraid to fail"

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc mult pentru tot! Sunteti minunate si meritati cate o fiecare si cate un dulce. Din pacate varianta sa imi fac rost din Canada pica pt moment pt ca se amana deplasarea cunostintei pana dupa FIV-ul programat de mine.
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Ceau ,vis a vis de posibilitatea de a cumpara de aici acest medicament fara reteta-este una -eu iti spun ca aici exista o farmacista -romanca care m-a ajutata foarte mult cu obtinerea unor medicamente pe care nepotelul meu le foloseste in Bucuresti luna de luna atunci cind face citostaticele.Daca vrei iti dau adresa ei de e-mail si poti sa ii scrii si sa o intrebi despre tine.Cu siguranta te va ajuta este un om deosebit cu un suflet extraordinar!
Numai bine si sanatate multa!

Mergi la inceput

Simona, daca se poate te rog sa imi trimiti si mie pe PM adresa ei de email. Daca nu reusesc sa fac rost in maxim o saptamana din Ungaria o sa ii scriu. Iti multumesc mult.

Mergi la inceput