Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 20
darleena spune:
BBnu stiu sa-ti spun exact..mie dr. mi-a zis sa iau 3 /zi dar nu a precizat la ce interval. Cred ca daca e urgenta poti sa incerci sa mai iei deja unul
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
bb_yasmi spune:
darleena, mersi! deja a trecut o ora jumate de la primu' No spa si durerea nu s-a diminuat 
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
Ali_bia spune:
BB ITI DORESC SA-L VEZI PE BEBE TAU MARE SI FRUMOS
EU NU MAI INTRU AICI CA IMI FAC MAI MULT RAUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
VA DORESC TUTUROR
SA AVETI SARCINI USOARE SI LA TERMEN

De ce DOAMNE!!!!!!
darleena spune:
BB mai baga unul sa fie doza de soc.
Daca nu trece nici asa inseamna ca nu trece cu No-spa oricate ai lua.
Mai ai un pic pana ajungi la medic, asa ca nu te impacienta.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
bb_yasmi spune:
ali, nu te lasa!!! cum te lasi asa de usor??? mai fa un test, o analiza de sange, dute la alt dr....
darleena, mai iau unul, sper sa treaca!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
cataro spune:
Haidi salutare, ca n-am avut timp sa mai intru pe aici.
Va pup pe toate si sunt alaturi cu sufletul de cele care au pierdut sarcina. Fiti viteze, va ajuta Dumnezeu sa o luati de la capat.
BB, in privinta no-spa-ului, mie doctorita mi-a zis sa iau una-doua pastile la nevoie. Deci poti sa iei linistita inca una dupa parerea mea. Si eu am luat cate doua cand am avut dureri mari si-mi era frica sa nu pierd bebeul.
Cu chistul nu mai stiu cine isi facea probleme, vreau sa-i spun ca si eu am unul de mai multa vreme, l-a vazut si acum doctorita, e bine sanatos ca sa zic asa, dar nu mi-a dat de inteles ca ar fi vreo problema in privinta lui. mai cunosc fete care au nascut fara probleme copii sanatosi cu chisturi cu tot.
Cata
10+
bb_yasmi spune:
cata mersi de sfat!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
darleena spune:
Ali imi pare tare rau 

Daca te imbarbateaza cu ceva...gandest-te ca de fapt nici nu ai fost insarcinata, si sa fi avut probleme cu sarcina. Asta e mai bine decat sa fi stiut ca ai avut un puiut care a murit. 

11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
alfa_anca spune:
Ali imi pare rau pt ceea ce ti se intampla. Dar mai fa un test de sarcina sau unul de sange, un BHCG.
oanab125 si eu la inceput asa eram, mi se umflasera sanii, si ma dureau si mi-am luat alt sutien o cupa mai mare si si asta e la limita. Acuma nu ma mai dor, si f rar se mai umfla asa sa ii simt eu ca sunt umflati, dar mari au ramas. Dar acuma am dat peste beleaua asta cu scarpinatul.
bb citeste in prospect dc ai sa vezi, ca parca scrie acolo ceva, eu nu il am la mine sa iti pot raspunde. Bafta multa sa te lase repede durerea.
Anca
11+