Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

BUNA DIMINEATA!

Va doresc o saptamana frumoasa!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
felis, multumim mult de tot pentru poze, ma bucur tare mult ca v-am cunoscut si pe tine si mai ales pe mihaitza care este un scump si un dragutz si are o energie... da' chiar tu nu apari in nici o poza...ruxi s-a uitat azi cu mare interes la pozeimi spunea cum ii cheama pe copilashi si incepuse din nou sa vrea in carutul lui mihaitza
sanatate multa felis, sa te faci bine, spor la treaba si sper sa ne revedem cat de curand.
andreap, fetelor de maria ce sa va zic...vorbeste ca un om mare absolut tot si este o zapacita mica si frumoasa(evident seamana cu mama ei)
paxelina ce mai face printesica cea cuminte?, dar zgubi de silviu...mai am ras cu sotul meu cand i-am povestit istorioara de ieri a lui silviu
miria nu ai reusit sa ajungi ieri...tare vroiam sa va vad si pe tine si pe dami... o sa-ti dau un pm cu nr meu de telefon sau sa-mi dai si tu cu nr tau ca sa putem comunica...poate ne vedem in vara asta...
eu astept sa se mai usuce baltile de pe jos sa pot iesi afara cu astia mici desi nu cred ca mergem in parc fiindca s-ar face ca doi mici porcusori astia mici...
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'neata!
FOARTE FRUMOASE POZELE!!!!! Ma bucur ca am vazut pe Paxela cu SIlviu si papusica Delia, pe Andreap cu minunea MAria, pe MOnica si scumpii ei Ruxi si Alex, in forma ca de obicei, pe Mihaita si tati lui care se joaca frumos in nisip cu grebla..mi-e necaz ca nu am vazut si pe mami de MIhaita, dar avand in vedere ca asta a fost sacrificiul ca sa pot vedea restul lumii, ma consolez cu ideea ca o voi vedea "live" in curand!!! Multumim Felis!
Eu inca nu am apucat sa beau cafeaua, se vede ca azi nu e zi de cresa, am stat numai dupa el, schimbat, dat siropul de tuse, pus ser in nas, reparat ce strica, etc
OTILIA fi-ta e frumoasa de pici, am admirat pozele cu ochisorii ei frumosi, a doua oara, mi-era si dor de ea!!! dar si de tine, pe tine nu te-am vazut decat pe tati!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza si mie mi-a parut rau ca nu ati putut ajunge, sanatate multa lui paulica.

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

onitza si mie mi-a parut rau ca nu ati putut ajunge, sanatate multa lui paulica.

monica

multumim mult..e inceput sa raceala cu tuse si muci...sper sa il pun pe picioare azi si maine, ultima data i-a trecut raceala la cresa, asa ca.... il voi duce oricum. Poate iesiti si wee care vine.

Mama s-a externat de la Pucioasa, e tare incantata de tratamentul facut si de bai, noi ne bucuram tare mult ca e si apropae de Moreni.
S-ar putea pe miercuri sa ne faca o vizita ce bine ar fi!!!!!! sa vezi dezmat atunci!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, la urmatoarea pagina mai sunt cateva poze, uite-ma aici.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!

Frumoase poze! V-am admirat si pe voi si cupiii si chiar ma gandeam ca nici acuma n-am ajuns, dar lasa ca deabia a inceput vara.

Sigur, Monica, da-mi un PM si facem schimb de tel.!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

OTILIA nono, acolo e sora mai mare a Anei nu mami, iar in pozele cu mamaie, acolo e defapt mami! ii sta tare bine mamei tale vopsita roscat, o intinereste! si imi place mult taiorul tau! foarte fain! iti vine turnat!

MIRIA si noua ne-ar placea sa o tzucam dulce pe Damiana la o intalnire, lasa ca il pun eu in tema pe Paul din timp, cand ne-aom intalni sa ti-o albeasca de -ici!!!!

Prima perla haioasa a lui Paul, am ras cu taica=su ieri de n-am mai putut, si s-a repetat si azi!
EU: "Cum te cheama mami?"
EL: "PAU"
EU: "Da mami, dar numele intreg este CUCU PAUL"
EL: "PUPU PAU"
EU: "Si pe mami cum o cheama?"
EL: "PUPU MAMI"

O fi nascut Gandacica?

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by onitza

Prima perla haioasa a lui Paul, am ras cu taica=su ieri de n-am mai putut, si s-a repetat si azi!
EU: "Cum te cheama mami?"
EL: "PAU"
EU: "Da mami, dar numele intreg este CUCU PAUL"
EL: "PUPU PAU"
EU: "Si pe mami cum o cheama?"
EL: "PUPU MAMI"

O fi nascut Gandacica?

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

eu ochisorii aia frumosi!
Diana, cand era mai mica spunea ca o cheama TINTA NANA si tot ca si Paul TINTA MAMI si TINTA TATI,iar cu vreo jumate de an in urma ma striga MIHAHELA. Imi placea asa mult, dar a revenit la MAMI.

Chiar asa ... n-a nascut GANDACICA?

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hi hi hi...cred ca incepe "era perlelor de comori"...

Ieri am fost la dr la control si la iesire aveam in mana poza de la eco.Robert o ia,se uita la ea si concluzioneaza:"mami,ulut bebe". De unde-o fi stiut el ce e acolo in poza...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput