Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 22
bits spune:
hey salutareee!
vazuram poze multe multe dar nu am avut cum sa scriem din cauza copiilor
.pe Irisina si casuta ei frumoasa,pe Miki cu burticul ei scump,pe nenea Mihnea care-si exerseaza viit profesie
,pe ratoiul David(are un botic intr-o poza,ii frumos foc),pe strengarul David a lui Celine Dion(Ancutzo daca nu ti s-a mai spus)si pe Monicutza(scumpa la vedere)cu puii ei(Alex are o privire matura si de om inteligent iar Ruxi pare ca o face pe sefa prin preajma).
faza tare:
noi seara la culcare spunem rugaciunea aia pt copii cu ingerasul iar la sfarsit AMIN.ieri seara ies cu Ken sa cumparam ceva dulce.vrea baiatul biscuiti,ii cumpar iar pe drum mi-icere.pe un ton blajin( ca cel din timpul rugaciunii )ii spun ca nu e voie sa papam in timp ce mergem si ca ii mancam cand ajungem acasa,la care Ken -AMIN.
bits spune:
sanatate lui Alex si Mariucai!
Andreea si Ken mi-a facut boala de care a spus Aimee.la noi a durat 3 zile iar eruptia nu a fost atat de mare.putine bubite in jurul axilelor.
miria_cristina spune:
Sanatate bolnaviorilor!
EVELINE - Succes in constructii!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
aime spune:
Andreea stiu ca nu mai poti citi, dar nu, nu e grav, este o boala f usoara. Si in afara de eruptie care dispare in 2-3 zile, nu-i nik. Tot 2 zile n-am facut baie si nici n-am iesit afara. Sanatate multa si poate scapati fara nik important.
aime si
Vladimir
onitza spune:
BITS ce intelegator a fost Kenzo si faza cu AMin de la sfarsit m-ar fi topit sa fi zis Paul! 
ANDREAP suunt convinsa ca au "cantarit" mai mult avantajele si de aceea ai schimbat jobul! felicitari si multi ani la noua firma! poate ai noroc de colectiv bun si pe placul tau!
insanatosire grabnica Mariucai! 
Pana la urma duminica va intalniti?
la ce ora?
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by onitza
POZNASUL![]()
![]()
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
FRUMOS FOC (ca-n toate pozele)!
Ioana draga, este un program special sau ai gasit pe net, cum sa prelucrezi pozele? I-au placut Laurei foarte tare si-ti muuuuuuultumesteeeeeeee muuuuuuult!
Cand ai timp, te rog sa-mi dai si mie cateva informatii.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
monica-elizabet spune:
onitza si aime, eu stiu ce inseamna
ca trebuie sa le mai faceti cate o surioara![]()

deja la noi e clara problema...alex e tata si ruxi e mama
asta-i jocul lor...au si vreo 5 bebelushi
dintre care unul e negru![]()
onitza deci pana la urma nu ajungi Duminica?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
quote:
Originally posted by aime
onitza paul iubeste tocurile, da' eu ce ma fac cu al meu?
aime siVladimir
AIME am ras ca niciodata!! m-a prins momentul vizionarii pozei lui Vladut tocmai cand beam niste cola, m-am inecat razand, nu stia MIhai ce am, mey, supertare!!! e ASA DULCEEEEEEEEEEE!!!!!
Habar nu am cum ai putut sa il prinzi si cum ai fost pe faza cand se ruja, dar pe bune, cred ca n-am sa uit niciodata poza asta!!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL