Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna dimineata!!

AM vazut pozici foarte frumoase, pe MIhnea un scump mey, m-am topit cu palarioara ce frumos ii sta! si pe Damiana, ce mult ii place si ei in parc, si pe MIRIA am zarit-o in poze, mami, frumusica esti!! speram sa te vad si ep tine in poze!
FELIS am vazut si pe MIhaita, care il vrea pe tati doar pentru el!!! ati fost pe faza sa ii faceti poza cand ii arata lui SIlviu ca nu il imparte pe tati! si ce bine va sta cu 3 copii!!! ieri cand ma duceam in Billa la cumparaturi, am vazut iesind din blocul tau o femeie in geaca alba, ma pregateam sa te strig, cand ma uit ma bine, era graviduta! si mi-am dat repede seama ca nu esti tu!

Mey, numai fi-miu e fitzos si plin de nervi????????? fratee, daca faci cumva contra lui, pai ne stie tot blocul, azi dim nu mai voia sa se ridice de pe olita dar nu facea nimik, statea de o juma de ora si nimik, se uita in schimb la tv!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana suntem aici, doar ca in ultimile zile forumul merge cumplit de greu, nu-mi deschide paginile (am PM si nu pot sa-l citesc...) si renunt inciudata in a mai intra. Azi vad ca s-a deschis pagina si voi profita ca sa citesc macar.
Suntem bine, am avut un w-e la "iaba ede" in care copilul n-a pus geana pe geana, dar s-a comportat exemplar si in rest aceleasi probleme cotidiene, servici-casa.
Incerc sa vad si niste pozici azi, o zi buna tuturor.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ieri am tras o sperietura de zile mari alex s-a umplut brusc de bubitze din cap pana-n picioare...ne-am dus cu el la o doctoritza si aia a zis ca-i scarlatina ca trebuie internare,penicilina injectabil, etcva zic...am lesinat pe loc...apoi ne-au trimis la analize de sange la victor babes unde nu a aparut nici un fel de infectie...era doar o alergie nenorocita de la o capsuna cel mai probabil...dar pana cand au iesit rezultatele am zis ca mor de nervi...o ora de infern...vroiam sa ma intorc la doctoritza respectiva si sa o fac cu ou si cu otet...dar era prea departe si am renuntat...dr-ul nostru pediatru a venit acasa l-a vazut si el si fara sa-i spunem de analize de sange sau alte nebuneli a zis...e alergie...apoi i-am povestit prin ce-am trecut si a zis ca da...se mai intampla si la case ma mari...stateam apoi si ma gandeam cum l-am dus noi pe alex acolo in mediul ala la victor babes unde l-am dus sanatos(adica doar o simpla alergie) si puteam sa-l luam bolnav...la ce e acolo...adica plin de microbi si virusi de toate felurile si culorile...
nu va spun ce scenarii aveam in cap, cum o sa ia si ruxi cum o sa stau cu amandoi in spitalDoamne cum te poate baga in balamuc un dr...
va pup si sunt pe-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata!

Multumim de aprecieri!
Chiar ii place Damianei in parc sau oriunde sunt copii multi.

Eu incerc sa nu apar in poze pentru ca ... m-am ingrasat.
Am cu vreo 5 kg mai mult decat sunt eu obisnuita si imi vine sa plang daca ma vad.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

miria daca veneai la intalnire "paparazza" de onitza sigur de "prindea" in cadru...ce-ai facut ref gradinita?
onitza, cum mai merge invatzatul?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miria daca veneai la intalnire "paparazza" de onitza sigur de "prindea" in cadru...ce-ai facut ref gradinita?
onitza, cum mai merge invatzatul?

monica

Hihihi MONICA m-a amuzat copios descrierea pe care mi-ai facut-o, mey m-ai nimerit, sa ma vezi acasa cum incerc sa il prind pe fi-miu in ipostaze cat mai amuzante, dar nu bre, al meu un serios si gata!! Invatatul merge ok zic eu, dau inainte cu spor, acum facui si eu o pauza sa vad ce faceti si ce vaz eu????? un doctor care te pune pe jar si intr-o ora in capul tau horror scria!!!
Cred ca te-ai mai linstit pana acum, si eu m-as fi speriat sa imi spuna ca e de internat sau mai ales ca are scarlatina!!! bine ca e doar o alergie!!! cum se simte Alex? il mananca??? sper sa ii treaca cat mai repede.
MIRIA wee asta vii in parc la intalnire?
Fetelor mai iesiti wee asta ? auzeam ceva de CIsmigiu???

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Cand e intalnirea?
Daca ar fi duminica s veni, dar sambata merg iar la mama. E bolnavioara saracuta, iar eu nu pot s-o ajut decat cand e acasa sotul ca sa stea de fata. Mi-am propus sa-i fac curat.
A facut accident vascular si mai are unul la activ.
Mi-e tare mila de ea!
Nu-mi cere niciodata nimic si se descurca cum poate!
Iar eu, inca stau departe si parca sunt legata de maini si picioare!

Mergi la inceput

onitza, multumim...el se simte super ok, nu are absolut nimik...
noi inca nua vem nimik programat pentru we asta asa ca poate venim si noi in cismigiu
pupici la mamici si bbici

monica

Mergi la inceput

Monica - Am amanat sa iau legatura cu fetele de acolo, ca sunt intre drumuri zilele astea. Dar vreau sa-mi dau fata neaparat, mai ales ca atunci cand incepe mutatul cu lucruri si troace nu am cu cine s-o las.
Macar acolo as stii-o in siguranta, dar sa vad daca mi-o primeste.

Mergi la inceput

Oricum, la intalnire ne-ar aduce sotul.
Ca altfel, n-avem cum sa venim, nu pot inca s-o iau de mana sa vin pe jos, ca-i departe si oboseste mititica.
Si daca vine el eu nu mai intru in nici un cadru garantat. Asa e de dornic sa socializeze!

Mergi la inceput