PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

2 flmulete cu Alexia: cum merge ea in jurul patului si cum ii zambeste frumos lui mami:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=147196&cdate=20070418&ctime=120838

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Multe lunite si multa sanatate piersicutelor si piersicutilor nascuti astazi!

La noi este soare si bine, vom iesi iar afara cand se trezeste Robert.

Larisa legat de a sta altcineva cu copilul si eu sunt in aceeasi situatie. A fost mama aici prilele doua luni si jumatate dar de atunci au mai trecut 5 luni jumatate in care am stat numai eu cu el. Bine seara mai sta si sotul cu el iar eu atunci is cu pregatit papa, baita si alte cele. Cand am ceva programare la medic ori fac programarea foarte tarziu, ori foarte devreme si-l iau pe sot sa stea cu Robert ori daca nu se poate decat in timpul zilei am rugat de doua ori o prietena sa vina cu noi in oras si sa stea cu el cat eu is in cabinet. Il car cu mine absolut peste tot. Dar asta este, noi sa fim sanatosi ca el creste mare. Si eu mi-am dorit acest copil asa de mult incat fac totul cu mare placere. Din fericire Robert doarme noaptea daca primeste un biberon pe la 22-23. Imediat dupa ce-a facut 7 luni incepuse sa se trezeasca si el de multe ori si papa de vre-o doua ori pe noapte de ma disperase. De miercurea trecuta vad ca si-a revenit, doarme pana pela 5.30-6.30, depinde.

Sa aveti o zi insorita

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

filmuletele sunt foarte mari...de asta se descarca greu! La mine merge relativ bine!

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor, va multumim din suflet pentru urari de la multe lunutze! la fel va dorim si noi, sa fie piersicutzele sanatoase si voioase!
la fel, la multi ani mamicutzelor sarbatorite astazi!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

map, mamica curajoasa ce esti! Si eu mi-am dorit-o foarte mult dar dupa 3 luni in care am stat doar la pat...alte 3 cu dureri foarte mari ( dupa epiziotomie cu probleme) si inca alte luni cu multe treziri noaptea...simt nevoia sa fac o pauza...eu asa simt..oare sunt singura? Si nu stiu de ce dar simt eu ca la tara la iarba verde si aer curat cu balansoar si 2 bunici care abia o asteapta ( ar fi foarte suparati sa ma razgandesc) o sa ii fie mai bine decat cu noi in tari straine. Oricum va merge cu noi si anul asta la mare si munte in weekenduri...sa vedem cum suporta marea ca docamdata la baie plange de mama focului ( am vrut sa ii facem baie in cada mare si s-a speriat si de atunci plange la baie). A si se mai intampla ceva ciudat...la mama mea manca diversificat altfel decat la mine....de au ajuns ai mei sa zica ca nu ii dau copilului papa de aia nu mananca ( in gluma evident).

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Rares, David, Luca, Marius

Robert, Rares

MONICUTZA, ADINA NICOLE, CCC77

consi, dariana, eu sunt multumita de chilotei, sa va spun de ce; cu pampers normal, schimbat la 2 cand ieseam afara, pana la 5.30 cand intram sa-i dau papa deja se uda body-ul de pipi, trebuia s-o schimb in parc, lucians stie;acum , cu chilotei, n-am treaba, cel putin pana acum, se fac grei, dar n-am avut surprize sa se ude;da, sunt scumpi, dar le folosesc in plimbari;
dariana, nu stiu daca vor iesi pozele la inscriptionari pe tricou, sunt mici si n-o sa se vada clar; dar putem sa punem poza marita a fiecarei piersicute si un mesaj de genul "piersicuta de 2006" pe tricou sau ce-o fi in fata, iar pe spate o piersica si tot un mesaj haios, ce spuneti? haideti, ca timpul trece si pana ne hotaram, incep piersicutele noastre sa faca 1 anisor!
tweety, da eu nu primesc un ?
mamaluidavid, ar fi super sa ne intalnim, 6 pica duminica, atunci ce ziceti de o intalnire pe 12 mai, poate la mishi sau in parc?daca aveti alte propuneri, asteptam;
larissa, pt scumpetea mica, nu-mi vine sa cred cu merge Alexia;
ramoon, f frumos colajul, poti intercala piersicile intre poze, sa fie ca un aranjament, sa nu fie toate la sfarsit?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, eu nu i-am dat ficatel si sunt si eu interesata de cum il tin fetele;de oua ii dau de la magazin, cu data de productie cea mai apropiata de data cand le cumpar, le dau la maxim o saptamana de la data productiei; chilotei am luat de la libero, spunea muuh, up&go, si le pun doar afara;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Raluca vrei sa renunti la alaptat doar ca pentru ca a muscat? e ceva obisnuit in perioada cand le ies dintii mai ales. Doar ca nu trebuie tolerat. Adica daca te musca, intrerupi alaptatul si ii spui chiar si NU indiferent ce mutre face ea. Asa intelege sa nu mai faca. Si intrerupi alaptatul sa zicem 15 minute dupa care poti incerca din nou sau il sari de tot tura aia. Dar nu renunta cu totul la alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Buna fetelor !
Stiu ca nu este drep sa intru din ani in pasti si de fiecare data sa-mi cer scuze pentru comaditatea mea dar vin iar ca intodeauna cu scuzele de rigoare ptr a ma primii iar printre voi ! " ca asa cald e aici cu voi"!
Sper sa nu primesc prea multe palmute dar...........
Vad ca sunteti atat de active incat cu greu fac fata !
Acum de bebei : noi suntem foarte sclifosite la mancare , nu prea vrem sa papam mai nimic si dupa cum am citit nu suntem singurele care avem doar 4 mese pe zii ! De dormit dormim toata noapte iar ziua nu ne mai ajunge casa cu premergatorul , cantam toata ziua , tipam cat ne tine gura ....
Fetelor , am citit ca va spalati piersicutele pe dintisori asa dar puteti sa-mi spuneti si mie ce fel de periuta imi recomandati si daca folositi si pasta ( ce fel )?
VA PUP SI VA MULTUMESC ORICATE PALMUTE VOI PRIMII !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Larisa ce dulcica mica si ce mai merge. Hihi,a plecat deja dupa baieti

Curajoasa nu stiu daca sunt dar capoasa daaaaa Imi amintesc ca in noaptea dupa ce ma operasem eu ceream nu stiu ce formulare asistemtelor sa sa-l declar pe Robert la consulatul romanesc de s-a crucit sotul meu si asitentele. Toti se asteptau sa zac dar eu refuzam asta iar a doua zi dupa cezeriana speriasem asitentele ca eu vreau in picioare desi pierdusem inexplicabil un litru de sange. Vointa mea fost asa e mare incat nu m-au oprit si le-am aratat ca nu stateam eu intr-un litru de sange. Si asta stiu sigur ca se datora nu curajului cu urii mele fara de spital ca am vrut sa merg acasa mai repede hihi, bine ca-a trecut, acum ma pregatesc sufleteste ca la anul pe vremea asta sper sa fiu aproape de-a avea al doilea bebe (asta daca miomul meu nu face probleme si mamai lasa da duc o sarcina la bun sfarsit fara a-l opera inainte).

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

Mergi la inceput