Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 30
onitza spune:
MIRIA, iaurturi la greu si lapte...
...fructe, legume....![]()
ANDREAP, Miria n-a zis rau cu Debridatul, si noua ne-a fost recomandat cand a avut Paul viroze, si eu cred la fel ca Miria ca e posibil sa fie viroza intestinala dupa simptome, mititica! insanatosire grabnica.
MIRIA ce e ketoful? si la ce ajuta, la viroze?
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
miria_cristina spune:
Ketoful este un antialergic. Dar se da cu rezultate foarte bune in raceli sau stari inflamatorii. In raceli, spre exemplu, usuca secretiile nazale, iar in inflamatii gingivale scade senzatia neplacuta de durere, pulsatie si cantitatea de saliva. Si mai da si pofta de mancare.![]()
Ii da copilului o stare de somnolenta numai cat sa-l linisteasca pentru ca, saracul, e agitat din cauza starilor prin care trece si devine nervos sau nu doarme noaptea.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Ketoful este un antialergic. Dar se da cu rezultate foarte bune in raceli sau stari inflamatorii. In raceli, spre exemplu, usuca secretiile nazale, iar in inflamatii gingivale scade senzatia neplacuta de durere, pulsatie si cantitatea de saliva. Si mai da si pofta de mancare.
Ii da copilului o stare de somnolenta numai cat sa-l linisteasca pentru ca, saracul, e agitat din cauza starilor prin care trece si devine nervos sau nu doarme noaptea.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Multumesc frumos de indicatii.

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
andreap spune:
nu e de la maselute,sigur!nu asa de rau si nu atatea zile.mai mult ca sigur e gastroenterocolita,si acuta au zis.si nici de la ceva ce a mancat nu poate fi,ii trecea pana acum.Debridat ii dau si eu de aseara,plus Ercefuril de azi dimineata..uitasem de el,l-am folosit cu rezultate f.bune data trecuta cand a mai facut asa,e drept ca atunci in 2 zile era muuult mai bine decat acum.eu cred ca e ceva viral,mai ales ca febra persista si nu scade prea usor.o sa plec mai incolo acasa si mai fac o 'vizita' la Victor Babes mai mult ca sigur,sa vedem ce mai zic.eventual sa-mi zica cum naiba fac sa-i iau niste analize.plus ca refuza mancarea...nimic nu vrea.si asta nu e de la masele,macar covrigei ar fi ros...sunt efectiv disperata,am plans aseara o gramada...
Pup
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ochi_verzi spune:

andreea, sanatate Mariucai! Sa se faca bine cat mai repede!
FELICITARI GANDACICO! SA VA TRAIASCA GRASUNICA, SA CREASCA MARE SI SANATOASA!

[red]Ioana,/red] frumoase poze!Se vade ca micul NAZDRAVAN s-a distrat grozav.
Am tuns-o pe Diana (nu mai rezistam
).E o dulcica! Voi pune curand si poze cu noua coafura!
Luni urmez eu.......mi-am facut programare.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Vladimir