Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Try,tare frumusel s-a facut baiatul tau mititel
Roserb,e mortal Mihnea...vezi mai ca Mariuca e fata de oras....
Miria,v-am vazut si pe voi....poate chiar reusim sa ne vedem in we undeva intr-un parc.eu in peincipiu nu am program,numai sa nu vrea al meu sot la gratar pe undeva
Monica,bine ca a fost numai sperietura....prin parc mai treci?????va asteptam,noi semnam condica in fiecare seara de cnad s-a incalzit.
Multumesc de incurajari..ma asteapta o perioada grea,atat financiar,cat si de munca..nu vreau s ama gandesc deocamdata.dar macar am terminat cu cearta cu al meu pe tema apartamentului si cu cautatul ala care-mi manca nervii.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miria, am admirat-o pe frumusica de Damiana, ii sta bine cu parul mai lungut.
Imi pare rau de mama ta, multa sanatate.
Si daca te mai aud ca esti grasa,hm! Pai eu ce sa mai zic atunci?

Try, are Adrian niste ochi superbi, s-a facut mare, dolofan si frumusel. De Alex nici nu mai zic, pare de 4 ani lejer. Ii pupam de aici pe amandoi!

Monica, cred ca ai tras o sperietura!Mai ce doctori tembeli, zau asa, eu stiu ca la scarlatina mai sunt si alte semne, nu? Bine ca nu-i decat o alergie...

Noi in we suntem in Bucuresti, deci daca e de intalneala, ajungem si noi cumva, desi tati cred ca e plecat din oras si va trebui sa vin singura cu amandoi cu masina, dar ne descurcam noi, ii leg!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ce frumos ar fi sa ne vedem wee asta in parc!!!! dupa o sapt de invatat, mi-ar prinde tare bine o iesire!
ANDREAP ai fost la SImfonia Lalelelor? am vrut si noi sa mergem duminica, dar cum a fost tocmai ultima zi, am zis ca nu prea se merita, nu mai era nici spectacol, iar din expozitie am vazut in poza decat un squar cu lalele (superbe intr-adevar)...dar la anul mi-ar placea sa ajungem! in leg cu perioada dificila ce urmeaza, gandeste-te ca vei scapa cu bine, asa cum s-a intamplat si cu apartamentul!!! va urez o viata frumoasa si plina de iubire in noua casuta!!!

ROSERB chiar mi-e dor de voi! eu zic ca s-ar merita efortul sa vii singura cu amandoi, desi inti inteleg emotiile pe drum cu masina.

EU de la un timp am dat-o pe sucuri naturale, am scos storcatorul si il folosesc cam la 2 zile, ba suc de mere cu portocale, ba mere cu morcovi, si il pun si pe Paul sa bea, insa monsieur al meu s-a invatat cu gustul de la Teddy si cam face mutre.

Gataaaa, fug la invatat, va tzuc!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,nu merge sa-ti dau PM..da' pot sa spun si aici cat am dat pe elca doar nu fac reclama la nimic:130.000,4 camere
Onitza,nu am fost la Simfonia lalelelor,spre rusinea mea..adica am fost prin zona,am colindat standurile amenajate afara,am cumparat niste flori,dar la expozitia amenajata in interior nu am fost,iti dai seama Mariuca intre flori???oricum la Pitesti sunt lalele peste tot pe strada..asa ca le vad.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ioana, sa ai SPOR (la invatat)!Munca multa si rezultatele vor fi pe masura.

Doamne, Monica prin ce-ai trecut!
Dai peste cate un "medic", care te aduce in pragul disperarii.

Azi la scoala, am stat ca pe jar "Oare ce face Diana? Sper sa stea cuminte! Oare o asculta pe Adriana?......."
Cand am ajuns acasa m-am linistit pentru ca totul era OK.Se juca cu Adriana, cu papusile si casuta.Statea cuminte pe covor, iar Adriana n-a lasat-o sa paseasca. Mai sunt doua zile si apoi are voie sa calce.
Copiii au asa o putere de adaptare la orice situatie.Stiind ca n-are voie sa mearga, merge de-a busilea.Cand a fost mica, n-a mers de-a busilea si uite, ca totusi a gasit o modalitate de deplasare.

Try, ce dintisor aveti!!!!!!!! S-au n-am vazut eu bine?! Frumoase poze!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bonjurica, fetele.

Am intrat si eu sa mai iau seama la povesti si la pitici si ce vaz?... numai poze cu copii veseli si frumosi si mamici pe masura. Am vazut poze de Miki cu burticuta (o frumoasa, ptiu!) si flacaul Alex, si pe Monica si Ruxita, cele scumpe la vedere, dar au si cu ce (sic!), niste flacai mumosi foc, Paul, Mihaita , Silviu si nu in ultimul rand pe gingasa floricica Delia. Apoi Mihnea, eu un dulce alaturi de vacuta. Ce bine de ei ca au unde sa zburde ... si Damiana pe mutrita-i ghidusa.

Try, cu intarziere La Multi Ani, sanatosi si fericiti alaturi de baietii tai. M-au terminat ochisorii aia albastri si mari ai lui Adrienutu, de scump. Apropos, va sa zica tu taur, sotul berbec...cunosc scenariul asta, noi asemenea. De-aia, mi se parea ca ma regaseam in povestile tale.

Ochi verzi, waw, ce de ghinioane intr-o singura saptamana pe biata Diana. Bine ca nu e grav, si sa scapati cat mai repede de cizmulita.

Monica, ce spaima...mama lor de medici, care mai de care mai , ce usor dau ei diagnosticele.

Fulgule, rusinica sa va fie la obarjorii aia frumosi de nemtotei desculti...sa nu mai dati voi nici un semn di viata. M-am "ciupalat lau", dar tot nu ma pot stapani, sa nu pup virtual un Davidut scump si ochesel.

In ce ne priveste, suntem bine, David mai plin de fite ca niciodata, uneori simt ca imi iese foc pe nas, asa ma infurie cu hachitele lui. Joia trecuta am fost la intalnire cu gagalicea, careia ii bate deja o inimioara minuscula si pare totul bine. Suntem inca micutei, dar crestem noi...starile de rau parca s-au mai estompat sau m-am mai obisnuit eu, nu stiu...am zile si zile.

Avem si noi pozite noi de Aprilie, unde ne podidira calduri neobisnuite pt Belgica. Nu le-am mai denumit, primele sunt de la Paste, apoi cateva la ora de pictura si utlimele din we trecut.

Va pupam si revenim cu vesti

si David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DAMA imi vine sa-l mananc pe DAVID. Mey ce scumpic e!!!
Am uitat sa ii spun FULGULETZEI ca asa mult mi-au placut si pozicile cu Davidutu' blondutu' nemtzutzu' dragalashu' mic!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dama, imi vine sa-i mananc boticutul ala mic si frumos...tare dragutz mai este davidutul
ar fi super sa ne vedem we asta...sper sa fie vremea frumoasa in continuare...
roserbina si eu am venit la intalnire cu amandoi singura cu masina, fara scaun si nu au vrut sa stea nici in centuriba ruxi se mai ridica si in picioare...poate ai tai sunt mai cumintei
miria sanatate multa mamei tale
va pup...sunt inca pe-aici fiindca abia acum fac ochi copilashii...sper sa reusim sa ajungem in parc

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si noi vrem in parc in we
incercam duminica la 10.30 in cismigiu?, daca sunte-ti de acord asa spune-ti voi un punct de reper mai cunoscut ca sa ne intalnim acolo ca e maricel si intortochiat parcul

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Noi am venit azi de la dr. de la hematologie si-au sosit rezultatele de la testul ala complicat. S-a adeverit in final ca Adrian are Diamond Blackfan Anemia (DBA). De ce mi-a fost frica n-am scapat. Mergem in continuare, ce sa facem.
Sapt. viitoare o sa avem o intrevedere cu dr. sa discutam mai multe despre viitor.
Chiar daca acum nu mai e anemic, pe viitor anemia poate reveni. Azi hemoglobina lui era 105 in crestere fata de acum 2 luni.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput