Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
Oana, stau pe scaun, nu prea am ce pozitii sa caut..... parca dupa al doilea no spa nu mai e asa puternica durerea. doamne sper sa fie bine bebe!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
oanab125 spune:
bb, legat de nospa, mie medicul mi-a zis maximum 3 pe zi. doar o singura data, a fost nevoie sa iau 3.
de obicei iau doua, una pe la 9 si alta pe la 4, dupa-amiaza. cand am luat 3, au fost la un interval de 4-5 ore.
sanatate multa si sa ne spui vestile bune
trebuie sa stai intinsa in pat, nu ai voie pe scaun, in fund, iti spun din experienta
6+
vine bebe 2
pet.cost2005 spune:
Bine, sunt bine .... acum nu vreau sa intru in paranoia da' ma simt parca prea bine ... nu mai am dureri, nimic ... oare e in regula? Daca nu m-ar durea sanii si nu ar fi sensibili ... as zice ca nu-s insarcinata ...
.
9+
Petronela
bb_yasmi spune:
eu pana akuma nu am mai avut asa dureri. mai aveam dar am lasa imediat.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
cataro spune:
Petronela, faptul ca ai sanii sensibili e de ajuns ca sa demonstreze ca bebeul e bine. Nu are toata lumea aceleasi simptome.
Nu va mai stresati mai, fetelor, ca nu va face bine. Fiti optimiste, si ganditi-va ca totul e in regula.
Cata
10+
pet.cost2005 spune:
cata - merci
de incurajari. Daaaa incerc sa gandesc pozitiv si chiar ma mir de mine insami cat pot fi de calma si controlata. Dar cateodata o idee asa tot imi mai trece prin bibilica
.
9+
Petronela
danangie spune:
PETRO hai sa nu te apuci acum pe tine stresul da? Nici eu nu am simptome. Adica cum sa zic...in afara foamei excesive si a sensibilitatii sanilor nu am nimic. Dar sunt asa de linistita si impacata. Am zis ca nu ma mai stresez si sper sa fie asa pana la fine.
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
dana - daaa sunt linistita ... vorbeam si eu asa, ca sa nu tac ...
. Oricum eu am incredere ca totul e bine si ca D-zeu are grija de noi 3 ...
9+
Petronela
pussi spune:
BB YASMI

Sa vi cu vesti bune !!! Tun pumnii!!
Ali biaexista o boala, se numeste "sarcina psihologica" o fac in general femeile care isi doresc ff mult copii si acestia nu vin. Sunt rare cazurile, dar exista..se manifesta ca o sarcina normala..cu toate simptomele specifice, fara Cm, burta creste ...dar uterul e gol...la unele exista chiar o placenta..goala! Sa fi tare, sunt grele momentele astea!

pentru fetele care i-au admirat pe Titi mei!
PUSSI
5+ 

Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI