Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
Din pacate nu pot citi tot ce s-a scris..deocamdata.nu am nici timp,dar nici starea necesara.
Monica,multumi de intrebare.nu prea bine,din pacate.
sa va povestesc pe scurt:duminica dupa intalnirea din Cismigiu,a inceput sa vomite Maria,dar nu mancare,numai suc gastric.noaptea am plecat la Budimex, pe la 1.30.ne-a trimis acasa,cu recomandarea ca daca mai vomita,sa mergem la V.Babes sa ne internam.Luni pe 30 a fost un pic mai bine,am inceput tratamentul dat,multe lichide cu saruri de rehidratare,dar date cu 'incetinitorul',Smecta,un Biseptol(de fapt nu stiu acum cum se numeste,dar asa mi-a zis,ca e un fel de biseptol).Mancare nimic...din pacate a inceput sa faca si diaree.dar parca era mai bine.la toate acestea se adauga cele 2 masele ce stau sa sparga,plus mucisori si o tuse usoara,fara nimic la plamani sau rosu in gat,dupa spusele celor de la Budimex.Ieri,pe 1,a fost mai bine parca,a vomitat"numai" de 2-3 ori,diaree cam de 4-5,la fel fara nimic mancare,nu vrea.Chiar am fost la plimbare putin.Dupa somnul de pranz,febra 38.5,stare de blegeala.M-am speriat si am plecat cu bagajul facut de internare la V.Babes.Acolo nu ne-au internat,au ascultat-o iar la plamani,nu mai avea febra ca-i dadusem Nurofen.ne-a trimsi acasa cu tratamentul dat de la Budimex,plus alte cateva chestii,sa revenim numai daca creste peste 38.5 temperatura si nu reusesc sa o scad.Pe seara iar febra,nu a scazut la Nurofen,nici macar la supozitor cu Algocalmin,asa ca am riscat si i-am dat 1/2 fiola de Algocalmin.Dupa asta a scazut si nu a mai facuit deloc toata noaptea,nici dimineata nu avea.Acum am vb cu bona,dormea iar,nu a mai vomitat,nici diaree nu a mai avut.Din pacate nu stiu cum va evolua..daca continua,plecam la spital mai mult ca sigur,si cer singura interbarea.
Va pupic,mai vb azi..sper.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of Doamne saracutza mariuca prin ce trece...oare nu-i trebuie administrat un antibiotic ceva sa distruga microbul din organism?...nu stiu zic si eu(poate chiar ceva injectabil daca nu reuseste sa-l tina si vomita)...dar daca o mai tine tot asa fara sa manance si face diaree......sanatate multa sia veti grija de voi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP sanatate Mariei! of mititica bolnavioara, mi-e asa mila de ea! sper sa isi revina cat de curand, sa nu fie nevoie de internare, tare mi-e teama ca o pui pe picioare cu boala aceasta si ia alta! ca asa e in spital, circula microbii, ceva de speriat! insa la nevoie si cand e urgenta nu ai de ales, te inteleg cat esti de suparata, incearca sa te linistesti si sa ne tii la curent cu evolutia Mariei, sper sa fie spre bine!
SANATATE MARIA!
ADRIANNA

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Sanatate Mariucai!
Si aveti grija!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Offf, Andreea! Am aflat luni de Maria, dar n-am indraznit sa te sun ca sa nu deranjez. Sanatate multa! Tin pumnii sa treaca!

Felicitari, Gandacica pentru bebica mare!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!
Ne-am intors si noi de la munte. Al meu sotz m-a anuntat joi ca de vineri pleaca in delegatie,si se intoarce duminica,iar luni pe 30 a lucrat, asa ca , in fatza alternativei de a sta 4 zile solo cu 2 copii acasa , am preferat sa merg si eu cu ai mei la casa de vacanta si bine am facut, ca tare ne-a priit.Spre rusinea mea, iar nu am ajuns la intalnire. Am mai facut si ceva ture prin predeal si alte zone, asa ca fuse tare frumos. Copiii au capatat de la tataie un leagan de curte "profesional" si abia de i-am mai dat jos din el. Mihnea a fost parasutat de sora-sa de pe balansoarul din curte, din fericire nu s-a lovit tare dar a avut o saritura cu bolta demna de un mare atlet.

Andreea , multa sanatate, sper ca deja sunteti mai bine.

Sabina, transmite-i te rog Ancai felicitari, sa le traiasca fetita si sa se bucure de ea. Tie iti urez sarcina usoara in continuare!

Poze am vizionat, toate frumoase !

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

multumesc mult de incurajari..nu stiu ce sa cred,de atatea zile nu-i trece.si nimeni de la spital nu zice nimic de analize,de internat..oare asa e normal?vii cu un copil de 2 ani cu voma si adiaree de 3 zile si-l dai acasa cu smecta si saruri de hidratare,pe care uneori le vomita?ce trebuie sa faci ca sa te bage in seama cineva?pile?bani?
offffffff..l-am trimsi acum pe al meu la infectioase,dar la matei Bals,sa vb cu dt.care ne tratam noi de hep.C,paote ne trimite el la cineva la sectia de copii.
sper ca data viitoare cand intru pe DC sa am vesti mai bune.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Dar sa-i faci fetei analize in ambulator nu poti? Si daca vezi ce are, ii faci tratamentul acasa. Ca nu-i prea buna atmosfera din spital pentru nimeni daramite pentru un copil mic.

Desi e greu sa-ti vezi copilul ca-i e rau, s-ar putea sa fie de la masele. Multi se deranjeaza la burtica atunci cand le dau dintii. Si peste neplacerea asta sa fie si nitel racita. Poate chiar sa aiba o viroza intestinala care sa se suprapuna peste aparitia maselelor.

Nu mananca din cauza gingiei, saracuta!

Eu tin minte ca-i dadeam fetei cand a fost ca a ta: Debridad alternativ cu Smecta, dar si Ketof. Si a mers tare bine!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Gandacica, Felicitari pentru fetita, sanatate multa.
Andreea multa sanatate Mariei si tie curaj ca eu la episoade din astea sunt leguma.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Miria,asta o sa fac eventual azi..din pacate dt.meu de la matei Blas nu e la spital...deci nu ma poate ajuta.o sa merg daca e la Victor babes din nou,le dau in cap cu reteta.mai am posibilitatea sa plec la Pitesti,la dt.care avea grija de ea cand stateam acolo.ea mi-a spus ca ma interneaza.analize cred ca se pot face,numai ca am nimerit eu prost cu zilele astea libere..nu stiu unde sa ma duc...

Poze 2007

Mergi la inceput