Mamici de noiembrie-decembrie(13)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laura,gand la gand! Daca este CDT Babes sunt si ei buni, Cantacuzino este recunoscut la nivel national ca foarte bun!!
http://www.cantacuzino.ro/ro/main.asp?Contact

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Sunt si eu de aceeasi parere cu anacami
Cand a trebuit sa fac analizele dr. mi-a recomandat Cantacuzino pentru rubeola, toxo, cmv si listeria. Mi-a spus ca sunt cei mai buni pentru testele astea.
Mi-a spus ca si Babes e foarte bun, chiar mi-a recomandat ca celelalte analize sa le fac la Babes. Deci as merge si pe rezultatele de la Babes.
In orice caz, cred ca doctorul e cel mai in masura sa iti spuna care sunt riscurile de transmitere a cmv fatului si care ar fi cea mai buna decizie.

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeynat spune:

Uite, am gasit cate ceva pe Net si despre APTT (activated partial thromboplastin time) si LA (lupus anticoagulant). Mie nu mi le-a dat dr sa le fac. Cica se fac cand exista suspiciunea unei afectiuni imunologice, de exemplu cand exista avorturi spontane in trecut.
Cand LA este pozitiv, am inteles ca inseamna sindrom antifosfolipidic. Uite, citeste aici despre acest sindrom: http://www.eva.ro/sanatate/articol324.html (sorry, nu stiu cum sa pun linkul sa fie scurt, si nu am nici chef acum sa caut).

Laura 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

bb_yasmi. unde lucrezi tu ca poti sa mergi asa de repede acasa?? ce n-as da sa pot si eu sa merg mai repede azi...dar eu mereu am mult de munca. lucrez pe cont propriu si daca nu muncesc, nu am papica :)

multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu epilatul. apreciez.

Vai, fetelor, cand va aud pe voi cu atatea analize, incep sa imi fac si eu tot felul de ganduri. eu inca nu am fost la un ginecolog, nici pe medicul de familie nu l-am anuntat de sarcina.. am facut doar un eco la un medic generalist..

ar trebui sa ma responsabilizez si eu putin mai mult, nu??

adalia
11+

Mergi la inceput