Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

fulguletz, e mortala poza,cand David doarme in masina! Imi plce foarte mult si cea in care mananca.

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,ba am venit sa va vad pe toti ,toata gasca cea vesela care iase cu Mariuca .
Eu in ultimul timp sint mai mult mama singura ,sotul meu e mai tot timpul la servici sau la ceva legat de servici ,of ,am niste nervi !

Try , la multi ani ,m-a impresionat si pe mine gestul sotului tau ,sa fiti fericiti !

Fulgu ',si Andrei la fel s-a purtat ieri ,intii s-a dus la o fetita si i-a ars o palma in cap din senin ,apoi s-a repezit la alta fetita si i-a dat peste mina de i-a cazut acadeaua pe jos si a trebuit sa o platesc ! Apoi a plecat taica-su la servici si a inceput sa urle sa se uite toata lumea la noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, la multi ani, cu bucurii si sanatate multa!
Super fain din partea sotului... cred ca i-ai iertat jumate' din greseli !

M-am bucurat sa vad gasca de fete si copii din parc. Monica, mai ales pe tine si Ruxi m-am bucurat sa va vad, fiindca se intampla asa rar.

Andrea, felicitari pentru apartament!

Felis, am vazut pozele..ici lui Mihai!

De w/e asta avem casutza in gradina. Iris aproape ca s-a mutat acolo. E mortala cum si-a carat ea pernitze si paturi si carticele si biscuiti in casutza... A fost o mare mare bucurie pentru ea. Am cumparat-o in timp ce ea dormea, iar cand s-a trezit si-a iesit afara... efectiv a inceput sa tipe de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Vacarul meu

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ochi verzi, bine ca scapati rapid de ghetuta! Pupam Dienuta nazdravanica, vad ca nu se lasa!

Fulguleatzo, in poza ASTA imi vine sa-l mananc pe David, e un dulce.

Io-s in viteza maximala, am vazut toate pozele, nu mai nominalizez.

Andreea , ma bucur din suflet de apartament, lasa ca o sa rezolvati cumva si cu money.
Otilia, stai linistita, ca acum mai trage Ana o tura de crestere in inaltime, si sa vezi ca nu se mai observa ca a luat in greutate.
Aime, pe unde ati disparut?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am reusit sa vad si eu poze cu mihnea si vacutza si cu davidutul si cuscritza......ce baietzei frumushei
danette...cred si eu ca a fost iris bucuroasa....si eu vreau casutza...dar una de-a devaratelea(ca sa-l citez pe alex)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI!

ANDREEA - Poate imi zici si mie la ureche (PM) cat a costat apartamentul, asta ca sa vad si eu diferenta intre cum era acum cateva luni cand am luat noi si acuma.

FETELE, frumoase poze! Frumosi pitici, dar si voi sunteti tare dragute toate!

Mi-a parut rau ca n-am putut ajunte in Carol, dar ne astepta mama la care n-am mai fost de foarte demult. Parca am sta in alte orase, asa de rar ne vedem.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Rapid va scriu ca s-a trezit adrian si-acu' gangureste, dar i nurmatoarele 5 minute va plange.

Multumim de urari, fetelor, sa va dea Domnul si voua inzecit.

Am vazut piticii, mi-a placut de vacareasa de Paxela, lasa mami ca important e copilu' si lapticu' acu'. Mai tarziu ne gandim si la suncute si alea-alea. Ei sa fie sanatosi, micutii.
Felis, imi plac pozele unde l-ai prins pe mihaita cu piciorul in aer, cand vrea sa paseasca. Super!

Fulguleatzo, dragutzo, ce frumos ca v-ati descaltat prin padure, imi palce viziunea ta. Iar mie dintre toate pozele imi place asta. Are aici o fatzuca de zici ca-i cel mai cumintel baiat din lume. Iar cu educatu' poti sa te bazezi pe ruxi, da' mi-e ca-n final se bat cot la cot nazdravanii astia. S-au gasit amandoi: RUxi si David .

Roxana, imi pare ca Mihnea incepe sa aduca cu Bianca...:-))

Avem si noi pozite noi
Va pup ca adrian deja urla.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am pus si io cateva pozici din ultimele zile.

http://new.photos.yahoo.com/miria_cristina/album/576460762399142242

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Io nu-s ce reclama ii face Monicuta dragei de fete, dar va spun ca Ruxyta e un ingeras.A stat de vorba cu Alexander si ne-a lasat si pe noi sa barfim mai bine de 20 min, i-a dat din grisinele ei lu fii-miu, de a ramas baietu cu gandul la ea, in fecare zi ma intreaba daca vine si Ruxy in parc cu noi....
merg la poze

Paste si Kuwait 07.

DEC 2006.

Miki,de baietel si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput