***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Stiu ce simti, Alyna24, singura intre 4 pereti. Si eu simt ca innebunesc de urat ce imi e. Nici pe la cumparaturi nu pot sa merg pentru ca e foarte mult de mers - zona in care stau e destul de pustie in perioada asta si magazine nu sunt... Imi impart timpul intre spalat rufe, calcat rufe, internet, gatit o mancarica, putina ordine si tot asa.

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

am revenit...dar mi s-a intamplat ceva care imi face sa imi stea inima in loc. Am fost in vizita la o prietena a carei fetitza mai mika decat R al meu cu 4 zile era bolnavioara. Si am fost impreuna la pediatru. La consult dr ne da verdictul SCARLATINA: mi-a stat inima in loc, el m-a asigurat ca nu e vreo problema...dar aveam impresia ca nici nu il mai inteleg in ce limba vorbeste. Am inteles ca o poate scoate afara nu face nimik pe piele e doar rosu in gat si tuse. Voi ce stiti?

Alina, bataie !!!1 stai linistita

Cristal, am citit frumoasa poveste de ieri. Dar ce lucruri se mai petrec si pe la cezariana.

Motannnel, tu ai auzit de mesaje private pe mail? Io nu!. deci era subinteles ca cccc contul comun e pe DC adika e Venus.

nu mai stiu ce scrieti..dar astept experietele/cunostintele voastre...io nu am facut nici o boala a copilariei..ar fi chiar culmea sa o fac acum si sa o transmit si lu Gaza al meu..ala mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna burticoase

Am fost ieri la control pt ochisori si astazi la eco si totul e ok.Va trebui sa le refacem peste 1 luna dar oricum ne-am linistit creierii capului.

Aici am reusit sa pun cateva poze.

Bb este cumintel (deocamdata) iar eu ma cinui sa "produc" lapte pentru bb. Am si pompa electrica si normala dar nu ma ajuta nici una. Tot cu mana reusesc sa "smulg" 15-20 ml (maxim).

Daca aveti intrebari le astept si incerc sa va raspund (asa din proprie initiativa nu prea stiu ce sa va spun, mie mi-a folosit cam tot ce s-a discutat aici pe forum). Ca fapt divers cea mai buna crema mi se pare cea de galbenele (exista una nemteasca de 200 g si costa 10 ron) deoarece e grasa si efectiv nu lasa kk sa se lipeasca de funduletz.

Va pup si aveti grija de voi si de burtici

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 35+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Moko, mersik pt griji!
Cum stai cu amnajarile?In ce zona te-ai mutat?
Eu am la burtik 104cm asa ca.....

Pitica, eu mai nou stau pe acasa si spal, calc hainute, uneori mai merg la cumparaturi!Deja am innebunit sa stau in casa, acasa, intre 4 pereti singura aproape toata ziua!

Alyna 37+cu

pe brancoveanu m-am mutat, deci nu prea departe! piata tot la cultural o sa o fac!cu amenajarile stagnez...astept sa-si mute fostul proprietar trancanalele( dupa ce ne-a alergat ca pe hotii de cai sa facem actele ca el pleaca din tara a doua zi dupa ce semnam, acum, subit, mai are niste "probleme de rezolvat" ). oricum , nu o sa dureze mult ca-mi vine socrul cu baietii de pe santier (el e sef de santier) si intr-un weekend termina cu totul (2 camere nu-s prea multe, totusi!)
cu plictisitul in casa, va inteleg...eu de-asta refuz cu incapatanare sa intru in concediu!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Didi, eu am facut toate bolile copilariei insa pe Maria am vaccinat-o de toate (rubeola, rujeola, oreion si varicela) ca sa fiu eu sigura...Nu cred ca e o problema acum si mai ales cu scarlatina...

Ancamari, aflam abia diseara pe la 20 ce o sa facem (eu si cristinamaria) asa ca atunci anuntam...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

eimotto, sa-ti traiasca minunea de baietel! Tare e dragalas si dulce!

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eimotto, ai o micuta superba!Sa fie sanatoasa!Ma bucur ca sunteti bine!
Tu cum te simti?Te-ai refacut?
Si cu crema de galbenele?E buna?E pt bebe sa-i dai la fundulet?Sau cealalta de care ziceai e buna?
IAr cu pompele de muls pana la urma zici ca nu sunt asa folositoare?Eu ziceam ca mai bine cumpar in caz de nevoie!
Ce alte probleme ai intampinat?Eu intreb dar tu raspunzi cand poti, desigur!Nu de alta dar sa mai aflam si noi una-alta!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alina, crema de galbenele este "cealalta"...E o crema nemteasca la cutie mare si mie la Maria mi-a prins tare bine.
Se gaseste in farmacii dar am vazut-o si prin magazinele de cosmetice.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eimotto, inca o data felicitari! Sunt bucuroasa sa aflu ca bebe e bine in urma celor doua controale. Stai linistita ca o sa fie bine.
Te pup
Diana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

eimotto ce flacau frumos ai .

alyna daca poti sa te duci la intalnirea cu moasa eu iti recomand sa o faci. Din cate stiu la mothercare tine cursurile moasa vania si e foarte ok. O sa afli lucruri interesante si o sa vezi filmulete frumoase.

Fetele care nu am cumparat inca carucior. Exista la Cora o oferta la Peg Perego Pliko P3 (3 in 1) - 16 mil. Din cate stiu eu asta era la targ 23 mil. Sunt multe oferte la produse pentru copii.

Mica 36 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput