Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 23
gill spune:
Salutare !
BB yasmi incearca sa te linistesti.......
Si eu ma confrunt cu o durere ca a ta...de fapr ma apuca asa din senin ca o spasma puternica care se lasa in jos spre zona pubiana....de obicei durerea e localizata foarte jos..........
Dr a zis sa iau nospa ...la nevoie maxim 3 pe zi....sau ...daca nospa nu isi face efectul sa iau scobutil...tot maxim trei pe zi.....
Si eu...ca si tine ..traiasc cu teama de a nu-i face rau lui bebe....
Dr nu mi-a dat o explicati.....pentru intinderea ligamentelor uteruluia zis ca e prea devreme.....ca ar putea fi sarcina implantata foarte jos....iar e prea devreme.....
gill spune:
BB...daca tot mergi azi la medic...vezi ce explicatie iti da pentru aceste dureri.........mi-ar fii de folos si mie......
Eu merg abia vinerea viitoare.......
Pupici si te astept cu vesti bune!
gill
10+
gill spune:
AnAcami...multumesc pentru informatii...o sa incerc sa ma programez si la Euroclinic...la Herghelegiu.......
dar...astept deocamdata vizita de vinerea viitoare de la medicul meu.......
pupici
10+
oana_r spune:
BB bafta. asteptam vesti bune.
12+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancadragoman spune:
Buna fetele
Eu nu ma simt f bine,ma doare burta si spatele mai rau ca niciodata si am o stare de imi vine sa imi dau numai pumnii.
Va pup
anca
10+
vine bebe....
poze
Anne_Ma spune:
Ancutz, trebuie sa fi bucuroasa, astazi ati implinit 11 saptamani! La inca 29!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+
oana_r spune:
eu am picat in butoi de cand am citit de ali
12+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancadragoman spune:
Am citit acum in urma de Ali ,imi pare atat de rau.....nu-mi vine sa cred....dar poate nu este adevarat...

Anne mersi,am citit si am vazut ca si fetele se vaita de dureri ca mine,inseamna ca sunt normale.
Chiar azi am facut 11 saptamani

_Pussi frumosi bebei,eu zic ca sunt fata si baiat,din profil![]()
anca
10+
vine bebe....
poze
pufulet74 spune:
Dragele mele drage,
Se pare ca azi nu a fost o zi buna pentru noi, eu am avut pentru a doua oara de la inceputul sarcini o stare de rau cu vomitat si diaree de nu am mai pomenit, abia acum pot sa scriu ...
Ali, imi pare tare tare rau pentru tine, mai incearca sa vezi si la altcineva 
Pussi, pozele cu aia micii ai tai au fost o alinare si pentru mine, sunt superbe, m-am uitat si rasuitat si eu la ele :)
Aveti grija de voi, mai bine stati in pat si cititi o carte buna sau ascultati o muzica relaxanta 

------------------------
Flory
9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pussi spune:
ancuta felicitari pt. 11 sapt!!!

Sa dea DD sa fim toate bine pana la capat!
pufulet
ce sa faci, suntem
si gretoase, si eu am greturi tot timpul..dimineata si la ora 5..parca Titi sunt engleji, in loc de ceai baga greturi
Important e sa fim sanatosi!!
shericutce faceti? cautati patut?
bb

suntem aici cu toata galeria!!
PUSSI
5+ 

Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI