Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 10
paxela spune:

celor care serbeaza azi ziua de nume
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Otiliav spune:
celor care isi serbeaza numele astazi, sa fie sanatosi si voiosi!
Ana se ingrasa vazand cu ochii, de cand este tacsu aici care baga in el ca spartu, are si ea mai multe mese. A ajuns cred ca la 15 kg, a pus 1 kg in trei saptamani
, iar la inaltime nu vad schimbari, plus ca acum ploua si sta mai mult in casa.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
OTILIA e dificil ca e inca micuta sa o pui sa faca sport
, insa ajuta si masajul...nu te mai stresa din cauza asta, la o raceala sau Doamne fereste boala ceva, slabeste, n-are nimik sa aiba ceva rezerve.
tu te gandesti si pe viitor, nu? sa nu ia in greutate, gen cate un kilogram la 3 sapt.....incearca sa ii faci un meniu din fructe, legume, lichide multe, sucuri ca daca ii umfli burta cu lichide poate nu i se mai face foame, sau poate nici o sa mai pofteasca ....iar tati sa respecte meniul Anei!
Va dorim tot binele din lume si stai linistita mami ca are timp sa dea jos! si e inca un copil!!

LA MULTI ANI MAMICI, TATICI, BUNICI, COPILICI CARE VA SERBATI AZI!!!! 
Gata, ma intorc la invatat
, am facut pauza 10 min ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
paxela spune:
am uitat sa ne laudam
am depasit cu bine prima noapte fara pampers
asta dupa ce ieri am facut primul pipi la copacel
gata suntem baieti mari , asat asa sa ma umflu in pene ca accidente oricum mai avem dar gata cu pampersul ,ca si asa umblu cu schimburi pt sorasa mereu ,mai adaug unul si pentru el
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
andreap spune:
Buna dimineata!
Pupam in primul rand pe cei care poarta numele Sf.Gheorghe si le dorim sanatate si fericire.Apoi pe Try,desi cu intarziere,"la multi ani" fericiti alaturi de cei dragi
.
Am vazut poze de la intalnire,we care vine suntem in Bucuresti,poate reusim sa ne mai strangem cateva.Sunteti niste frumosi toti.
Am vazut si pe Mihai in parc cu prietenii lui,pupam pe Felis si mi-e dor de ea(oricum eu sunt datoare cu ceva
la tine,poate reusim we asta sa ne vedem
).
eu sunt mai bine,desi inca nu aud perfect cu urechea dreapta.dar macar nu mai am starea aia idioata de ameteala,lesin,greata,pe care am avaut-o toata saptmana trecuta,semn ca probabil era de la medicamente.
In we am fost la Pitesti,am vazut-o si pe Diana(fara Andrei plecat la bunici
),care scumpa cum e ea,a venit special sa ne vada
...mai mult pe Mariuca cred
.
Si acum vestea cea mare:vineri am semnat precontract pentru un apartament de 4 camere in zona Sebastian

..gata,am terminat cu stresul legat de cautat,acum vine stresul legat de bani
..multi,prea multi....asta e!bine ca macar am gasit ceva care sa-i convina si sotului meu,e la et.1/10,e mare,langa parc..
Pupici,ne auzim
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ochi_verzi spune:
FETELOR!
1.
CELORI CARE-SI SARBATORESC AZI, ZIUA NUMELUI!
2. Am fost la ortoped (o doctorita super, fata de cea de sambata).Am stat acolo doua ore pentru ca dr. de la radiografie nu citise filmul (saraca n-a avut timp, de la ora 8)
.
Are ENTORSA si i-a pus o "cizmulita" noua, pana vineri sau luni.Atunci, daca-i bine scapam de ea.
De data asta a fost mai cuminte ca sambata.A
putin, ca "Nu veau ud!Sa-mi puna doai bandaj!"
Bine ca nu-i luxat, ca am fi stat cu ghips vreo 3 saptamani.
Sa nu va spun, ca aseara a vrut sa se urce din nou pe corpul de la cuier 

Am crezut ca "fac cu capul!
3.Felis, frumoase poze (cele puse de Paxela!
lui Mihaita!
4.Paxela, felicitari pentru pipi la copac si pentru ca ati scapat de pampers.
5.Andreea, ma bucur ca ti-ai gasit apartament si ca-i mai bine cu urechea.
6.Otilia, stai linistita ca nu se va ingrasa 1kg la 3 saptamani. Copiii au perioade cand cresc brusc in greutate, apoi se inalta si mai stau si pe loc.
pe toata lumea!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
fulguletz spune:
servus fetelor suratelor!
noi stam cam prost cu timpul (de cand e frumos afara umblam brambura si ajungem tarziu in casa
) si d-aia nu prea am mai scris...Va citesc mai sarind un rand doua, dar , cand e vorba de vazut poze sunt f harnicutza
...Apropos, in ultimele doua zile, am vazut la poze, fraaaaaate...poze de grup sau individuale
....egal, toate au fost frumoase si eu ma bucur mereu sa va vaz, chiar daca sunteti cu shunci pe solduri sau cu pleata nevopsita si in vant sau mai stiu eu cum...
try-icica noastra, iti urez la multi ani mey taurico! sanatate iti doresc, ca restu le dovedesti tu!
si doresc la multi ani si gheorghitzelor, gherghinelor, etc din gasca!
altfel, noi suntem relativ bine, David merge cu harnicie la gradi, parca s-a mai linistit cu muscatul de maini, picioare , etc ale dragilor de copchii, acu a trecut la artireleria grea : le trage frate scatoalce, asa , din zbor
...Nu are frica nici de copii mai mari, iar de educatoare....nu stiu ce sa zic...Mi-a zis educatoare ca il pedepseste tinandu-l de mana 2 minute (nu il lasa sa plece de langa ea)....na!....judecati si voi acu...eu cred ca pe David il doare in cot ca sta cu educatoarea de mana 2 minute...
cuscra, mey, asa mare s-a facut ruxitza mey...imi era asa un dor sa va vaz....
eu traiesc cu sperantza ca ruxitza o sa-l puna la punct pe David...![]()
mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
monica-elizabet spune:
buna fetelor la multi ani tuturor celor care serbeaza astazi ziua onomastica, numai bine si tot ce va doriti!
felis, am vazut pozele cu mihaita, Doamne ce mare a crescut si ce frumuhsel este...abia astept sa va vad...
va pup pe toate
distractie placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
fulguletz spune:
p.s. am pus si noi poze recente in semnatura...
ai apropo de accidentele picilor nosti...david a reusit sa isi sparga pleoapa ochiului cand urca scarile...
...din fericire nu a patit nimic la ochi...
ochi verzi...bine ca a fost doar o entorsa si bine ca nu o doare...of...asa e cu copchii astia...nu avem liniste, ereu e ceva nou..
mamica de David rupe lemne(1 dec. 04)
monica-elizabet spune:
cuscritza,
ce ma bucur ca ai scris...si eu sper la fel...sa-i bage davidutul mintile in cap ruxandrei
acu' om vedea care pe care![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)