Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Olaaaa, eu imi servesc cafeluta, am dus sotul la aeroport si am ramas fetele singurele.
Am reusit in sfarsit sa pun pozele aici, cele din Aprilie. A fost o luna tare ciudata ca vreme ninsoare, plaja in decursul aceleiasi luni.
Sabina multumim de vesti si iti uram si tie sarcina fara griji si nastere usoara.
pentru Gandacica, sa fie nasterea usoara si intalnirea cu Maria cat mai placuta!

A trebuit sa intrerup mesajul ca nebunica mea deja fugise in strada in chiloti .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Otilia, mai bine de juma' de ora m-am tot uiat la poze.
Ai o dulcica cu niste ochi superbi.
Cand ma uitam la poze mi-o imaginam alergand spre strada nimai in chilotei

La noi i-a tras o ploicica, dar sper sa se insenineze ca n-am chef sa stam in casa.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA chiar ca ciudata vreme!!! am vizionat si eu pozele din aprilie, Ana nu mi se pare plinuta mey, ba mai mult, s-a inaltat bine, as zice eu! S-a minunat is Mihai ce s-a intaltat ANA! faza cu iesitul in strada in chilotei, m-a facut sa zambesc! daca nu as incuia usa si as scoate cheile din usa, PAul ar iesi in -uletul gol! ati ramas singurele? va faceti de cap!
SABINA multam de vesti!!!! sarcina usoara in continuare, uraaaaa, veti avea un baietel! ce mai face Sofia? se bucura ca va avea un fratior?
GANDACICA nastere usoara mami!!! intalnire frumoasa cu Maria!!!!
MIHAELA cum paseste Diana?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Ioana, pai sa stii ca tocmai am consumat floricele de porum cu , ca intre fete .
Si eu inchid usa dar nu am cheie, este yala si stie sa o invarta si o ia la fuga. Asta-i placerea ei, isi pune pantofii si pleaca fata la plimbare.

Am si eu o intrebare pentru fetele din Germania, ati auzit de Daum Exol? Am citit este o solutie care se da pe degetul copilului, are gust amar si in timp renunta la suptul degetului. Nu stiu daca este eficient dar trebuie sa incerc si metoda asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

de aici incep pozele facute astazi... la intalneala din Cishmigiu... nu am mai avut timp sa le denumesc
GANDACICA... nastere usoara... daca nu ai nascut deja

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Ioana, ce sa-ti zic........ALEARGA........nu mai sta o clipa.

Felis,
Fetelor, v-ati distrat pe cinste!!!!!!!!!!

Mihaela si Diana

Mergi la inceput

MIHAELA...

Scuze fetele ca nu mai dau pe aici, dar e perioada bilanturilor si nu mai imi vad capul de treaba si pe deasupra mai sunt si bolnava... si imi ia din spor si energie...

"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Felis, SANATATE SI SA AI SPOR!

Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Felis, mersi de poze, banuiesc eu ca tu ai fost pozarul ca nu apari in ele. Pustii au fost tare fericiti si cuminti cred ca au fost recompensati cu MacDonald. Mi-a placut mult de domnisoara Maria (si de mami la 52 de kg ) si de Ruxi cu ghiozdanelul ei haios. Si poza de aici este haioasa, Alex le povesteste fetelor, Maria este tare concentrata si Ruxi cere lamuriri.
A si am observat ca Ruxi merge in carutz si are bibe .
Mi-am adus aminte Miria, pantofii Damianei sunt penali (nu stiu cum as putea sa le zic altfel) iar fetitele deja vor sa ne imite vor si ele tocuri si alte accesorii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis, mersi de poze, banuiesc eu ca tu ai fost pozarul ca nu apari in ele.

ai ghicit

Mergi la inceput