MAMICI DIN CONSTANTA...?????

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutari mamicilor din Constanta si din imprejurimi!
A mai aparut o mamica ce statea ascunsa, din cauza bb-ului.
Am nascut o fetita in iulie 2003 cu Dr. Rusa, de care am fost foarte multumita. Am numai amintiri placute legate de sarcina si nastere, nu ca as fi nemultumita acum, doar ca situatia e mult mai grea acum.
Stau in zona Far, iar de copil ma ocup numai eu si sotul. Nu e usor.
Promit ca voi reveni, ca sa nu va simtiti singure.
Va pup pe toate si sa va mearga cum doriti!

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

ne-am inmultit!
Bine ai venit Crixia! Si eu am auzit de bine de Dr. Rusa, o prietena de a mea a nascut in decembrie cu el si a fost tare multumita.
Eu am constatat ca scorurile la nastere in Constanta sunt mai mari decat in Bucuresti!
Cat despre greutati, asa este, eu sunt doar la 3 saptamani de la nastere (si cu ajutoate -Buni) si sunt deja f. obosita.
Te asteptam cu noutati despre tine si fetita ta,
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crixia, bine ai venit!!!! cum o cheama pe fetita ta?? cum a fost nasterea? dar sarcina?....eu, avind in viitorul apropiat acest eveniment...adun informatii!!!! nu stun foarte speriata...dar mai am timp, nu?
layla...nu ai recuperat deloc din somn? ce mai face Marele Blond? cum sta cu colicile???
pupici la toate,
Roxi, 12 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sergal spune:

Bun venit, Crixia! Ma bucur ca ne marim comunitatea din C-ta

www.babiesonline.com/babies/s/sergiu

Mergi la inceput

Roxana stiu ca este cam devreme acum dar cum ai vrea sa nasti?
Nu prea am recuperat cu somnul si asa am inteles ca este in primele luni pana ii trec colicii. Mititelul este asa cuminte in timpul zilei ca-ti vine sa-l maninci, dar noaptea mai plange si el....
Azi dupa trei saptamani am iesit si eu pe afara mai mult (l-am lasat cu Buni), de fapt am fost la dr. la control si sunt bine cu cusatura. Am scapat de o grija!
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

A, eu eram doar în trecere... ma aflu demult în strainatate dar tot mai iubesc Marea Neagra si mirosul de alge...
Sergal...nu cumva e-un nume tatar ? Am o profunda si deosebita simpatie pentru tatarutzi draguti... nu pot sa explic, dar iubesc foarte mult tatarii... experiente personale, frumoase, de neuitat !
Mi-ar face placere sa-mi spui, daca vrei..buna ziua.

Nelke

Mergi la inceput

Nelke, nu conteaza daca esti doar in trecere...te asteptam oricind aici, esti binevenita!!!
Layla..ce sa iti spun...am vorbit cu doctorita mea care este mare fan al nasterii naturale. din pacate deocamdata uterul meu este fff retrovers, ceea ce imi scade mult sansele de a naste natural. la ultima vizita de la 11 saptamini am intrebat-o si a spus "poate", dar destul de indoita. eu stiu ca si uterul retrovers isi mai poate schimba pozitia in timpul sarcinii, dar asta vom vedea pina prin luna a 7-a. deocamdata deci sansele sunt cam 80% cezariana.
am vazut pe subiectul cu bebelusii ca vizita la doctor a fost ok, si ca "crosetarile" tale sunt bine. le mai simti dureroase? o prietena a mea mi-a spus ca a simtit niste "gilme" vreo 4 luni dupa marele eveniment. oricum difera de la persoana la persoana.
Cind crezi ca il scoti afara pe Alexandru? (sau o sa il strigati Daniel?) cred ca e cam frigutz acum pentru el, nu?Pupici la mamici si va astept la o vorba pe aici
Roxi

Mergi la inceput

Mama ce vreme naspa la Constanta! Sunt cam suparata ca sora mea trebuia sa vina in Bucuresti, dar din cauza vremii a ramas pe saptamana viitoare.
Nelke desigur ca te mai asteptam, nici eu nu stau in Constanta de 2 ani, dar am rams cu sufletul tot la mare.
Roxana se poate ca uterul sa-si schimbe pozitia in perioada sarcinii si sa poti naste normal. Dar mai ai pana atunci!
In legatura cu crosetarile sunt OK, am avut ceva emotii, nu le mai simt desi in primele 2 saptamani nu am putut sta in fund pe scaun.
Saptamana viitoare (face o luna) trebuie sa mergem cu el la policlinica, care este aproape de noi si atunci ar fi prima iesire afara. Doar sa nu o fie -15 g.

Layla si Daniel Alexandru ( care doarme in bratele mele si cred ca ii place sunetul scos de tastatura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Salutare Constanta!

Nu am intrat de mult ...M-am bucurat ca am revazut subiectul!
Chiar ca ne-am inmultit si poate cind vremea se va mai incalzi ne vom intilni in parcul Tabacarie! Vara trecuta mi-am facut veacul prin parc si imi pare rau ca nu ne-am putut intilni!

Dar dupa iarna asta ciudata sper ca o sa reusim sa ne intilnim!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

buna Lumy...ce dragutza e Francesca ta!!!! mi-a placut la nebunie poza cind esti cu picioarele in mare!!!! sper sa ne vedem la vara...eu plimbindu-mi...burtica si tu printesa!!
Layla, nu te supara pe sora ta.....ca aici e intr-adevar intgrozitor, mai bine ca nu a riscat sa plece, mai raminea pe drum, Doamne fereste!! aici nu s-a potolit deloc ninsoarea...cica de abia miine.sa speram.
pupici si un week end placut,
Roxi

Mergi la inceput